Ripsaritöhryjen kanssa ei kannata pitää kiirettä – kuivuneena niistä pääsee eroon siististi ja näppärästi.

Ripsiväriä suttaantuu iholle. Mitä teet?

a) Kostutat vanupuikon ja käyt välittömästi tahran kimppuun.

b) Panikoit. Meikki on pilalla!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ripsivärin töhriintyminen on yksi meikkaamisen yleisimmistä lieveilmiöistä. Väriä päätyy helposti niin yläluomelle, alaluomelle kuin nenänvarteenkin. Joskus myös muualle. Harmillisesti ripsiväri on yleensä viimeisenä levitettävä tuote, joten sen avulla saa pilattua jopa koko silmämeikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paniikkiin ei kuitenkaan ole syytä, eikä vanupuikkoonkaan kannata tarttua. Kostea vanupuikko vain levittää väriä laajemmalle alueelle ja aiheuttaa meikille enemmän tuhoja.

Kostea vanupuikko vain aiheuttaa enemmän tuhoja. 

Ammattimeikkaajat ja kauneusvloggaajat tietävät parhaan niksin: ripsivärin annetaan kuivua rauhassa, minkä jälkeen se rapsautetaan pois iholta kulmien ja ripsien harjaamiseen tarkoitetulla kierreharjalla. Kuivunut ripsiväri irtoaa siististi, eikä silmämeikkikään mene pilalle.

Luomiväriä voi tarvittaessa lisätä aavistuksen kohtaan, josta ripsivärin poisti. Kierreharja saattaa olla iholla hieman karhean tuntuinen, joten muitakin välineitä saa kokeilla – jopa vanupuikkoa, kunhan sekä se että ripsiväri ovat kuivia!

Vierailija

Ei kyllä oma iho kestäisi, tulisi verta. :/ Minulla on tapana rullata nenäliinasta pala ja ensin kuivalla rapsutella, jos ei lähde, kastan sen silmämeikinpohjustusaineeseen, joka kyllä liottaa tahrat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla