Ei ole yhdentekevää, millä aineella naamansa pesee. Ihotyyppi ja meikkaustottumukset ratkaisevat, millainen putsari toimii parhaiten.

VAAHTO sopii pikaputsaukseen

Monet sekaihoiset suosivat vaahtoja, sillä ne jättävät kasvoille mukavan raikkaan tunteen. Erityisen hyvin vaahto sopii aamupuhdistukseen ja kevyen arkimeikin poistoon. Vaikka valtaosa vaahdoista on hellävaraisia, kuivaihoisen kannattaa valita jokin muu, reilusti kosteuttavampi puhdistusaine.

ÖLJY liuottaa paksunkin meikin

Öljyputsarit ovat rynnistäneet kauppojen hyllyille, eikä ihme. Öljy on riittoisaa, ja se poistaa tuhdinkin meikin ihoa kuivattamatta. Useimmat öljyt muuttuvat veden kanssa emulsiomaisiksi, jolloin ne eivät jätä ihoon rasvaisen nihkeää tunnetta.

VOIDE hellii kuivaa ihoa

Valitse puhdistusvoide, jos pidät puhdistusmaidoista, mutta kaipaat vielä lisää hoitavuutta ja putsaustehoa. Monet voiteet ovat niin täyteläisiä, että ne suorastaan esihoitavat ihon ennen kosteusvoidetta. Mikäli halajat kasvoillesi puhtaan raikasta, hieman kihelmöivää fiilistä, valitse jokin muu tuote.

MAITO pesee hellästi

Valtaosa puhdistusmaidoista on niin keveitä, että ne ovat parhaimmillaan kevyehkön meikin poistossa. Sotamaalauksen putsaamiseen tehot eivät tahdo riittää. Pyörittele puhdistusmaitoa iholla noin puoli minuuttia, jotta meikki ehtii irrota kunnolla. Jos maitoa ei halua huuhdella iholta vedellä, sen voi pyyhkäistä pois pumpulilla tai kasvopaperilla. Se on hyvä vaihtoehto erityisesti kuivaihoiselle.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.