Nämä viisi meikkituotetta päihittivät kilpailijansa mennen tullen.

Kaunistavin meikkivoide

Juuri tällainen meikkivoiteen pitää olla: ihoon täydellisesti sulautuva, mutta virheet häivyttävä. Koostumus on lähes nestemäinen, joten se tuntuu henkäyksen kevyeltä eikä pakkaannu juonteisiin. Pysyvyys on taattu aamusta iltaan, ja puuteroinnin voi skipata kokonaan.

Chanelin Perfection lumière -meikkivoide, 51,35 €.

Heleyttävin valoväri

Nyt löytyi todellinen ihmepuikko! Se on samaan aikaan valokynä, peitevoide ja korostusväri, joka kaiken kukkuraksi kosteuttaa ihoa. Väripigmenttiä on juuri sopivasti, ja voide levittyy iholle kuin unelma.

Estée Lauderin Double wear Brush-on glow BB -korostuskynä, 35 €.

Toimivin yhdistelmämeikki

Monikäyttöisyys on meikeissä juuri tätä sekuntia, ja tähän tuotteeseen se on pakattu todella näppärästi. Pehmeän mattainen väri käy sekä poskille että huulille, ja applikaattori sopii molempiin tarkoituksiin. Sävymaailma on taattua YSL-tyyliä, eli räväkkää, näyttävää ja trendikästä.

YSL:n Baby doll Kiss& blush 2 in 1 -huuli- ja poskipuna, 45 €.

Silottavin kynsilakka

Salongissa tehtyä geelilakkausta mukailevan kynsilakan koostumus on aavistuksen normaalilakkoja paksumpi ja itsestään tasoittava, jolloin kynnen pinta näyttää sileältä. Kiiltoa piisaa runsain mitoin, ja leveällä ja pyöristetyllä sudilla lakkaaminen on helppoa.

Lumenen Gel effect -kynsilakka, 5,90 €.

Näppärin kulmaväri

On ihmetyttänyt, miksi kulmakarvageelien harjat ovat järjestäen melkoisia mötiköitä. Vaikka kulmakarvamuoti suosii leveitä ja tuuheita pehkoja, harvalla on sellaiset. Vihdoinkin tarjolla on siro mutta jäntevä harja, jolla värin saa sinne minne sen haluaa. Geelin koostumus on ohkaisen vahamainen, eikä se kiillä liikaa.

IsaDoran Brow shaping gel -kulmageeli, 12,70 €.

Lue myös:

Valitsimme vuoden parhaat ihonhoitotuotteet – tässä ne ovat

Puuterikulmia ja feikkilävistyksiä – nämä olivat vuoden 2014 kauneustrendit

Sekaisin voideviidakossa? Testaa Voidebaarissa itsellesi sopivin! (Kaupallinen yhteistyö)