Nämä uutuudet mullistivat ihonhoitoa tänä vuonna.

Heleyttävin kuorinta

Uskomatonta, mitä minuutissa voi saada aikaiseksi! Kermainen kuorintavoide levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa ja huuhtaistaan pois. Lopputuloksena on selvästi kirkastunut, heleytynyt ja siloisen tuntuinen iho. Sääli, että tätä saa käyttää vain kerran pari viikossa.

Emma S. Ageless enzyme peel -entsyymikuorinta, 31 €.

Mullistavin laite

Harjapuhdistus muutti monen kauneudenhoitorutiinit tänä vuonna. Eikä ihme, sillä puhdistusainetta puskeva harja jättää kasvot uskomattoman puhtaan tuntuisiksi. Laitteen hellävarainen, nykyttävä liike ei ärsytä herkimpääkään ihoa, joten vempainta voi käyttää huoletta joka päivä.

Clarisonicin Mia2-puhdistusharja, 149 €.

Tehokkain putsari

Viimeinkin saimme putsarin, joka siivoaa meikin viimeistä ripettä myöten – ja vieläpä tippaakaan ihoa ärsyttämättä. Puhdistusaika puolittuu, kun samalla aineella saa putsattua silmämeikin, ja kasvovesikin on mukana.

Philosophyn 3-in 1 Purity Cleanser -puhdistusemulsio, 21,40 €.

Silottavin seerumi

Seerumirintamalla on ollut huippuvuosi! Oli vaikea päättää, kumpi näistä ihanuuksista on parempi. Molemmat loihtivat tasaisen pinnan ja huijaavat huokoset pienemmiksi. Mikäli kaipaat napakkuutta, valitse Clinique. Jos taas halajat samettista hipiää, testaa Dioria.

Cliniquen Smart custom repair -älyseerumi, 79 €. Diorin Dreamskin-seerumi, 126 €.

Hellivin vartalovoide

Bakel on siitä ainutlaatuinen sarja, että se sisältää vain vaikuttavia ainesosia – kaikki turha on karsittu pois säilöntäaineita myöten. Tässäkin vartalovoiteessa tehon tuntee välittömästi: jopa hilseilevän kuiva iho silottuu silmin nähden. Voide imeytyy sukkelaan ja tuntuu mukavan rauhoittavalta. Hinta on suolainen, mutta voide todella riittoisaa.

Bakelin Hydrabody-vartalovoide, 105 €.

Lue lisää:

Päivitä hiustyylisi helposti – tämä jakauksen paikka on nyt muodikkain

Viikon kynsivinkki: Joulu hyppysissä