Talvikarvojenpoisto ja kesäkarvojenpoisto? Kyllä, aivan eri jutut! Kuva: Shutterstock
Talvikarvojenpoisto ja kesäkarvojenpoisto? Kyllä, aivan eri jutut! Kuva: Shutterstock

Talvitakki, pipo ja hanskat. Ne kuuluvat talveen! Mutta jotain muutakin, nimittäin aivan uudenlainen karvojenpoistorutiini!

Sheivaustyyliäkin pitäisi vaihtaa talven, eli kylmän ja kuivan, ajaksi. Alla neljä vinkkiä korvaamaan kesäjalkojen karvanpoisto.

1. Hemmottele ihoa ennen ajoa.

Ihon pitää olla puhdas ja kosteutettu ennen karvojen poistamista. Vaihda talvella suihkugeeliksi kosteuttava ja hellävarainen vaihtoehto.

2. Vaihda tuotteet.

Heitä hyvästit saippuoille, vartalonpesuaineille ja partavaahdoille ja käytä ihokarvojen poistossa öljyä, vartalovoidetta tai jopa hiustenhoitoainetta. Lue lisää täältä: Ihokarvojen poisto talvella voi olla tuskaa – nämä kikat helpottavat

3. Ajoita oikein.

Eli suihkun tai kylvyn loppuvaiheeseen. Silloin ihosi on kimmoisa. Jos lämmität ajovehkeesi teriä lämpimän veden alla hetken, ne liukuvat iholla paremmin.

Tätäkin kannattaa kokeilla: entäpä jos ajelisitkin ennen sänkyyn menemistä? Karvojenpoisto jättää ihon haavoittuvaiseksi ja araksi, joten sille tekee hyvää levätä kunnon yöunet toimenpiteen jälkeen.

4. Kosteuta HETI!

Älä koikkelehdi ympäri asuntoa sileissä säärissä ja odota, että iho kuivuu, vaan kosteuta välittömästi ajelun jälkeen. Silloin iho imee kosteuden parhaiten. Vaikka kesällä voisit jättää kosteutuksen väliin, talvella sitä ei kannata unohtaa.

Lähde: Byrdie

Lue myös:

Sekaisin voideviidakossa? Testaa voidebaarissa itsellesi sopivin (Kaupallinen yhteistyö)

Miksi naisen karvoja pidetään inhottavina?

Valitsimme vuoden parhaat ihonhoitotuotteet – tässä ne ovat

Kätevä meikkejä pestessä, mutta myös näyttävä lisä kampauksessa – panta nimittäin!

Kasarilta ja ysäriltä tutut hiuspannat ovat nyt todella trendikkäitä. Eikö hikipanta otsalla kuitenkaan herätä innostuneita kiljahduksia? Ei se mitään. Pantaa voi onneksi käyttää monilla muillakin tavoilla.

Kokosimme yhteen 8 vinkkiä, miten hiuspannan saa osaksi kampausta:

Puoliksi esillä, puoliksi piilossa

Tyylikkäänä lämmittäjänä

Katseiden pysäyttäjänä

Sotkunutturan kaverina

Huomaamattomana koristeena

 

Crushing on this head band crown 💞

Henkilön noora_hair.skin (@noora_hair.skin) jakama julkaisu

Juhlakampauksen väripilkkuna

Sporttityypin luottotuotteena

 

Did you know there are multiple ways of wearing THE HEADBAND? . Look a bit down in my feed. You’ll find a series of black&white pictures showing you how versatile THE HEADBAND is. . Wusstest du, dass es unzählige Möglichkeiten gibt, THE HEADBAND zu tragen? . Schau etwas weiter runter in meinem Feed. Dort findest du eine Serie von schwarz/weiß Bildern mit Varianten zum nach stylen. . THE HEADBAND /// In vielen Farben erhältlich! . 👉 shoplink in bio /// ldp-Homemade.de . #headbandstyle #updo #asianbeauty #naturalbeauty #indigocolor #bluetones #coolblue #ecofashionaccessories #organicandfair #ecolifestyle #liebedeinenplaneten #versatileaccessories #whitebricks #industrialwall #portrait_shots #shesfocused #goodmorningthursday #haveawonderfulday #colognegirl #workingwithfriends #basicstyling #haveasustainableday #liveconsciously

Henkilön LDP Homemade /// Ina (@ldp_homemade) jakama julkaisu

Arkikampauksen piristäjänä

Hölmön ilmeen taustalla on alitajuinen toiminta, johon on vaikea vaikuttaa.

Ripsiväriä laitettaessa vaihtoehtona ei ole, että sen tekisi silmät sirrillään. Mutta kun silmiä avaa, myös leuka loksahtaa – ja sehän näyttää hölmöltä.

Vaikka toimenpide on kummallisen näköinen, on silmät silti pidettävä mahdollisimman avoimina ja liikkumattomina. Muuten vaarana on, että meikki leviää.

Kuten moni hölmö asia, ripsari-ilmekin on sellainen, johon on vaikea itse vaikuttaa. Popsugar-sivuston haastatteleman kehonkieliasiantuntija Blanca Cobbin mukaan reaktio on alitajuntainen.

– Kaksi hermoa käskyttävät silmäluomia ja suuta avaavia lihaksia. Nuo hermot sijaitsevat kasvoissa lähellä toisiaan ja toimivat ristikkäin, Cobb sanoo.

Voit vaikka kokeilla asiaa nyt siinä ruudun äärellä. Pidä kasvosi rentoina ja koeta avata silmäsi mahdollisimman suuriksi. Älä välitä vaikka joku tuijottaa, tämä on vain testi.

Tuntuuko, kuin suusi pyrkisi myös avautumaan? Meikatessa tämä on joskus saattanut tapahtua, ja tarkasta luomiväristä on jäänyt opittu reaktio: kun keskittyy suu auki, meikki menee kohdilleen.

Koetapa pitää suusi kiinni ensi kerralla, kun laitat ripsaria. Ei niin helppoa.