Me Naiset
|
Anu Kopola

Testasimme kynsimuodin uusimmat villitykset.

1. Kynnet kuosiin kestolakalla

CND Shellac -kestolakkaus tehdään ilman, että kynttä tarvitsee karhentaa tai hioa. Aluslakka, kaksi värilakkaa ja päällyslakkakerros kovetetaan kynsille erityislampun avulla. Sävy ja kiilto pysyvät kynsissä täydellisinä ainakin pari viikkoa, jonka jälkeen kasvuraja tulee näkyviin. Schellac-lakkaus poistetaan apteekista saatavalla asetonilla. Kestolakalla saa täydellisen sileät ja kiiltävät kynnet puolessa tunnissa.

CND Shellac-lakkaus, noin 40 €. Tiedustelut maahantuojalta:
www.kynnet.com.


2. Mikä ihmeen Minx?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minx-manikyyrissä kynnen pintaan kiinnitetään folionohut kalvo, jossa voi olla vaikka minkälaisia kuvioita tai maalauksia. Kalvo kiinnitetään kynnelle lämpölampun avulla. Kuivumisaikaa ei ole, joten kynnet ovat valmiit noin puolessa tunnissa. Koko upeus kestää noin puolitoista viikkoa, jonka jälkeen kalvot alkavat hieman repsottaa kynsien kärjistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minx-kynsien kanssa voi puuhata normaalisti. Kalvot
irtoavat, kun kynsiä liottaa lämpimässä vedessä vähintään 10 minuuttia. Minxit ovat huudossa varsinkin näytöslavoilla, koska kynsiin voidaan tehdä sama kuviointi kuin vaatteisiin.

Minx-manikyyri, kädet 50 € ja jalat 60 €. Tiedustelut maahantuojalta: www.royalpink.fi.

3. Liukuvärjäykset kotona

Kynsikoristeluja tehdään nyt ruisketekniikalla, jossa laite toimii kuin pieni spraypullo. Sävyjä voi vaihdella, ja laitteen mukana tulee myös sapluunoita kuvioiden tekoa varten. Niissä väline ei ole parhaimmillaan, mutta liukuvärjäyksistä tulee upeat. Ainoa harmi on, että värit on tarkoitettu rakennekynsille, joissa ne ilmeisesti pysyvät hyvin. Omalle kynnelle testattaessa spreijaus kesti rapisematta vain kaksi päivää.

Rion Airbrush Nails -kone, 89 €. Myynnissä Stockmannin tavarataloissa.

Lue lisää syksyn kynsitrendeistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla