Me Naiset
|
Jenni Junkala
Näyttääkö ahterini isolta näissä ... ööh ... pikkupöksyissä? Sopisiko treffeille? Kuva: Shutterstock
Näyttääkö ahterini isolta näissä ... ööh ... pikkupöksyissä? Sopisiko treffeille? Kuva: Shutterstock

Okay tosin on tarkoitettu amatööristylisteille ja muotifaneille.

Korkokengät vai saappaat? Neule vai jakku? Liian kireät pillifarkut tälle takalistolle? Muun muassa näiden kysymysten ratkaisussa auttaa tulevaisuuden someksi povattu Okay-sovellus.

Ranskassa kehitetyn ja maailmalle levinneen Okayn käyttäjät jakavat palvelussa kuvansa ja siihen liittyvän kysymyksensä. Muut käyttäjät kertovat mielipiteensä, ja kuvan ladannut saa rehellisen vastauksen vaikkapa sitten takapuolensa koosta.

Okay toimii Suomessakin, vaikka tällä hetkellä valtaosa sen 50 000 käyttäjästä on brittejä. Ranskassa palvelu tekee yhteistyötä maan tunnetuimpien muotivaikuttajien ja -bloggaajien kanssa, ja Daily Mailin mukaan muun muassa näyttelijä ja muotivaikuttaja Diane Kruger, 38, on jo ihastunut sovellukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on ennustanut, että tulevaisuuden sosiaaliset mediat perustuvat joukkoälyyn, jota käytetään päätöksentekoon. Juuri tällä tavalla Okay toimii.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun seuraavan kerran treffeille lähtiessään tuskastuu asuvaihtoehtojen välillä, voi kuvansa ladata Okayhin sen sijaan, että kilauttaisi kaverille. Entäs jos siellä saatu vastaus ei miellytä? Se riski on otettava.

Lue myös:

Tutkimus: Istuminen todella leventää takapuolta

Oletko kyllästynyt Facebookiin? Uuteen some-palveluun Elloon ei ole helppo päästä

Uusi suomalainen palvelu on "kenkien Tinder"

Sisältö jatkuu mainoksen alla