Me Naiset
|
Outi Pippuri
Viikonloppuna näytetään raikkaalta. Kuva: Shutterstock
Viikonloppuna näytetään raikkaalta. Kuva: Shutterstock

Ei tekisi mieli meikata, mutta olisi kiva näyttää hyvältä? Ratkaisu on pikaehostus, joka sopii hyvin viikonloppuun.

Viikonloppuisin tekee usein mieli vältellä vahvaa meikkiä ja antaa lepopäivä kasvoille ja meikkipussille. Mutta jos kasvot ovat täysin meikittömät, näyttää sitä helposti vähän räjähtäneeltä.

– Meikkivoidetta ei kuitenkaan tarvita, vaan kevyt, sävyttävä päivävoide riittää. Se tasoittaa ihon sävyä, mutta ei paklaa sitä piiloon, sanovat Me Naisten kauneustoimittajat Elina Karemo ja Ia Luhtanen.

Sävyttävän päivävoiteen päälle ei tarvitse laittaa edes puuteria, sillä supertrendikkäässä nude-tyylissä iho saa olla luonnollinen, läpikuultava ja hieman kiiltävä. Lisäksi puuteri saa ihon tuntumaan meikatulta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jos ihon sävy on luonnostaan todella tasainen, ei edes sävyttävää päivävoidetta tarvita. Silloin riittää, että sipaisee hieman peitevoidetta silmien alle ja nenänpieliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kauniit kulmakarvat kehystävät kasvoja ja piristävät ilmettä. Niinpä kulmiin voi sipaista aavistuksen sävytettyä kulmageeliä. Riittää, että kulmat vain korostuvat hieman, se tekee kasvoista huolitellut.

Huulipunalle voi huoleti heittää hyvästit.

– Huuliin voi töpötellä hieman sävytettyä huulibalsamia. Jos balsamin sävy on punertava, sitä voi töpötellä hieman myös poskiin. Jos jäät kaipaamaan poskiin lisäväriä, lisää aavistus voidemaista poskipunaa.

Jos ripsesi ovat tummat ja tuuheat, pelkkä taivuttaminen riittää mainiosti. Muussa tapauksessa yläripsiin voi kevyesti sipaista hieman ripsiväriä, mutta jätä alaripset luonnollisiksi.

Lue myös:

Näin käytät voidemaista poskipunaa – katso video!

Hienosäädä kulmien sävy – saat ihmeitä aikaan!

Piikkisuorat ripset? Näin saat ne pysymään taipuisina

Sisältö jatkuu mainoksen alla