Kasvoharja lupaa syväpuhdistaa kasvot minuutissa. Testasimme.

Laitebuumi sen kun kiihtyy! Yksi mielenkiintoimimmista uutuuksista on Clarisonic-kasvoharja, jonka otimme pikatestiin. Tältä se tuntui:

Kun olen putsannut silmämeikin, lurautan vedellä kostutettuun harjaan muutaman tipan puhdistusgeeliä. Tuntuu kieltämättä hieman oudolta, että kasvomeikki jätetään paikoilleen – aina ennen olen tehnyt harjauksen puhtaalle iholle.

Aiemmista sähkökäyttöisistä harjoista poiketen tämä harja ei pyöri ympyrää, vaan tekee iholla kevyttä edestakaista mikrovärähdysliikettä. Se tuntuu pehmeän nykyttävältä eikä venytä ihoa tai tunnu ikävältä edes lähellä silmänympäryksiä. Koska harja liikkuu myös syvyyssuunnassa, sen pitäisi puskea vesi ja puhdistusaine tehokkaasti huokosiin. Kasvomeikki irtoaakin viimeistä ripettä myöten, ja iho tuntuu superpuhtaalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Laite on vesitiivis, joten sitä voi käyttää suihkussakin. Märissä käsissä se on kuitenkin sekä painava että liukas, ja saattaa siksi lipsahtaa helposti lattialle. Harja pitää myös melko voimakasta ääntä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Puhdistusharja on kallis hankinta, ja sopii sellaiselle, joka panostaa muutenkin paljon aikaa ja vaivaa ihonsa puhdistukseen. Itse olen niin tottunut nopeaan puhdistusrutiiniin, että päivittäiseen käyttöön en harjaa ottaisi. Voisin käyttää sitä esimerkiksi kerran viikossa hemmottelupäivänä, samalla kun kuorin ihon ja laitan kasvonaamion.

 

Hinta mallista riippuen 149–225 €. Myynnissä Stockmann-tavarataloissa marraskuussa.

Videon asiantuntija: koulutuspäällikkö Jaana Ollikainen, malli Emilia Aaltonen.

Lue myös:

Uusi tapa poistaa kynsilakat varpaista: dippaus!

Onko sinulla kaupunki-iho?

Miksei näitä ole keksitty? Tuotteet, joita kauneusammattilaisetkin kaipaavat

Sisältö jatkuu mainoksen alla