Huulipunissa satsataan pysyvyyteen ja hoitavuuteen. Hehkuvat sävyt enteilevät kesää.

Hoitava ja kiiltävä

Tuote The Body Shop Colourglide shine, 14,20 €.
Lupaus Kauniisti levittyvä hohtopuna, jossa yhdistyvät huulipunan ja -kiillon ominaisuudet. Sisältää kosteuttavaa marulaöljyä.
Kokemus Väri tuntuu huulilla suorastaan huulirasvamaiselta ja hoitavalta. Rajauskynää ja sivellintä ei välttämättä edes tarvitse, vaan punaa voi töpötellä sormilla. Kiiltoa on reippaasti, mutta vaikutelma on ennemmin huuli- kuin kuultopunamainen. Puna ei ole ihan kestävimmästä päästä, sillä parin tunnin jälkeen korjailuun tarvitaan enemmänkin kuin sipaisu.
Tähdet 3/5

Näyttävä lopputulos

Tuote Lancôme Rouge in love, 35 €.
Lupaus Huulipunassa yhdistyvät intensiiviset värit ja höyhenenkevyt koostumus. Sisältää ravitsevia ja korjaavia öljyjä. Jopa 6 tunnin kestävyys.
Kokemus Tämän kanssa saa olla tarkkana, sillä peittävä kerros syntyy heti ensimmäisellä siveltimen pyyhkäisyllä. Väri liukuu vaivatta huulille. Lopputulos on todella näyttävä, minkä työkaveritkin panevat merkille. Puna pysyy hyvin, sillä lounaan jälkeen väriä oli kadonnut suupielistä vain aavistus. Iso plussa myös kosteuttavuudesta.
Tähdet 5/5

Kauden trendikkäimmät sävyt

Tuote Rimmel Kate Moss Lasting finish, 7,90 €.
Lupaus Lasting finish -huulipunan uusi versio, johon on lisätty valoa heijastavaa mustaa timanttia. Kiiltävä ja kestävä lopputulos.
Kokemus Korkin alta tulvahtaa karkkimainen tuoksu. Puna on superpeittävää ja levittyy kauniisti. Valmis meikki on värikylläinen, vaikka luvattua kiiltoa on vain aavistus. Puna tuntuu huulilla aika kuivalta, ja puolen tunnin päästä tulee hinku sipaista päälle vähän huulirasvaa. Harmi, sillä puna pysyy erittäin hyvin ja Kate Mossin suunnittelema sävyvalikoima on ajan hermolla.
Tähdet 3/5

Luonnonmukainen

Tuote Dr. Hauschka Inner glow, 24,50 €.
Lupaus Täyteläiset värit ja hoitava koostumus. Valmistukseen käytetty muun muassa ruusu-uutetta, manteliöljyä ja mehiläisvahaa. 
Kokemus Dr. Hausckan tuotteet tuoksuvat melko voimakkaasti eteerisiltä öljyiltä. Punan tuoksu on lupaavan hillitty mutta kantautuu huulilta nenään. Onneksi se laantuu vähitellen. Puna on melko paksua, joten levittämiseen menee hetki. Tuntuma huulilla on kuitenkin ihanan hoitava ja kosteuttava. Puna pysyy huulilla kohtuullisen hyvin.
Tähdet 3½/5

Luonnollinen muttei pliisu

Tuote Yves Rocher Luminelle, 5,90 €.
Lupaus Helposti levittyvä koostumus, jolla syntyy joko kevyen luonnollinen tai peittävä huulimeikki. Sisältää ravitsevaa
seesamiöljyä.
Kokemus Heppoisen hylsyn takia odotukset eivät ole kovin korkealla, mutta sisältö yllättää. Puna on voidemaisen kermaisaa, ja valmis huulimeikki on luonnollinen muttei pliisu. Levittyvyys ei ole aivan huippuluokkaa, sillä punaa saa tupsutella siveltimellä hetkisen, ennen kuin tulee valmista. Tuoksu on miellyttävä mutta hivenen turhan voimakas. Pysyvyys on hyvää keskitasoa.
Tähdet 3/5

Kuivahuuliselle

Tuote Christian Dior Dior addict, 37,60 €.
Lupaus Loihtii sensuellit ja kostean kiiltävät huulet. Erittäin ohut koostumus, pitkäkestoinen kiilto ja väri.
Kokemus Puna on ohuen voidemaista ja tuntuu mukavan kosteuttavalta. Väri on todella ohuen ja kevyen tuntuista, mutta sillä syntyy näyttävä huulimeikki, joka myös pysyy huulilla kiitettävän hyvin. Koska väri on aavistuksen läpikuultavaa, lopputulos on heleä. Meikki on herkullisen kiiltävä, ja kuten luvattu, kiilto myös kestää.
Tähdet 4½/5

Kolmiulotteinen

Tuote Max Factor Colour effect flipstick, 10,90 €.
Lupaus 2 in 1 -huulipuna, jossa on yhdistetty kaksi toisiinsa sointuvaa sävyä. Toinen pää on vaalea ja hohtava, toinen tumma ja voidemainen.
Kokemus Ensin vähän epäilyttää – tuleeko värien miksailusta mitään? Mutta sipaisu vaaleaa sävyä huulten keskikohtaan tuo hauskan kolmiulotteisen säväyksen. Hinta-laatusuhde on mainio, sillä väri levittyy ja kestää hyvin. Miinusta vain siitä, että huulipunan kärkiä ei saa rullattua kokonaan piiloon, jolloin niitä tulee tökittyä hylsyllä.
Tähdet 4/5

Sannin hiuksissa on aiemmin nähty myös liilaa sävyä. Kuva: Mikko Hannula ja Instagram

Petrolinväriset latvat toimivat myös tummassa tukassa. 

Laulaja Sannilla on kirjaimellisesti värikäs hiushistoria, mutta sininen tukka on pitkään ollut hänen tunnusmerkkinsä. Sinisen sävyistä Sannin päässä on nähty suurin piirtein kaikki: harmahtava savunsininen, kirkas turkoosi, pastellinen vaaleansininen, mustaan liukuva tummansininen... 

Nyt Sanni näyttää kuitenkin ottaneen varaslähdön uuteen vuoteen hiusvärinvaihdoksella. Hän julkaisi tänään Instagram-tilillään kuvan uudesta vihreästä – tai petrolinvärisestä, miten sen nyt ottaa – kuontalostaan. 

Kuvan perusteella hiusten tyvi on hyvin tummanruskea ja pituudet hohtavat syvänvihreinä. 

 

🥑🥝🥒💚

Henkilön SANNI (@sannivirallinen) jakama julkaisu

Seuraavaksi sitrussävyjä?

Sannin lisäksi moni muukin suomalainen on viihtynyt sinisessä tukassa viime vuosina. Samoin pinkin ja hattaran sävyt ovat olleet suosittuja.

Jos ennustaa pitää, seuraava iso trendi voivat olla vihreät ja keltaiset hiukset. Perusteluja piisaa:

Siinä missä vaaleimmat vihreän ja keltaisen sävyt vaativat alle hiuksia kuluttavan vaalennuksen, petrolinsävyä voi saada suoravärillä aavistuksen tummempiinkin hiuksiin. Helppokäyttöinen trendi siis. 

Tyylikonsultti Leena Sarven mielestä paras kauneusniksi on olla sinut itsensä kanssa.

Tyylikonsultti Leena Sarvelle kauneus tarkoittaa ennen kaikkea asennetta, mutta myös sunnuntaisia turvenaamiohetkiä. Kun hän ostaa huulikiiltoja, edes taivas ei ole rajana. Nyt hän paljastaa kauneusniksinsä ja -paheensa.

Kauneusniksini…

Kasvojen perusteellinen puhdistaminen. Olen tarkka erityisesti silmämeikin kanssa, että jokainen ripsivärin muru lähtee. En myöskään mene nukkumaan ilman silmänympärysvoidetta. Tärkeintä on kuitenkin olla sinut itsensä kanssa. Jokaisella on nenänpielessään tai leuassaan epäpuhtauksia. Ne eivät näy kadun toiselle puolen. Ryhti kuntoon ja hymy kasvoille. Se on paras vinkkini.

Kauneussalaisuuteni…

Käyn kosmetologilla kahden kuukauden välein. Puuterihuoneen Katrilla on maagiset kädet. Käytän myös viikoittain syväpuhdistavaa naamiota. Sunnuntai on kauneuspäiväni. Mieheni kutsuu sitä kauheuspäiväksi. Silloin kävelen turpeet naamallani kotonamme.

Paheeni…

Auringon ottaminen. En voi sille mitään, aurinko vetää puoleensa. Terassilla valitsen aina aurinkoisimman pöydän, ja uima-altaalta minua saa houkutella pois. Maksan paheestani couperosalla, jota on leuassani ja poskipäissäni. Onneksi käteni hakeutuvat nykyään 50-suojakertoimille.

Kauneinta minussa…

Hymyni, joka ulottuu silmiini ja tulee sydämestäni. Kun minusta otettiin ensimmäiset mallitestikuvat, valokuvaaja sanoi, että sinulla on miljoonan dollarin hymy. Olen käynyt samalla hammaslääkärillä puolen vuoden välein siitä saakka, kun täytin 16. Kun suu voi hyvin, elimistöllä menee paremmin.

Tuhlaan…

Huulikiiltoihin. Kun ostan huulikiiltoja, edes taivas ei ole rajana. Mieheni on usein todennut, että nykyiset riittävät jo. Olen aina tykännyt meikistä, jossa silmät ovat tummat ja huulet vaaleat. Lisään huulikiiltoa päivän mittaan useasti.

Säästän…

Silmämeikinpoistoaineessani. Rakastan marketin silmämeikinpoistolappuja. Kun matkustan, pakkaan lappuja käsimatkatavaroihini pakastepussissa. Öljyinen pinta voitelee ihoa ja notkistaa ripsiä. Myös tyttäreni käyttää niitä.

Aion…

Jatkaa kuntosaliharrastustani. Raudan vääntäminen on parasta kasvojumppaa. Olen käynyt salilla yli kolmekymmentä vuotta. Päiväni aloitan kävelyllä meren rannalla. Rakastan merta. Kun seison sen äärellä, tunnen, että olen matkalla jonnekin.

Toivoisin, että…

Suomalaiset naiset eivät pitäisi itseään vakan alla. Yleensä laittaudumme vain Leville ja laivalle, vaikka arki on kuitenkin se, jota elämme eniten. Suomalaisilla on upean väriset silmät: vedenvihreät tai taivaansiniset. Niitä kannattaa korostaa.

56-vuotias tyylikonsultti ja muodin ja kauneuden sekatyöläinen.

Asuu Helsingissä puolisonsa, 19-vuotiaan tyttärensä ja kahden koiransa kanssa.

Aloitti mallintyöt 1978. Vetänyt myös omaa tyyliohjelmaa televisiossa.