Peitevoide on todellinen monitoimituote. Kuva: Shutterstock
Peitevoide on todellinen monitoimituote. Kuva: Shutterstock

Peitevoiteesta on muuhunkin kuin ”virheiden” piilottamiseen kasvoilta.

Peitevoide on meikkipussin työmyyrä. Se peittää ihon punoitukset ja tummat silmänaluset hetkessä, mutta eivät sen hyödyt niihin rajoitu. Jos olet tähän asti töpötellyt voidetta vain virheidenpeittomielessä, poimi tästä muutama uusi niksi, joiden avulla saat peiteaineestasi entistä enemmän irti.

1. Korostusväri

 

Caught glammin' 🎨👸🏼💕: ::: F A C E A. @tartecosmetics Rainforest of the Sea Foundation "Fair Neutral" B. @kevynaucoin "Medium" Sculpting Powder C. #maccosmetics "Peaches" Blush D. @anastasiabeverlyhills "Crushed Pearl" to highlight ::: B R O W S A. @anastasiabeverlyhills Brow Wiz "Taupe" B. @tartecosmetics Brow Mousse "Taupe" C. @bhcosmetics Flawless Brow Trio Powder ::: E Y E S A. @morphebrushes 35K Palette in crease, lid and lower lashline (use code "Nikkie" for $$ OFF!) B. @jeffreestarcosmetics "Breakfast at Tiffany's" on the new inner corner with @makeupforeverofficial mermaid glitter over top C. @tartecosmetics So Fine Micro Liner D. @alconeco 300T Lashes ::: L I P S A. @anastasiabeverlyhills "Milkshake" Liquid Lipstick ::: #nikkietutorials

Video, jonka N I K K I E T U T O R I A L S (@nikkietutorials) julkaisi

Pari sävyä luonnollista ihonväriä vaaleammalla peiteaineella on kätevä korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. Vaalea väri tuo lisää valoa ja hehkua ja muotoilee hieman kasvoja. Levitä peitevoidetta silmien alle ja kohti ohimoita niin, että väri muodostaa kolmion. Voit levittää väriä myös otsan keskelle, nenänvarren korkeimpaan kohtaan ja leukaan, jos haluat korostaa niitä. Häivytä ja kiinnitä puuterilla.

2. Huulten muotoilu

Klassikkovinkki, jonka tietää jokainen, jonka meikkipussissa valokynä oli joskus luottotuote: Lisää hieman vaaleaa peiteainetta suupielten lähelle, amorinkaarelle ja alahuulen keskiosan alle. Häivytä väri ja levitä huulipuna normaalisti. Vaalea väri pullistaa hieman huulia, jolloin ne näyttävät aavistuksen runsaammilta.

3. Töherrysten korjailu

Korostusvärillä voi myös viimeistellä kirkkaan huulipunan reunat tai kissamaisen silmänrajauksen skarpiksi, jos levitysjäljestä tuli jostakin syystä hieman tuhruinen. Ota hieman ihonsävyistä peiteainetta pieneen siveltimeen ja vedä uusi raja töhryjen ylitse.

4. Huulten ja silmäluomien pohjustus

Moni meikkibloggari käyttää silmämeikin pohjustukseen peiteainetta pohjustustuotteen sijaan. Riippuu hieman ihotyypistä ja tuotteesta, toimiiko se. Vaalea peiteväri kiinnitettynä irtopuuterilla luo kuitenkin hyvän pohjan rohkeimmillekin luomivärikokeiluille, sillä vaalealle pohjalle levitetyt värit toistuvat kauniina ja kirkkaina. Peitevoidetta kannattaa kokeilla myös huulipunan alle, jolloin se häivyttää huulten omaa punaisuutta ja huulipunan väri toistuu kirkkaampana huulilla, neuvoo Refinery29.

5. Lisää valoa katseeseen

Silmämeikissä vaaleana hohtavaa peiteväriä voi käyttää tuomaan lisää kirkkautta silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle, vinkkaa Cosmopolitan. Lopputuloksesta tulee luonnollisempi kuin hohtavan korostusluomivärin avulla. Toimii esimerkiksi huonosti nukuttujen öiden jälkeen, vaikka kasvoilla ei olisi muuta meikkiä.

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.
 

 

Korvanlehdet somistetaan nyt useilla pienillä ja yhteensopivilla korvakoruilla.

Takavuosina teinit lävistyttivät innokkaasti korvanlehtiään – yksi reikä ei todellakaan riittänyt. Viime vuosina korvistrendeissä on kuitenkin suosittu näyttäviä, niin sanottuja statement-korvakoruja. Yhdet isot korut tai vain yksi iso koru toisessa korvassa ovat riittäneet.

Nyt pienet ja minimalistiset korvakorut ovat jälleen tulossa takaisin, mutta runsaina joukkoina. Ideana on stailata korvanlehti yhteensopivilla koruilla näyttäväksi. Yksittäiset korut voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta renkaiden, nappimallisten ja roikkuvien korujen yhdistelmästä syntyy kiinnostava kokonaisuus.

Mikäli korvanlehdessä sattuu olemaan enemmänkin reikiä (tai sellaisia innostuu ottamaan), yksi koru voi kulkea kahden reiän kautta.

 

The cartilage of this #CuratedEar is pierced in three places: the Conch, the Helix, and the Tash Rook. The Conch holds a Diamond Four Ball Trinity, the Helix a pair of Plain Rings, and the Tash Rook a glowing Diamond Trinity. Each is unique, but are linked by their patterns of three and unifying, rich, Yellow Gold setting. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @kevinthepiercer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Conch #ConchPiercing #Helix #HelixPiercing #TashRook #TashRookPiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing Malachite Hinged Hoop by @missomalondon

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Yksi ”curated ear” -trendin edelläkävijöistä on korusuunnittelija Maria Tash, jonka luomukset ovat bloggareiden ja somevaikuttajien suosiossa. Tunniste #earparty eli korvabileet on noussut suosituksi Instagramissa.

Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista myös tunnisteella #curatedear. Myös Pinterestiin kannattaa kurkata.

 

This look showcases large, stunning White Gold shapes in the upper cartilage, while adorning the lobe with smaller, daintier Yellow Gold pieces. The Tash Rook houses a show-stopping Diamond Star Garland, which fills up the majority of the upper ear's flat canvas, while its partner, the Invisible Diamond Eternity, completes the helix. Pieces in all shapes and sizes decorate the lobe, including a Diamond Flower and Diamond Lightning Bolt. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @prikdpeterrobin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #helix #helixpiercing #tashrook #tashrookpiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Korvakorujen yhdistelyssä symmetria ei ole olennaista – vaikka jokainen korvakoru voi olla erilainen. Korut kannattaa valita niin, että ne sopivat omaan tyyliin ja yhteen toistensa kanssa.

Erilaisten kivien yhdistely näyttää hauskalta, kun korvanlehdessä on useampi vierekkäinen reikä.
 

The Odette earring via @billiefaricyhyett.✨

Henkilön NATASHA SCHWEITZER JEWELLERY (@natashaschweitzer) jakama julkaisu

Graafisia muotoja vai pientä ja herkkää? Enää ei tarvitse valita, sillä tyylit näyttävät sopivan hyvin yhteen.
 

Pierced. #miniearrings #earparty #fiveandtwo

Henkilön HOMBRE (@hombrejewelry) jakama julkaisu

Pikkuruiset ja yksinkertaiset korut näyttävät hauskoilta, kun niitä on useita.