Testasimme erikoishoidon, joka lupaa tehdä kasvoille saman kuin salikäynti kropalle.

Ihon pulleus häviää pikkuhiljaa, kun ikää tulee lisää. 3D-erikoishoito lupaa nimensä mukaan tuoda kasvoihin lisää kolmiuloitteisuutta. Hoidon juju on hieronnoissa, joiden sanotaan toimivan kasvoille kuin liikuntatreeni kropalle.

Alkulämmittelynä on lempeäotteinen shiatsu-paineluhieronta, joka laittaa nestekiertoon vauhtia. Varsinainen treeni alkaa napakalla ihonalaiskudoshieronnalla, ”sormijuoksulla”. Se taas aktivoi kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotantoa. Kunnon punttiosuuteen siirrytään syvälihashieronnalla. Siinä lihaksia möyhennetään tuntuvasti, jotta verenkierto ja hapenottokyky lisääntyvät. Ne saavat lihaksen pullistumaan ja ihon siliämään.

Hieronnan jälkeen on vuorossa nestetankkaus, ja iholle levitetään ravintoainecocktail-seerumi. Loppuverryttelynä on rentouttava puurullahieronta, rentoutuksena kiinteyttävä naamio. Liftaavaa vaikutusta tehostetaan paketoimalla kasvot tiukoilla sideharsoilla. Lopuksi otetaan virkistävä suihku eli tehdään lymfahierontaa jääkaapissa viilennetyillä muovijääkuutioilla.

Hoidon jälkeen tuntee, että iho on tosiaan saanut kyytiä. Se tuntuu hieman hellältä, mutta mukavan napakalta. Iho rusottaa kauniisti eli verenkierto on selvästi vilkastunut.

Maria Gallandin Profilift 3D -erikoiskasvohoito, 1,5 h, 110 €. Hoito testattu Kauneussalonki Helsingissä, ksalonki.fi. Tiedustelut: norex.cosmetics.fi

Lue lisää:

Kippis kasvoille! Testasimme uudet puhdistusvedet

Kärsitkö kuivasta ihosta? Suolaa se!

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (Yhteistyö)