Toimituksen selfiet sen todistavat: yön aikana tapahtuu jotain.
Toimituksen selfiet sen todistavat: yön aikana tapahtuu jotain.

On se niin väärin. Nainen menee illalla kivannäköisenä nukkumaan, mutta aamulla peilistä katsoo peikko. Mitä yön aikana oikein tapahtuu?

Somessa kiertää vitsi, jonka mukaan mies herää aamulla samannäköisenä kuin nukkumaan käydessään, mutta naiselle tapahtuu yön aikana mystinen räjähdys. Tyynyn kuva on poskessa, tukka sojottaa joka ilmansuuntaan ja naama punoittaa. Mies sen sijaan on vielä ihan kuosissaan. 

Syy tähän epäoikeudenmukaiseen ilmiöön on se, että naisen iho on ohuempi kuin miehen. Ihon neste- ja verenkierto heikentyvät yön aikana, joten painaumat ja turvotus näkyvät helposti. Myös silmienaluset saattavat sinertää ja iho punertaa. 

Jos haluat herätä freesinä, kokeile näitä jippoja:

1. Vältä painaumat

Tyynyllä on väliä! Testaa Supermoodin anatomisesti muotoiltua Beauty sleep anti-wrinkle-tyynyä, joka lupaa vähentää ryppyjen syntymistä ja silmänalusten turpoamista, 99 €.

2. Malttia läträykseen

Yövoiteen käyttäminen on suositeltavaa, mutta liiallinan lotraus kostautuu naaman kiiltelynä ja turvotuksena etenkin, jos käytät paksua ja elvyttävää kreemiä.

3. Sojotus seis

Mitä kerrostetumpi hiusmalli, sen varmemmin se sojottaa aamulla. Mene nukkumaan hiukset kuivina ja ota avuksi Redkenin Pillow proof -kuivasampoo, jokna avulla hiuksiin pitäisi syntyä "kahden päivän tyynynkestävä look", 29,50 €.

Lue lisää:

5 askelta – näin kuivaat hiuksesi täydellisen tuuheiksi

Kaupallinen yhteistyö: Sekaisin voideviidakossa? Testaa Voidebaarissa itsellesi sopivin!