Uutisankkuri löysi lempparinsa vasta pitkän etsimisen jälkeen.

”Koska työrytmini on epäsäännöllinen ja minulla on pieni lapsi, silmänaluseni ovat kroonisesti mustat. Jos pistän nokkani roskis- tai kauppareissua pidemmälle, häivytän tummuudet YSL:n Touche éclat -valokynällä.

Olin kokeillut varmaan kymmentä valokynää ennen kuin löysin tämän. YSL:n kynä erottuu muista siksi, että se oikeasti antaa valoa kasvoille. Jopa niin, että saa olla varovainen, ettei silmien ympärille tule vaaleaa pandaefektiä.

Vaikka tuote on hieman kalliimpi kuin monet muut, sen hinta ja laatu kohtaavat. Olen joskus mennyt halpuuden vipuun ja todennut, ettei tule yhtään sen edullisemmaksi, jos ainetta joutuu laittamaan enemmän tai lisäilemään vähän väliä. Tämä kynä kestää käytössä lähes vuoden – ja minä käytän sitä paljon. Hylsyn pumppusysteemi on hyvä, sillä tuotetta ei tule kerralla liikaa ulos. Väriä ei myöskään mene yhtään hukkaan, kun värisäiliö tyhjenee viimeistä ripettä myöten.

Minua ärsyttää, jos meikkiä täytyy korjailla. En myöskään tykkää ajatuksesta, että kosmetiikan vuoksi pitäisi kantaa isoa käsilaukkua mukana. Kun tätä valokynää laittaa kerran, se on siinä.”


YSL Touche éclat -valokynä, 44 €.

Lue myös:

Leena Sarvi:”Tämä kauneuslaite lähtee mukaan matkoillekin”

Johanna Koivu:”Ilman tätä voidetta päivä ei lähde käyntiin”

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (Yhteistyö)

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.