Uutisankkuri löysi lempparinsa vasta pitkän etsimisen jälkeen.

”Koska työrytmini on epäsäännöllinen ja minulla on pieni lapsi, silmänaluseni ovat kroonisesti mustat. Jos pistän nokkani roskis- tai kauppareissua pidemmälle, häivytän tummuudet YSL:n Touche éclat -valokynällä.

Olin kokeillut varmaan kymmentä valokynää ennen kuin löysin tämän. YSL:n kynä erottuu muista siksi, että se oikeasti antaa valoa kasvoille. Jopa niin, että saa olla varovainen, ettei silmien ympärille tule vaaleaa pandaefektiä.

Vaikka tuote on hieman kalliimpi kuin monet muut, sen hinta ja laatu kohtaavat. Olen joskus mennyt halpuuden vipuun ja todennut, ettei tule yhtään sen edullisemmaksi, jos ainetta joutuu laittamaan enemmän tai lisäilemään vähän väliä. Tämä kynä kestää käytössä lähes vuoden – ja minä käytän sitä paljon. Hylsyn pumppusysteemi on hyvä, sillä tuotetta ei tule kerralla liikaa ulos. Väriä ei myöskään mene yhtään hukkaan, kun värisäiliö tyhjenee viimeistä ripettä myöten.

Minua ärsyttää, jos meikkiä täytyy korjailla. En myöskään tykkää ajatuksesta, että kosmetiikan vuoksi pitäisi kantaa isoa käsilaukkua mukana. Kun tätä valokynää laittaa kerran, se on siinä.”


YSL Touche éclat -valokynä, 44 €.

Lue myös:

Leena Sarvi:”Tämä kauneuslaite lähtee mukaan matkoillekin”

Johanna Koivu:”Ilman tätä voidetta päivä ei lähde käyntiin”

Sekaisin voideviidakossa? Testaa itsellesi sopivin Voidebaarissa (Yhteistyö)

Kätevä meikkejä pestessä, mutta myös näyttävä lisä kampauksessa – panta nimittäin!

Kasarilta ja ysäriltä tutut hiuspannat ovat nyt todella trendikkäitä. Eikö hikipanta otsalla kuitenkaan herätä innostuneita kiljahduksia? Ei se mitään. Pantaa voi onneksi käyttää monilla muillakin tavoilla.

Kokosimme yhteen 8 vinkkiä, miten hiuspannan saa osaksi kampausta:

Puoliksi esillä, puoliksi piilossa

Tyylikkäänä lämmittäjänä

Katseiden pysäyttäjänä

Sotkunutturan kaverina

Huomaamattomana koristeena

 

Crushing on this head band crown 💞

Henkilön noora_hair.skin (@noora_hair.skin) jakama julkaisu

Juhlakampauksen väripilkkuna

Sporttityypin luottotuotteena

 

Did you know there are multiple ways of wearing THE HEADBAND? . Look a bit down in my feed. You’ll find a series of black&white pictures showing you how versatile THE HEADBAND is. . Wusstest du, dass es unzählige Möglichkeiten gibt, THE HEADBAND zu tragen? . Schau etwas weiter runter in meinem Feed. Dort findest du eine Serie von schwarz/weiß Bildern mit Varianten zum nach stylen. . THE HEADBAND /// In vielen Farben erhältlich! . 👉 shoplink in bio /// ldp-Homemade.de . #headbandstyle #updo #asianbeauty #naturalbeauty #indigocolor #bluetones #coolblue #ecofashionaccessories #organicandfair #ecolifestyle #liebedeinenplaneten #versatileaccessories #whitebricks #industrialwall #portrait_shots #shesfocused #goodmorningthursday #haveawonderfulday #colognegirl #workingwithfriends #basicstyling #haveasustainableday #liveconsciously

Henkilön LDP Homemade /// Ina (@ldp_homemade) jakama julkaisu

Arkikampauksen piristäjänä

Hölmön ilmeen taustalla on alitajuinen toiminta, johon on vaikea vaikuttaa.

Ripsiväriä laitettaessa vaihtoehtona ei ole, että sen tekisi silmät sirrillään. Mutta kun silmiä avaa, myös leuka loksahtaa – ja sehän näyttää hölmöltä.

Vaikka toimenpide on kummallisen näköinen, on silmät silti pidettävä mahdollisimman avoimina ja liikkumattomina. Muuten vaarana on, että meikki leviää.

Kuten moni hölmö asia, ripsari-ilmekin on sellainen, johon on vaikea itse vaikuttaa. Popsugar-sivuston haastatteleman kehonkieliasiantuntija Blanca Cobbin mukaan reaktio on alitajuntainen.

– Kaksi hermoa käskyttävät silmäluomia ja suuta avaavia lihaksia. Nuo hermot sijaitsevat kasvoissa lähellä toisiaan ja toimivat ristikkäin, Cobb sanoo.

Voit vaikka kokeilla asiaa nyt siinä ruudun äärellä. Pidä kasvosi rentoina ja koeta avata silmäsi mahdollisimman suuriksi. Älä välitä vaikka joku tuijottaa, tämä on vain testi.

Tuntuuko, kuin suusi pyrkisi myös avautumaan? Meikatessa tämä on joskus saattanut tapahtua, ja tarkasta luomiväristä on jäänyt opittu reaktio: kun keskittyy suu auki, meikki menee kohdilleen.

Koetapa pitää suusi kiinni ensi kerralla, kun laitat ripsaria. Ei niin helppoa.