Kuva Gettyimages
Kuva Gettyimages

Arkiaamuna kannattaa suihkautta tuoksua, joka ei leijaile omaa työpistetta kauemmas.

 Raikkaan kukkainen

"Pullo näyttää maskuliiniselta, mutta tuoksu on suorastaan järisyttävän naisellinen! Klassikkoainesta."

"Harvinaisen tyylikäs kukkais-hedelmäiseksi tuoksuksi. Koska hajuvesi on pirskahteleva, käyttäjäkään ei saa olla tylsimys."

 

 Karl Lagerfeld pullotti nimikkotuoksuunsa elegantin yhdistelmän limeä, persikkaa ja ruusua, 45 ml EdP, 67 €.

 Pehmeä & lämmin

"Tulee mieleen mehiläispesän kuhina. Aktiivisen ja kiireisen naisen tuoksu."

"Ei ihan niin hempeä kuin miltä suloisen tyttömäinen pullo vaikuttaa. Jasmiini nousee hetken odottelun jälkeen selvästi esiin, ja tuoksu pyöristyy ihanan lämpöiseksi."

 

Estée Lauderin Modern muse -tuoksussa lämpimät puunsävyt tasapainottavat kukkais- ja sitrusvivahteita, 50 ml EdP, 85 €.

Tyttömäisen kepeä

"Sopii myös sellaiseen duuniin, jossa tuoksujen kanssa pitää olla hyvin varovainen."

"Kukkien ja marjojen yhdistelmä henkii kevätaamun kepeyttä ja antaa lupauksen tulevasta lomasta."

Givenchy Play yhdistää valkoherukkaa, persikkaa ja lakritsinkukkaa, 50 ml EdT, 71,50 €.

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!