Jos et halua näyttää räjähtäneeltä kuvissa, lue tämä.

Muista silmäkulmat ja nenänpielet

Sinipunaiset silmien sisä- ja ulkonurkat ja punoittavat nenänpielet saavat sinut näyttämään väsähtäneeltä flunssapotilaalta. Näin käy etenkin silloin, kun nappaat kuvan luonnonvalossa. Sipaise peittävää, valoa kevyesti heijastavaa peitevoidetta silmien alle, silmänurkkiin ja nenänpieliin.

Irtokarvat kuriin

Jos valo tulee takaa, kampauksesta harottavat karvat korostuvat. Suhauta hiuslakkaa ja painele haituvat kevyesti paikoilleen. Myös sipaisu hiusvahaa auttaa.

Nättinä mustavalkokuvassa

Tumma huulipuna saattaa näyttää kuvassa mustalta, joten syvät violetin tai burgundin sävyt kannattaa jättää väliin. Muista myös, että värierot korostuvat mustavalkokuvassa. Esimerkiksi maksaläiskät pomppaavat esiin, mikäli niitä ei ole peitetty kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos otat selfien

Näpsäisy omasta itsestä tulee väistämättä otettua aika läheltä, joten yksityiskohdat erottuvat selvästi. Jos kampaa tai meikkipussia ei ole lähettyvillä, rajaa pois kaikki vähemmän mairitteleva. Jos puolet huulipunasta on kulunut kahvitellessa pois, nappaa kuva yläviistosta tai sivuprofiilista, jollon huulet eivät näy selvästi. Jos taas tukka harottaa, ota kuva niin läheltä kasvoja, että tukasta jää osa pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla