Kuvat: Shutterstock ja Juha Salminen
Kuvat: Shutterstock ja Juha Salminen

Nudesävyiset huulet ovat jälleen huippumuodikkaat. Testasimme kolme tapaa trendimeikin tekoon.

1. Kynä.

Huulirasvamaisen pehmeä koostumus liukuu huulille helposti ja jättää puolikiiltävän lopputuloksen. Tuoksu on niin karkkimaisen makea, että se saattaa häiritä herkkänenäisiä. Kynää on näppärä käyttää eikä sitä tarvitse terottaa, vaan väriä pyöräytetään esiin hylsyn päästä.

 

Rimmelin Colour rush Intense colour balm -huulipunakynä Drive me nude, 8,60 €.

2. Kiilto.

Kiillon koostumus on mukavan ohut ja kosteuttavan tuntuinen. Mikä parasta, se ei tunnu huulilla yhtään tahmaiselta. Väriä on hillitysti, joten jos peittävän beiget huulet eivät innosta, tämä on hyvä valinta. Toffeemainen tuoksu on melko tymäkkä.

 

Max Factorin Colour elixir Square gloss -huulikiilto Pristine nude, 12,90 €.

3. Puna.

Tämä puna on kuin suoraan 60-luvulta: voidemainen ja täysin peittävä. Kiva, ettei huulia tarvitse kuorruttaa paksusti, vaan punaa riittää kevyt sipaisu. Jotta kasvot eivät näytä kalvakoilta, yhdistä nudesuuhun klassinen smoky eyes - silmämeikki tai pastelliluomet. Muista myös heleän sävyinen poskipuna!

 

Maybellinen Color sensational Stripped nudes -huulipuna Tantalizing taupe, 9,90 €.

Lue myös:

Huulet karrella? Vältä tämä arkinen virhe

Kuin hunajaa huulilla – testasimme huulirasvavaliot

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!