Syksyn trendikkäimmässä meikissä on ainakin viileän kylmiä sävyjä. Kuva: Shutterstock
Syksyn trendikkäimmässä meikissä on ainakin viileän kylmiä sävyjä. Kuva: Shutterstock

Syksyn meikissä esiinmarssin tekevät muun muassa kylmät sävyt ja graafiset linjat.

Valoisat päivät lyhenevät uhkaavasti, ja syksy lähestyy pikkuhiljaa. Siitä ei kuitenkaan kannata murehtia, vaan ympäristön ja sään muutoksista pääsee ottamaan inspiraatiota meikkiin.

Mitäs sitä turhaan odottelemaan, pieni varaslähtö ei haittaa ketään! Refinery29-sivusto kertoo, että syksyn meikkimuoti saa tunnelmansa viilenevistä ja hämärtyvistä illoista.

Keväällä muodissa oli esimerkiksi meikki ilman silmämeikkiä, ja nyt mennään aivan päinvastaiseen suuntaan. Nämä viisi näyttävää meikkityyliä sopivat takuuvarmasti hämyisiin loppukesän iltoihin ja sumuisiin päiviin:

1. Iltahämärän värit luomilla

Keväällä muodissa olivat lämpimät sävyt silmämeikissä ja luomiin levitettiin auringonlaskun kanssa yhteensopivia keltaisen, punaisen, oranssin ja pinkin sävyjä. Syksyllä trendi on vähän päinvastainen: silmiin haetaan enemmän viileitä värejä iltahämärästä inspiroituneena. Viininpunaista, liilaa, sinertävää… niin nättiä!

2. Korostusta metallilla

Glitter- ja metallimeikit ovat ihastuttaneet jo hyvän aikaa, ja syksyllä ne saavat vain lisää vauhtia. Metallisilla sävyillä tehdään esimerkiksi huomiota herättäviä rajauksia ja kimaltavia luomivärimeikkejä. Kylmiä sävyjä parhaimmillaan!

3. Minimalistiset ja graafiset rajaukset

Jos olet jo kyllästynyt siihen samaan vanhaan kissansilmärajaukseen, hyviä uutisia: syksyllä muodissa ovat vähän erikoisemmat rajaukset. Nestemäisellä rajausvärillä voi luoda erilaisia kulmikkaita viivoja tai silmiä suurentavia muotoja. Näyttävän rajauksen kaveriksi ei tarvitse välttämättä lainkaan luomiväriä.

Lue myös: Levitätkö rajauskynää edelleen samalla tavalla kuin nuorena ? Saatat toistaa vanhoja virheitä

 

4. Suttuiset huulet

Syksyllä huulienrajauskynän voi jättää meikkipussin pohjalle: huulet saavat olla kevyen suttuiset vastapainoksi kulmikkaille silmämeikeille. Varsinkin niille, joille huulipunan käyttö on tuottanut ongelmia, trendi voi olla positiivinen uutinen. Ei tarvitse olla niin kovin tarkka – riittää, että vähän häivyttää ihon ja huulien rajaa!

Lue myös: Haaveissa pusunkestävät punahuulet? Ammattilaisten tekniikalla onnistut

5. Monta eri väriä luomilla

Jos hiukan synkkä iltahämärä-look ei innosta, sille on onneksi vastapainona toinen luomiväritrendi. 1980-luvulta inspiraatiota saanut kirkkaiden värien yhdisteleminen on varmasti värien ystävien mieleen. Kahdella toisistaan poikkeavalla värillä tai sateenkaaren värejä yhdistelemällä saa taatusti aikaan pysäyttävän meikin.

 

This tropical duo toned look is giving us life. See how Candace created this look in our NEW video! Click the link in our bio.

Henkilön Courtney and Candace (@courtneyandcandace) jakama julkaisu