Listasimme parhaat Instagram-tilit, joilta löytyvät niin käytännön kauneusvinkit kuin villit inspiraatiokuvatkin.

Pat McGrath

Pat McGrath (@patmcgrathreal) on yksi tämän hetken vaikutusvaltaisimmista meikkitaiteilijoista. Jos hän päättää, että kultainen huulipuna on ensi vuonna muotia, hyvin todennäköisesti niin myös tapahtuu. Hänen Instagram-tiliään kannattaakin seurata inspiraatiomielessä.

Sam Chapman

Samantha Chapman (@pixiwoos) on meikkitaiteilija ja nainen Real Techniques -meikkivälinemerkin takana yhdessä siskonsa Nicolan (@nixiepixi1) kanssa. Sam ja Nic antavat meikkivinkkejään myös Youtubessa siskosten Pixiwoo-kanavalla, ja Instagramissa pääsee kurkistamaan myös meikkientäyteisen elämän kulisseihin.

Sarah Angius

Okei, kaikki eivät eivät ole saaneet syntymälahjana noin upeita hiuksia, mutta aina voi soveltaa. Onneksi osa Sarah Angiuksen (@sarahangius) kampausohjeista ilahduttaa myös yksinkertaisuudellaan.

Mariah Leonard

Youtuben kauneusguru Mariah Leonard (@thegalsguide) yhdistelee taitavasti käyttökelpoisia ja näyttävämpiä lookkeja – moni hänen meikkityyleistään on jotain siltä väliltä. Kyllä arkenakin voi käyttää kaikkia sateenkaaren värejä!

Robin Black

Beauty is boring -blogin ja Instagram-tilin takana on meikkitaiteilija ja valokuvaaja Robin Black (@beautyisboring_), jota ei todellakaan voi syyttää kaavoihin kangistumisesta. Jos on juttunut vanhoihin kaavoihin, hänen tililtään kannattaa käydä vilkuilemassa uusia ideoita.

Lisa Eldridge

Nimekkään meikkitaiteilijan Lisa Eldridgen (@lisaeldridgemakeup) Instagram-tili on kuin inspiraatiokansio, jossa ilahduttavat etenkin vanhat lehtien kauneus- ja julkkiskuvat, jotka näyttävät tänäkin päivänä yllättävän ajankohtaisilta. Lisan omaan tyyliin kuuluvat useimmiten punaisiksi maalatut huulet.

Sona Gasparian

Bloggaaja ja vloggaaja Sona Gasparian (@simplysona) luottaa enimmäkseen klassiseen meikkityyliin, mutta hänen supertyylikkäästä Instagramistaan voi bongailla myös nuorekkaita pukeutumisvinkkejä.

Annie Atkinson Bodmer

 

And my wedding makeup testing continues ✨ #shesintheglow When I wear my Adrell lashes I feel like a fairy. #neverenoughlashescontest

Kuva, jonka Annie Atkinson Bodmer (@shesintheglow) julkaisi

Jos luonnonmukaiset tuotteet ja kauneudenhoito kiinnostavat, kannattaa klikata itsensä She's in the Glow -blogin takana olevan Annie Atkinson Bodmerin (@shesintheglow) seuraajaksi.

Patrickstarrr

 

🎤⭐️All I want for Christmas .... was this DAMN PHOTO with @mariahcarey !! Thank you @maccosmetics #macxmariahcarey

Kuva, jonka patrickstarrr (@patrickstarrr) julkaisi

Yksi koko sopii kaikille, kuuluu tasa-arvon puolesta puhuvan meikkitaiteilijan Patrickstarrrin (@patrickstarrr) motto. Mies ihastuttaa niin Youtubessa kuin Instagramissakin sekä taidoillaan että huikealla positiivisuudellaan.

Nina Park

Nina Parkin (@ninanailedit) kynsitaide on aivan omalla tasollaan, mutta vaikka tyytyisi lakkaamaan omat kyntensä yhdellä perusvärillä, näitä luomuksia katselee ihaillen. Jos jonakin päivänä jaksaisi itsekin väkertää?

Kosteutta kaipaava iho nauttii voiteiden, öljyjen ja suihkeiden kerrostamisesta.

Korealainen ihonhoito villitsee nyt muuallakin maailmassa, eikä syyttä. Moni kokee saaneensa avun iho-ongelmiinsa aasialaisista menetelmistä ja tuotteista. Sieltä tänne ovat tulleet esimerkiksi ihoa hoitavat ja kosteuttavat BB-voiteet sekä tehokkaat kangasnaamiot.

Korealaiset ovat edelläkävijöitä myös ihonhoitotuotteiden kerrostamisessa. Heidän ihonhoitorutiineihinsa saattaa kuulua jopa kymmenen eri vaihetta ja useita tuotteita. Kerrostaminen sopii etenkin kuivaihoisille. Ensin levitetään helposti ihoon imeytyvät, ohuet ja kevyet tuotteet. Niiden päälle lisätään paksummat koostumukset, jotka saavat alla olevat tehoaineet pysymään ihossa ja tekemään taikojaan.

Pääsääntö on siis levittää tuotteet ohuesta paksumpaan. Ensin kasvo- ja/tai hoitovesi, sitten seerumi tai tehotuote, sitten öljy tai voide.

Kuulostaako hankalalta?

Popsugar-sivusto esittelee vaihtoehdoksi niin sanotun kerrosvoileipätekniikan. Se on ihonhoitoguru Caroline Hironsin helppo muistisääntö ihonhoitotuotteiden oikeaoppiseen käyttöön.

Kosteuttavaa kasvovettä tai -suihketta kannattaa Hironsin mukaan ajatella voileivän maustekastikkeena – majoneesina tai suomalaisittain levitteenä.

Ihonhoitokerrosvoileivän koostumus on siis seuraava:

  1. Puhdistus ja kuorinta (leipätaikina, jolle kaikki rakentuu)
  2. Kosteuttava suihke
  3. Öljy tai seerumi
  4. Kosteuttava suihke
  5. Kosteusvoide

Teoria ehkä ontuu hieman, sillä harva haluaa noin paljon kastiketta leipäänsä, mutta itse ajatus on hyvä. Kosteuttava hoitovesi tai kasvosuihke kosteuttaa kerrosten välissä ja ravitsee janoista ihoa. Muiden ihonhoitotuotteiden väliin kerrostettuna se ei myöskään pääse haihtumaan vaan nimenomaan jää ihoon antamaan kosteutta.

Olet muodin harjalla, kun hankit tänä vuonna pottatukan tai rennon otsiksen. Entä miten tehdään ”kallis tukka”?

Rento otsis

Silmiä hipova, seksikäs otsatukka on nyt supertrendikäs. Brigitte Bardot -tyylinen otsis on ilmeeltään ihanan rento, ja pituus sopii yhteen melkeinpä minkä tahansa leikkauksen kanssa aina polkkatukasta lähtien. Jos et halua leikata otsista, tyyli on helppo myös feikata: tarjolla on tyylikkäitä lisäkkeitä, eikä kukaan osaa aavistaa, että otsatukka ei ole oma.

Graafinen kulho

Juuri ja juuri korvia hipova pottatukka on edelläkävijän ehdoton ykkösvalinta. Kulhomainen leikkaus muistuttaa huippumalli Linda Evangelistan ikonista tyyliä ja näyttää takuulla hyvältä kantajansa ikään katsomatta. Malli noudattelee yksinkertaisimmillaan kauttaaltaan tasaista mittaa, mutta sitä on helppo myös varioida esimerkiksi ajelemalla hiukset siiliksi korvien kohdalta tai niskasta. Leikkaus on laiskan laittajan unelma: pesun jälkeen kevyt suoristus riittää huolitellulta näyttävän tyylin luomiseen.

Lämmin hunajakulta

Tiedätkö tunteen, kun jotain tekisi mieli muuttaa, mutta et kuitenkaan ole varma, mitä se jotain olisi? Vastaus on hunajakulta. Lämmin hunaja on täydellinen välimallin sävy niin tummille kuin vaaleille hiuksille, jotka kaipaavat päivitystä lempeällä kädellä. Bronde-sävystä (blondi+brunette) on äärimmäisen helppo siirtyä myös kohti kesää lisäämällä vaaleampia raitoja päivien pidentymisen myötä.

Hempeä ruusukvartsi

Heittäydy mukaan yksisarvistrendiin ja piristä hiuksia hempeään pinkkiin taittavalla ruusukvartsin sävyllä. Väri herää henkiin täysin uudella tavalla, kun mukana on muutamaa eri pinkin ja ametistin sävyä. Koko tukkaa ei suinkaan tarvitse värjätä pastelliunelmaksi, vaan sävy näyttää upealta myös häivähdyksenä latvoissa tai ohuina raitoina vaalean tukan seassa kaikenpituisissa malleissa. Pastellivärit sopivat parhaiten blondeille, sillä muutaman pesun kestävät värit tarvitsevat vaalean pohjan erottuakseen.

Letin seuraava taso

Nosta letit täysin uudelle tasolle, ja solmi hiukset näyttävästi keskelle jakausta. Jämptit letit näyttävät upeilta kahden tai kolmen letin sarjoissa ja tarvitsevat rinnalleen vain yksinkertaisen niskaponnarin. Jos aika tai sorminäppäryys eivät riitä, korvaa letit kieputtamalla hiukset pieninä osioina kohti takaraivoa ja kiinnitä kieputukset ponnarin juureen pinneillä.

Syvä sivujakaus

Uusi tukka on helpoimmillaan yhden kammanvedon päässä. Vaihda jakauksen paikkaa keskeltä sivulle tai puolelta toiselle, ja kasvotkin näyttäytyvät yhtäkkiä uudessa valossa. Sivujakaus näyttää parhaalta piikkisuoran tukan tai lempeiden laineiden seuralaisena. Asettele etummaiset hiukset muka-huolettomasti osittain otsalle kehystämään kasvoja.

Kallis tukka

Miten julkkiksilla aina tuntuukin olevan täydellisen sileä ja kiiltävä tukka? Luksustukka on nyt erittäin hot, eikä sen saavuttamiseen onneksi tarvita miljoonia. Jos haluat pörrötukan taltuttamiseen ammattilaisapua, kampaajat tarjoavat erilaisia keratiinihoitoja, jotka silottavat hiukset parhaimmillaan viikkokausiksi. Kotona kiiltävä lopputulos syntyy laadukkaalla muotoiluraudalla sekä kiiltosuihkeella. Luksustukka pääsee parhaiten oikeuksiinsa tasaisessa leikkauksessa.