Jos Cate Blanchett ei nappaa parhaan naispääosan Oscaria Blue Jasmine -elokuvasta, saa hän kuitenkin lohdutukseksi nuorennuspiikin ... alapäällensä, kuva REUTERS/Mario Anzuon.
Jos Cate Blanchett ei nappaa parhaan naispääosan Oscaria Blue Jasmine -elokuvasta, saa hän kuitenkin lohdutukseksi nuorennuspiikin ... alapäällensä, kuva REUTERS/Mario Anzuon.

Tänä vuonna Oscar-kilpailijatkin on valjastettu kauniin alapään mannekiineiksi.

Meitä koitetaan selvästi saada vakuuttuneiksi siitä, että alapää on uusi yläpää. Nyt intiimikauneuden sanansaattajiksi on valjastettu jopa Oscar-ehdokkaat. Häviäjille jaettaviin lahjakasseihin on tänä vuonna pakattu lähes 3000 euron arvoinen lahjakortti, jolla saa piikitettyä alapäähänsä nuorentavaa ihme-eliksiiriä.

Mutta on meitä tavan tallaajiakin muistettu, sillä alakertaa saa kaunistettua myös edullisemmin. Genitaalialueille on kehitetty oma väriaineensa, joka kantaa nimeä My New Pink Button. Purnukasta töpötellään värkkiin helekan ruusunpunaista väriä, jonka on tarkoitus saada alakerta näyttämään siltä, että se elää elämänsä kukoistavinta aikaa.

Nähtäväksi sitten jää, kuinka moni Oscar-skabaaja innostuu piikityksestä ja kuinka monta purkkia Pink Buttonia käy lopulta kaupaksi. Ei nimittäin ole kauankaan siitä, kun kauppojen hyllyille tupsahti alapäälle tarkoitettu anti age -voide. Visiitti jäi melko lyhkäiseksi, joten ehkä aika ei ollut vielä kypsä.

Ja ainahan voi toivoa, ettei se koskaan olekaan.

Lue myös:

Amerikkalaisnainen huoltaa alapäätään jopa 2000 eurolla vuodessa

Vääränlaiset alushousut ovat vaaraksi alapäälle

Alapuska on taas pop – he todistavat sen

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!