Me Naiset
|
Anu Kopola

Kevyt hiihtomeikki näyttää hyvältä myös suksipäivän jälkeen takkatulen loisteessa.

Suksimeikki vaatii pieniä kikkoja pysyäkseen kasvoilla koko päivän. Ihon punakkuuden peittämisen lisäksi sen tärkein tehtävä on suojata ihoa viimalta ja kylmältä, sekä aurinkopäivinä tietysti uv-säteiltä.

Iholle suojaa

Vaikka olet lähdössä vain ladulle, tee kevyt meikkipohja. Se nimittäin suojaa ihoa pakkaselta. Sävyttävä päivävoide tasoittaa ihonväriä kevyesti ja sen päälle taputeltu irtopuuteri varjelee viimalta. Taputtele irtopuuteria kaulalle asti. Jos kasvot ovat kalpakat, sipaus aurinkopuuteria tekee terää poskipunan sijasta.

3 x Säpinää silmiin

1. Unohda luomivärit, sillä rinteessä ripsiväri plus rajaus ovat se juttu. Nestemäisellä vedenpitävällä rajauksella saa pysyvimmät viirut, kun taas kynärajaus kulkee takintaskussa rinteessäkin, ja rajausta voi korjailla ennen after skitä.
2. Puuteroi silmäluomet ja tee rajaus puuteroinnin päälle. Kun vielä painat puuteria tai rajauksen sävyistä luomiväriä päälle, niin rajaus on ja pysyy. Hyvä rinnerajausväri on jäätävän tummansininen.
3. Valitse ripsiväriksi ehdottomasti vedenkestävä laatu. Taivuta ripset ja anna ensimmäisen kerroksen kuivaa hetki ennen toisen levitystä. Jos laskut hoituvat silmämeikittä, jo pelkkä ripsientaivutus ilman maskaraa tekee katseelle ihmeitä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tukka pörrölle

Liiskaantuneet hiukset pipon tai kypärän alla ovat tuttu juttu suksijoille. Kun koko päivän hikoilee hattu päässä ja sen jälkeen haluaisi näyttää siedettävältä, avainasia on hiusten muotoilutuotteiden valinta. Muotoile tukka sellaisilla tuotteilla, joiden ansiosta hiukset voi möyhiä takaisin kuosiin päivän päätteeksi. Tuuhentavat muotoilutuotteet ja hiuspuuterit sopivat tähän hommaan. Pieni sormitupeeraus tukkatyveen tekee myös ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rento letti on toimiva piponaluskampaus. Toispuoleinen malli ei kutita niskaa.
 

Huomio! Hiuslakkaa ei tukkaan kannata pahemmin suihkutella. Se helposti kovettuu hiuksiin pipon alla ja hilseilee pois, eikä lakka ole pöyhintäänkään paras mahdollinen tuote.

Hoivaa huulia

Huulet tahtovat kuivua viimassa. Hoida ne iltaisin kuntoon hammasharjakuorinnalla. Pyörittele huulet pehmeiksi harjalla ja tuhlaa huulihoidetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla