Räjähtänyt onkin juhlava! Erilaiset letit ja palmikot kiemurtelevat nyt kaikkien Hollywood-tähtien hiuksissa. Ne punotaan otsalle, ohimolle tai niskaan, vapaasti fiiliksen ­mukaan.
Räjähtänyt onkin juhlava! Erilaiset letit ja palmikot kiemurtelevat nyt kaikkien Hollywood-tähtien hiuksissa. Ne punotaan otsalle, ohimolle tai niskaan, vapaasti fiiliksen ­mukaan.

Räjähtänyt letti­kampaus on huolettoman kesäpäivän pelastus.

Lettikimara

Laulaja Rita Oran look on sitä parempi, mitä rennompi se on.

Kokeile! Kampauksesta ­tulee supernäyttävä, kun tökit joukkoon kukkia ja muita koristeita. Valitse pariksi simppeli asu.

Tee näin:  
Ripottele hiuspuuteria hiuksiin kauttaaltaan ja pöyhi tukkaa sormin. Tee erikokoisia löysiä lettejä, jotka kulkevat poikittain pään yli. Kiinnitä päät silikonilenkeillä.

Nostele muutama letti pään päälle ja kiinnitä pikkupinneillä. Lettien päät ja pinnit saavat jäädä sojottomaan.

Pörröpalmikko

Tuulen tuivertamaa biitsitukkaa ei tarvitse selvitellä näyttelijä Minka Kellyn kampausta varten.

Kokeile! Saat kampauksesta juhlaversion, kun sliippaat hiukset tiukasti päätä myöten ja teet punoksesta mahdollisimman muhkean.

Tee näin:
Kerää tukka löysästi toiselle ­sivulle ja suihkauta hiuksiin karhean mattapinnan jättävää muotoilu- tai suolasuihketta. Tupeeraa osio kevyesti hiusharjalla.

Tee tavallinen tai kalanruotoletti ja kiinnitä se. Letin ei tarvitse olla täysin suora vaan se saa kiemurrella rennosti.

Vetele lopuksi lettiä keskeltä ulospäin niin, että palmikosta tulee muhkea ja sekainen.

Punk-punos

Jäikö tukka pesemättä – ei haittaa! Cara Delevingne näyttää mallia, miten likaisenkin tukan saa näyttämään harkitulta yksityiskohdalta.

Kokeile! Astetta kesympi versio syntyy, kun teet letin keskelle päätä.

Tee näin:  
Vedä tiukka sivujakaus melko ylös. Kiinnitä vapaa puolisko soljella, etteivät hiukset valahda kasvoille. Voit sipaista kampauksen pohjalle hieman geeliä tai vahaa.

Aloita letittäminen mahdollisimman läheltä ohimoa osion keskiosasta. Jatka ranskalaisen letin ­tekemistä hieman korvan taakse ja kiinnitä ohuella silikonilenkillä.

Lue lisää:

Rento ja tyylikäs lettikampaus – helpot ohjeet kohta kohdalta

Näin syntyy kestävä kampaus! Ammattilaisvinkit tupeeraukseen

Näin onnistut muotoiluraudalla

Letti on pop!

■ Nukkumisen ajaksi pään päälle kiepautettu letti suojelee pitkiä hiuksia hankaukselta ja takkuuntumiselta.

■ Maailman helpoimmat kiharat syntyvät leteillä. Tee palmikoista erikokoisia, niin saat lopputuloksesta eläväisen.

■ Ohuthiuksiset huomio! Hiuslisäkkeet sulautuvat lettikampaukseen huomattavasti luonnollisemmin kuin auki hulmuavaan tukkaan.

Löydä sisäinen pikkutyttösi ja solmi hiuksiisi soma rusetti – moderneja tapoja on monta.

Muotilehti Vogue kirjoitti jo alkuvuonna sivustollaan, että tämän syksyn muotinäytösten eturiviä yhdisti erityisesti yksi tyyli: hiuksiin rusetille solmittu nauha. Minimalistisen tyttömäinen kampaus toistui jo silloin myös syksyn catwalkeilla, esimerkiksi Tory Burchin ja Marchesan näytöksissä.

Nyt syksy on saapunut, ja kuinka ollakaan, Instagram on täynnä kuvia hiuksiin solmituista nauhoista. Trendikkäin materiaali tuntuu olevan sametti, ja väreissä toistuvat erityisesti musta ja vihreä.

Hiusnauha tuo kampaukseen hienovaraisella tavalla sitä jotain. Yksinkertainen, löysälle rusetille solmittu nauha sopii niin arkiponnariin kuin juhlakampauksenkin koristeeksi.

Kokosimme kuvia erilaisita hiusnauhatyyleistä – katso ja ota mallia! Hyviä ohjeita rusettikampauksiin löytyy tietenkin myös Youtubesta.

Ponnari ja rusetti

Perusponnarin päälle kietaistaan pätkä nauhaa, joka solmitaan rusetille. Toimii aina!

Nauha juhlanutturassa

Ohuttakin ohuempi nauha tekee juhlanutturasta kiinnostavan.

Jalokivisävyjä

Vihreissä ja punaisissa jalokivisävyissä hohtavat samettinauhat tuovat tyyliin ripauksen luksusta.

Rusetti sotkukampauksessa

 

This is going tone my new look for the season. I'm bringing back the bow 🎀

Henkilön Silver Fox Vinatge (@silverfox_vintage) jakama julkaisu

Etkö ehtinyt laittaa hiuksia? Kruunaa pörrö somalla rusetilla.

Herkkää pinkkiä

Niskanutturassakin on kaksi vaihtoehtoa: rusetin voi solmia joko sen päälle tai alle.

Pään ympäri

Nauhan voi tietenkin solmia pelkän ponnarin tai nutturan sijaan koko pään ympäri.

Isompi parempi

Ohut tai paksu nauha – sinä päätät. Isompikaan rusetti ei näytä liian isolta, kun väri on hillitty musta.

Ei neulakammoisille! Suosittua Youtube-kanavaa pitävä kauneusvloggaaja raportoi, miten hän pääsi eroon huulten keinotekoisesta muhkeudesta.

Moni haluaa nyt muhkeat huulet tubettajien ja tosi-tv-julkkisten vanavedessä, mutta mitä jos joskus tuleekin toisiin ajatuksiin ja haluaa muhkeudesta eroon?

Huulten täyteainepistokset eivät ole ikuisia, vaan ne poistuvat elimistöstä yleensä noin puolessa vuodessa. Tarvittaessa huuliin pistetyn hyaluronihappogeelin saa pois nopeamminkin, uusien pistosten avulla.

Lue myös: Muhkeat huulet pistoksilla? 7 asiaa, jotka kannattaa tietää ennen huulten täyttämistä

Suosittu kauneustubettaja Karen Sarahi Gonzalez eli iluvsarahii on julkaissut tuoreen videon, jolla hän näyttää, miten hankkiutui eroon huulissaan olevasta täyteaineesta. Hän kertoo täytättäneensä huuliaan useamman vuoden ajan suurilla määrillä täyteainetta. Vloggaaja myöntää, että hänellä täyttäminen lähti käsistä.

Vaikka Gonzalezin huuliin ei ole laitettu uusia pistoksia vuoteen, ainetta on jäljellä niin paljon, että se ei ole poistunut huulista itsekseen. Videolla hän kertoo olevansa tyytymätön huuliinsa, joissa täyteainetta on hieman väärissä paikoissa. Huuliin on muodostunut myös arpikudosta, kun täyteainetta on pistetty liian syvälle.

Jos täyteaineista haluaa eroon, huuliin pistetään ainetta, joka hajottaa täyteaineen. Sen jälkeen molemmat aineet poistuvat elimistöstä normaalin aineenvaihdunnan mukana. Gonzalezin käyttämän pistosekspertin mukaan aineen vaikutusaika on vuorokaudesta kahteen, mutta viimeistään viikossa huulten olisi pitänyt palautua lähtötilanteeseen. Toimenpide saattaa sattua hieman ja siitä seuraa yleensä hieman turvotusta, koska huuliin pistetään lisää nestemäistä ainetta.

Videon lopulla näkyvä ero entiseen on varsin vaikuttava. Gonzalez tosin joutui ottamaan vielä lisää pistoksia, koska hänen huulissaan oli niin paljon täyteainetta, ettei kaikki poistunut yhdellä pistoskerralla.

Jos huuliinsa haluaa muhkeutta täyteaineilla, kannattaa muistaa, ettei ainetta välttämättä voi vain lisätä ja lisätä, vaan välissä voi olla hyvä palata lähtötilanteeseen, jotta huulet pysyvät edes jossakin määrin luonnollisina.