Puhdistusöljyt ovat nyt trendikkäitä. Kuva: Getty Images
Puhdistusöljyt ovat nyt trendikkäitä. Kuva: Getty Images

Puhdistusöljy on kätevin ja hellin tapa poistaa meikki kasvoilta. Öljy pelastaa talven kuivattaman ihon eikä jätä siihen kiristävää tunnetta.

Kasvojen kirkastaja

LUPAUS: Poistaa vedenkestävän meikin sekä puhdistaa ihonhuokoset. Heleyttää ja kosteuttaa ihon.

ARVIO: Ohut öljy liukuu kasvoille helposti ja puhdistaa vedenkestävänkin meikin hyvin. Lopuksi kädet kosteutetaan ja veden vaikutuksesta maitomaiseksi muuttuva koostumus on helppo huuhdella pois iholta. Iho tuntuu pehmeältä ja napakalta. Sopii kirkastusta kaipaavalle iholle.

+ Ei jätä ihoa tahmaiseksi.

– Kevyttä muovipulloa on haastava käyttää yhdellä kädellä.

– Öljyä tarvitsee melko runsaasti.


Tehokas putsari

LUPAUS: Yhdistää öljyn sekä misellien tehokkuuden ja puhdistaa hellävaraisesti vedenkestävän meikin.

ARVIO: Jo hyvin pieni määrä riittää tehoputsaukseen. Levitä tuote ensin öljymäisenä kasvoille ja lisää hieronnan jälkeen muutama tippa vettä, niin öljy muuttuu maitomaiseksi. Misellien vaikutuksesta iholle ei jää hitustakaan meikin jämiä, joten kasvovettä ei tarvitse. Sopii etenkin herkälle iholle.

+ Ei jätä kasvojen ihoa tahmaiseksi

+ Iho tuntuu sileältä, eikä kiristä.

– Pulloon ei saa päätyä vettä, tai koko öljy muuttuu maitomaiseksi.


Vichy Pureté Thermale Beautifying Cleansing Micellar Oil 125 ml, 19 €.

Ihon ravitsija

LUPAUS: Eteeriset öljyt puhdistavat ja muun muassa beetakaroteeni ja A-, C- ja E-vitamiinit ravitsevat ihoa. Luonnonkosmetiikkatuote sopii myös atooppiselle iholle.

ARVIO: Ylivoimaisesti laadukkain ja ylellisin puhdistustuote – tästä tuli kerrasta luottotuotteeni! Putsaus tuntuu kuin hoitolassa tehdyltä ­aromaterapeuttiselta hoidolta. Öljy sulaa maagisesti iholle ja poistaa meikin muutamalla pyyhkäisyllä. Sopii erityisen kuivalle tai epätasaiselle iholle.

+ Paras puhdistusöljy ikinä!

+ Pehmentää ja tasoittaa kuivaa ja ikääntyvää ihoa.

– Kallis.


Tata Harper Nourishing Oil Cleanser Puhdistusöljy 125 ml, 76 €.

Tuoksuva kosteuttaja

LUPAUS: Huuhtoo kasvoilta vedenkestävän meikin ja epäpuhtaudet. Kosteuttaa tehokkaasti.

ARVIO: Öljy tuntuu miellyttävältä, ja se on helppo levittää kasvoille. Pigmenttinen huulipuna katoaa alta aikayksikön. Aluksi epäilytti, jääkö öljy tahmaksi iholle, mutta se liukenikin täydellisesti veteen! Hedelmäinen tuoksu on ihana. Sopii rasvoittuvalle iholle, joka kaipaa myös kosteutusta.

+ Ihana tuoksu ja tehokas putsaaja.

+ Iho ei jää öljymäiseksi.

– Ripsivärin ja eyelinerin poistamiseksi tuotetta piti hieroa kauemmin.


Kicks Pure & Simple Deep Cleansing Oil 150 ml, 14 €.

 

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.
 

 

Korvanlehdet somistetaan nyt useilla pienillä ja yhteensopivilla korvakoruilla.

Takavuosina teinit lävistyttivät innokkaasti korvanlehtiään – yksi reikä ei todellakaan riittänyt. Viime vuosina korvistrendeissä on kuitenkin suosittu näyttäviä, niin sanottuja statement-korvakoruja. Yhdet isot korut tai vain yksi iso koru toisessa korvassa ovat riittäneet.

Nyt pienet ja minimalistiset korvakorut ovat jälleen tulossa takaisin, mutta runsaina joukkoina. Ideana on stailata korvanlehti yhteensopivilla koruilla näyttäväksi. Yksittäiset korut voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta renkaiden, nappimallisten ja roikkuvien korujen yhdistelmästä syntyy kiinnostava kokonaisuus.

Mikäli korvanlehdessä sattuu olemaan enemmänkin reikiä (tai sellaisia innostuu ottamaan), yksi koru voi kulkea kahden reiän kautta.

 

The cartilage of this #CuratedEar is pierced in three places: the Conch, the Helix, and the Tash Rook. The Conch holds a Diamond Four Ball Trinity, the Helix a pair of Plain Rings, and the Tash Rook a glowing Diamond Trinity. Each is unique, but are linked by their patterns of three and unifying, rich, Yellow Gold setting. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @kevinthepiercer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Conch #ConchPiercing #Helix #HelixPiercing #TashRook #TashRookPiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing Malachite Hinged Hoop by @missomalondon

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Yksi ”curated ear” -trendin edelläkävijöistä on korusuunnittelija Maria Tash, jonka luomukset ovat bloggareiden ja somevaikuttajien suosiossa. Tunniste #earparty eli korvabileet on noussut suosituksi Instagramissa.

Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista myös tunnisteella #curatedear. Myös Pinterestiin kannattaa kurkata.

 

This look showcases large, stunning White Gold shapes in the upper cartilage, while adorning the lobe with smaller, daintier Yellow Gold pieces. The Tash Rook houses a show-stopping Diamond Star Garland, which fills up the majority of the upper ear's flat canvas, while its partner, the Invisible Diamond Eternity, completes the helix. Pieces in all shapes and sizes decorate the lobe, including a Diamond Flower and Diamond Lightning Bolt. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @prikdpeterrobin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #helix #helixpiercing #tashrook #tashrookpiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Korvakorujen yhdistelyssä symmetria ei ole olennaista – vaikka jokainen korvakoru voi olla erilainen. Korut kannattaa valita niin, että ne sopivat omaan tyyliin ja yhteen toistensa kanssa.

Erilaisten kivien yhdistely näyttää hauskalta, kun korvanlehdessä on useampi vierekkäinen reikä.
 

The Odette earring via @billiefaricyhyett.✨

Henkilön NATASHA SCHWEITZER JEWELLERY (@natashaschweitzer) jakama julkaisu

Graafisia muotoja vai pientä ja herkkää? Enää ei tarvitse valita, sillä tyylit näyttävät sopivan hyvin yhteen.
 

Pierced. #miniearrings #earparty #fiveandtwo

Henkilön HOMBRE (@hombrejewelry) jakama julkaisu

Pikkuruiset ja yksinkertaiset korut näyttävät hauskoilta, kun niitä on useita.