Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

Muotovaahdot eivät ainoastaan tue tukkaa, vaan niistä löytyy apua myös eri hiuspulmiin.

Kuiville kutreille

Lupaus: Vaahto muotoilee, hoitaa, antaa keskivahvan tuen ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Hawajilainen awapuhi-uute tuo kosteutta.

Kokemus: Muotovaahto tuoksuu mukavasti kookokselta, tulee mieleen Thaimaan-loma. Vaahto pursuaa ravistuksenkin jälkeen aika vetisenä, mutta pullistuu sitten kämmenellä kunnon pallukaksi. Tuote levittyy hyvin, eikä jätä hiuksia yhtään tahmeiksi, kovan tuntuisiksi tai klimppisiksi. Tukka tuntuu ja näyttää luonnollisen ryhdikkäältä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paul Mitchell Sculpting foam, 26 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkälle hiuspohjalle

Lupaus: Muotovaahto sopii herkkäihoisille ja tuoksuyliherkille, sillä se ei sisällä hajusteita, parabeeneja tai väriaineita. Vaahtoantaa vahvaa tukea ja suojaa UV-säteiltä sekä ilmankosteudelta.

Kokemus: Hajusteettoman vaahdon ominaistuoksu on mieto ja raikas. Muotovaahto tekee liukkaat ja latistumiseen taipuvaiset hiukset napakaksi kampaukseksi, joka kohoaa kuuliaisesti päänahasta mutta ei ole tönkkö. Miinusta tulee vain siitä, että suuttimesta pursuaa herkästi turhan suuri määrä vaahtoa.

 

No Nothing Very sensitive & strong mousse, 11,90 €.

Hennoille hiuksille

Lupaus: Erittääin kevyt koostumus tuo hiuksiin tuuheutta tekemättä niitä raskaan tai tahmean tuntuisiksi. Antaa pitkäkestoisen tuen mutta luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Kokemus: Vaahto on paljon kevyempää kuin aiemmat käyttämäni. Kun muotoilen hiuksian ilmakihartimella, tuntuu siltä kuin niissä ei olisi lainkaan muotoilutuotetta. Koostumus on lupauksensa mukaisesti tahmaamaton, ja hento tuki kestää seuraavaan pesuun asti. On mukavaa, että vaahto tuo hiuksiin myös kiiltoa.

 

Syoss Invisible hold Weightless volume mousse, 8 €.

Lue myös:

Käytätkö tätä klassikkotuotetta väärin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla