Yves Rocherin Hydra vegetal Moisture boost concentrate -kosteustiiviste.
Yves Rocherin Hydra vegetal Moisture boost concentrate -kosteustiiviste.
Lumenen Sensitive touch Rauhoittava hoitoseerumi.
Lumenen Sensitive touch Rauhoittava hoitoseerumi.
Cliniquen Pore refining solutions Correcting serum -seerumi.
Cliniquen Pore refining solutions Correcting serum -seerumi.

Kaipaako ihosi kosteutta, rauhoitusta vai kiiltelyn poistamista? Testasimme kolme tehoseerumia.

1. Kosteutta

Yves Rocherin Hydra vegetal Moisture boost concentrate -kosteustiiviste, 12,90 €.

"Raikas ja kevyt koostumus - kuin levittäisi merituulta kasvoille. Lähes litkumaisen nestemäinen emulsio levittyy iholle helposti ja tuntuu viilentävältä. Voisi olla ihana kesällä. Tuote toimii hyvänä lisäkosteuttajana, mutta ei aivan riitä ainoaksi kosteuttajaksi talven kurittamalle iholle."

2. Rauhoitusta

Lumenen Sensitive touch Rauhoittava hoitoseerumi, 23,50 €.

"Monet kosmetiikkatuotteet ärsyttävät kuivaa ja herkkää ihoani, mutta tämä ei. Tuoksuton seerumi saa ihon tuntumaan hoidetulta ja tyynnyttää punotuksen jopa lomamatkalla auringonoton jälkeen. Miellyttävä ja nopeasti imeytyvä koostumus."

3. Cliniquen Pore refining solutions Correcting serum -seerumi, 81, 20 €.

"Hieman lääkemäinen tuoksu antaa uskottavan mielikuvan. Koostumus on täyteläinen, vähän kuin liivatemassaa pyörittelisi sormissaan. Muodostaa iholle silkinsileän pinnan, jonka päälle meikki levittyy normaalia tasaisemmin. Pitää ihon pitkään mattana."

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.