Nämä täydelliset hiukset ovat hiusstylisti Amanda Cook Tuckerin ansiota. Kuva: Reuters
Nämä täydelliset hiukset ovat hiusstylisti Amanda Cook Tuckerin ansiota. Kuva: Reuters

Tukkivatko Katen hiukset lattiakaivon vai mistä moinen lohkaisu?

Upeat, lumoavat, täydelliset. Yleensä herttuatar Catherinen eli Kate Middletonin hiuksia kuvaillaan näillä adjektiiveilla, mutta nyt prinssi William on letkauttanut melkoisen lauseen vaimonsa kutreista.

”Voisit stailata Katen hiukset uuteen uskoon, koske ne ovat painajainen”, prinssi sanoi kampaajaharjoittelijalle, kun vieraili tällä viikolla nuorten kodittomien asuntolassa.

Tietysti prinssi vitsaili, mutta miksi? Tässä viisi mahdollista vastausta.

1. Prinssillä nyt vain sattuu olemaan keskimääräistä rennompi huumorintaju kuin kuninkaallisilla yleensä. Viimeksi William hauskuutti kuvaajia sanomalla, että hänen vaimonsa näyttää keltaisessa mekossaan aivan banaanilta.

2. Ja kyllähän Katekin osaa. Kun pari oli oli tutustumassa Autraliassa alpakoihin ja heille esiteltiin eläimen villaa, Kate sanoi miehelleen, että tämä voisi laittaa päähänsä alpakan karvoja, koska tarvitsee niitä enemmän kuin hän. Nyt prinssi sai siis oivan tilaisuuden antaa puolisolleen takaisin samalla mitalla.

3. Prinssi toivoisi ihan oikeasti, että Kate tekisi hiuksilleen jotain, koska Katen hiukset tukkivat lattiakaivon. Ja hiusten laittokin kestää ja kestää, vaikka on oma hovikampaaja – aina saa prinssi odottaa puolisoaan, kun pitää johonkin lähteä.

4. Prinssistä Kate voisi vaihteeksi leikata lyhyet hiukset, koska Dianallakin oli. Tutkimustenhan mukaan mies etsii ja mieltyy äitinsä näköisiin naisiin.

5. Ikävä sanoa, mutta kaljuuntuva prinssi on kateellinen vaimonsa ylistetystä kuontalosta.

Lue myös:

Herttuatar Catherinella uusi stailisti – tavoitteena nuorempi imago

Kate ja William ovat kuin Diana ja Charles – katso vaikka!

Kohtaa koirankakat kuin Kate Middleton – hn poimii itse jätökset