Nämä täydelliset hiukset ovat hiusstylisti Amanda Cook Tuckerin ansiota. Kuva: Reuters
Nämä täydelliset hiukset ovat hiusstylisti Amanda Cook Tuckerin ansiota. Kuva: Reuters

Tukkivatko Katen hiukset lattiakaivon vai mistä moinen lohkaisu?

Upeat, lumoavat, täydelliset. Yleensä herttuatar Catherinen eli Kate Middletonin hiuksia kuvaillaan näillä adjektiiveilla, mutta nyt prinssi William on letkauttanut melkoisen lauseen vaimonsa kutreista.

”Voisit stailata Katen hiukset uuteen uskoon, koske ne ovat painajainen”, prinssi sanoi kampaajaharjoittelijalle, kun vieraili tällä viikolla nuorten kodittomien asuntolassa.

Tietysti prinssi vitsaili, mutta miksi? Tässä viisi mahdollista vastausta.

1. Prinssillä nyt vain sattuu olemaan keskimääräistä rennompi huumorintaju kuin kuninkaallisilla yleensä. Viimeksi William hauskuutti kuvaajia sanomalla, että hänen vaimonsa näyttää keltaisessa mekossaan aivan banaanilta.

2. Ja kyllähän Katekin osaa. Kun pari oli oli tutustumassa Autraliassa alpakoihin ja heille esiteltiin eläimen villaa, Kate sanoi miehelleen, että tämä voisi laittaa päähänsä alpakan karvoja, koska tarvitsee niitä enemmän kuin hän. Nyt prinssi sai siis oivan tilaisuuden antaa puolisolleen takaisin samalla mitalla.

3. Prinssi toivoisi ihan oikeasti, että Kate tekisi hiuksilleen jotain, koska Katen hiukset tukkivat lattiakaivon. Ja hiusten laittokin kestää ja kestää, vaikka on oma hovikampaaja – aina saa prinssi odottaa puolisoaan, kun pitää johonkin lähteä.

4. Prinssistä Kate voisi vaihteeksi leikata lyhyet hiukset, koska Dianallakin oli. Tutkimustenhan mukaan mies etsii ja mieltyy äitinsä näköisiin naisiin.

5. Ikävä sanoa, mutta kaljuuntuva prinssi on kateellinen vaimonsa ylistetystä kuontalosta.

Lue myös:

Herttuatar Catherinella uusi stailisti – tavoitteena nuorempi imago

Kate ja William ovat kuin Diana ja Charles – katso vaikka!

Kohtaa koirankakat kuin Kate Middleton – hn poimii itse jätökset

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.