Nyt tarkkana! Kuvat: Colourbox ja Instagram / @dahliacreates ja @hannahdoesmakeupp
Nyt tarkkana! Kuvat: Colourbox ja Instagram / @dahliacreates ja @hannahdoesmakeupp

Kuka väittää, että rajaus muka kuuluu vain silmän ulkonurkkaan?

Sujuuko klassisen kissarajauksen tekeminen?

Hyvä! Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on nimittäin kiertänyt kaikenlaisia versioita perinteisestä meikkityylistä. Kaikkia niitä yhdistää se, että piirtäminen vaatii vakaata kättä. Mutkittelevia, kerrostettuja, yksisarvisrajauksia...

Kauneusintoilijat keksivät kilvan uusia ideoita, ja rajausvillityksistä tuorein näyttää olevan käänteinen kissarajaus. Käänteinen nimenomaan niin, että rajaus jatkuu silmän ulkonurkan sijaan sisänurkassa. Trendistä kirjoittaa muun muassa Hello Giggles -sivusto.

Lähikuvista ei ensin edes huomaa, että rajauksen ”siipi” osoittaa vastakkaiseen suuntaan kuin olemme tottuneet. Aivot joutuvat hommiin! Idea on ilmeisesti lähtöisin @dahliacreates-meikkaajan Instagram-tililtä.

 

Reversed I really felt like doing this again so I added some little things to it. Eyes: - @anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills_romania Modern Renaissance Burnt Orange and Cyprus Umber and Subculture Roxy and Rowdy - @eyeko Black Magic Liquid Eyeliner - @bourjoisparis Liner Pinceau - @eyeko Lash Alert Mascara - @barrymcosmetics Fine Glitter Dust 15 Brows: - @anastasiabeverlyhills #browwiz Ebony ________________________ #anastasiabeverlyhills #abhbrows #abhsubculture #abhshadows #anastasiabrows #dipbrow #undiscovered_muas #itsmylookbook #100daysofmakeupchallenge #100daysofmakeup #muafollowtrain #underratedmuas #muasfeaturing #featureyourlooks #sigmabrushes #sigmabeauty #make_upft #muasfeaturing #morphebrushes #makeupforbarbies #beautyqueens #makeupgoals #shimycatsmua #glamspire #morphebabe #beautyqueens4ever #makeupfanatic1 #universodamaquiagem_oficial #hudabeauty #flawlesssdolls

Henkilön D A H L I A (@dahliacreates) jakama julkaisu

Hänen jälkeensä muutkin ovat halunneet kokeilla, miten sujuu rajauksen tekeminen eri puolelle silmää kuin normaalisti.

Näyttääkö liian vaikealta? Helpompi ja ehkä hieman tavanomaisempi silmämeikkitrendi on alarajaus. Jos otat tänä syksynä haltuun vain yhden uuden meikki-idean, suosittelemme kokeilemaan alarajausta eri väreissä – se tuo katseeseen kivaa vaihtelua.

Unohda kaikki, mitä sinulle on neuvottu kosteusvoiteen imeytymisestä! Beyoncén meikkitaiteilijan neuvolla meikkipohjasta tulee tasainen ja kosteutetun näköinen.

Julkkiksilla on huippumeikkaajat apunaan huolehtimassa siitä, että iho näyttää mahdollisimman hyvältä. Se on yksi meikin tärkeimmistä osa-alueista, mutta myös yllättävän vaikea saada onnistumaan omin käsin.

Onneksi voi ottaa oppia huipuilta, kuten Beyoncén meikkaajalta sir Johnilta, joka kertoi pienen mutta tärkeän pohjameikkikikan Popsugarin haastattelussa.

Kaikki riippuu meikkivoiteesta – tai oikeastaan siitä, milloin sen levittää.

Beyoncén täydellisen ihon salaisuus on se, että meikkivoide levitetään siinä vaiheessa, kun iho on vielä kasvovoiteen jäljiltä kostea.

Jep, eli juuri päinvastoin kuin neuvottu: kosteusvoiteen ei sittenkään pitäisi antaa kuivua ja imeytyä rauhassa, vaan meikkivoide kannattaa levittää heti rasvan jälkeen.

Tällä tavoin kosteusvoide ja meikkivoide sekoittuvat ja asettuvat kasvoille tiiviissä yhteistyössä. Tuloksena on hehkuva ja tasainen meikki, eikä kuivista kohdista pitäisi olla huolen häivää.

Ja mikä parasta – aikaa säästyy, kun kosteusvoiteen kuivumista ei tarvitse enää odotella!

Puuterimaisella luomivärillä tai poskipunalla saa huulille nopeasti väriä ilman sähläystä.

Kuorinta, kosteutus, rajaaminen ja huulipunan levitys – huulimeikin luominen voi ajatuksella ja huolella tehtynä viedä melko kauan aikaa. Kun aamulla on kiire mutta tekee silti mieli sipaista väriä huuliin, sotkut ja epätasaisuudet ottavat ihan erityisellä tavalla hermoon.

Onneksi apu löytyy läheltä, nimittäin luomiväripaletista tai poskipunasta. Perusteellisen, monivaiheisen huulimeikin voi korvata paljon nopeammalla ja rennommalla versiolla: huulirasvan päälle taputellulla puuterimaisella värillä.

Liian simppeliä toimiakseen? Kokeilimme, millaisen tuloksen meikkikikalla saa aikaan!

Näin se onnistuu:

  1. Kuori huulien iho tai ainakin kosteuta huulet hyvin, koska puuterimainen luomiväri tai poskipuna saattaa kuivattaa huulia.
  2. Valitse luomiväreistä tai poskipunista mieleinen sävy ja pyyhkäise väriä sormenpäähän. Jos et ole varma siitä, mitä aineita meikkisi sisältää, kannattaa kaiken varalta suosia luonnonkosmetiikkaa.
  3. Taputtele väri varovasti huulille. Pikkurillillä homma hoituu helpoiten kapeimmissa kohdissa.

Valmista! Tältä se näyttää:

Testaajan kommentit:

”Lopputulos on yllättävän hyvä: pigmenttiä riittää ja look on sopivan mattainen. Levittämiseen kului varmasti alle 30 sekuntia, joten siitä plussaa.

Luomivärin tai poskipunan käyttö toimii varmasti silloin, kun kasvoille haluaa nopeasti väriä. Näyttävään iltameikkiin se ei kuitenkaan ihan riitä. Päivän aikana luomiväri kului huulilta pois muutamassa tunnissa, joten tavallinen huulipuna vie pitkäkestoisuudessa voiton. Toisaalta väriä on helppo taputella sormella lisää, kun sävy alkaa kulua.

Lisäksi ainakaan ilman huulien rajaamista on turha toivoa kovin tarkkoja reunoja huulimeikilleen: sormella levittäessä lopputulos on vähän suttuinen. Kiva look sekin toki on varsinkin arkeen!

Antaisin arvosanaksi 4/5: erittäin sopiva kikka kiireisiin arkiaamuihin, mutta ei missään nimessä korvaa hyvää nestemäistä mattahuulipunaa.”