Kuvan mallilla ei luultavasti ole silmäkorua. Kuva Shutterstock
Kuvan mallilla ei luultavasti ole silmäkorua. Kuva Shutterstock

Pilkettä silmäkulmaan saa täysin uuden merkityksen tämän korun myötä.

The Cut -sivusto kertoo ensimmäisen newyorkilaisen kantavan nyt ylpeänä silmäkorua. Luit oikein, siis silmämunaan laitettua korua. Kauneuskirurginen toimenpide maksoi 3000 dollaria, eli yli 2200 euroa.

Operaatiossa silmän uloimpaan kerrokseen, kovakalvoon tai skleeraan tehtiin pieni viilto, johon upotettiin platinakoru, newyorkilaisnaisen tapauksessa sydän.

Operaation suorittanut lääkäri kertoo toimenpiteen olleen yksinkertainen ja silmän punoituksen parantuvan parissa viikossa. Fox Newsin mukaan kirurginen operaatio keksittiin Hollannissa vuonna 2004.

Silmäkorun ottanut Lucy Luckayanko kertoo halunneensa silmäkorun, jotta hänen ulkonäkönsä toimisi uniikkina keskustelunavauksena.

Siis tervemenoa 90-luvun hammaskorumuoti, tulevaisuutta on koristella silmämunat! Laitetaanko sydän, tähti vai kenties joku uskonnollinen symboli?

Lue myös:

Silmäpussinsa leikkauttanut: "Hurja kokemus"

Kauneuskirurgian uudet tuulet

Tuhoavatko ripsienpidennykset omat ripset?

Ankeriaskylpy on uusi kalapedikyyri

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.