Puuhelmiä sisältävät pöksyt lupaavat poksauttaa selluliitin pois. Kuva: Shutterstock
Puuhelmiä sisältävät pöksyt lupaavat poksauttaa selluliitin pois. Kuva: Shutterstock

Kotiäidin kehittämät legginssit lupaavat murskata muhkurat.

Jos sadun prinsessa tunsi herneen patjakerrosten läpi, nämä pöksyt olisivat hänelle puhdasta kidutusta.

Selluliitin murskaaja -pöksyt eli Cellulite Crusher -legginssit lupaavat tuhota muhkuraista ihoa, mutta rehellisesti sanottuna housut kuulostavat melko pelottavilta. Legginssien juju on siinä, että niiden sisään on ommeltu 1200–1600 puuhelmeä. Pöksyt jalassa kuuluisi sitten istuskella tai urheilla 30–60 minuuttia päivässä – ja antaa helmien samalla murskata rasvasoluja.Cellulite Crusherin Instagram-sivuilta näkee, miltä puuhelmihousut näyttävät jalassa.

Kahden lapsen kotiäiti Beba kehitti helmihousut, kun hän kyllästyi taistelemaan selluliittia vastaan tehottomiksi kokemillaan hoitomuodoilla.

Etenkin reisiin ja pakaroihin muodostuva selluliitti on monen naisen murhe. Selluliitti kiusaa yhtä lailla hoikkia kuin pyöreämpiäkin, sillä muhkuraisesta ihosta saa eniten syyttää perintötekijöitä. Muhkurat muodostuvat, kun ihon pintarasva kertyy lokeroiksi, joiden väleissä on seinämät.

Niinhän sanotaan, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä. Voisivatko nämä ihmepöksyt siis tosiaan toimia?

Lue myös:

Jutta Gustafsberg neuvoo: Näin pääset eroon selluliitista

Selluliittitaistoon! – Iho sileäksi kotikonstein

Selätä selluliitti

Unohda kaikki, mitä sinulle on neuvottu kosteusvoiteen imeytymisestä! Beyoncén meikkitaiteilijan neuvolla meikkipohjasta tulee tasainen ja kosteutetun näköinen.

Julkkiksilla on huippumeikkaajat apunaan huolehtimassa siitä, että iho näyttää mahdollisimman hyvältä. Se on yksi meikin tärkeimmistä osa-alueista, mutta myös yllättävän vaikea saada onnistumaan omin käsin.

Onneksi voi ottaa oppia huipuilta, kuten Beyoncén meikkaajalta sir Johnilta, joka kertoi pienen mutta tärkeän pohjameikkikikan Popsugarin haastattelussa.

Kaikki riippuu meikkivoiteesta – tai oikeastaan siitä, milloin sen levittää.

Beyoncén täydellisen ihon salaisuus on se, että meikkivoide levitetään siinä vaiheessa, kun iho on vielä kasvovoiteen jäljiltä kostea.

Jep, eli juuri päinvastoin kuin neuvottu: kosteusvoiteen ei sittenkään pitäisi antaa kuivua ja imeytyä rauhassa, vaan meikkivoide kannattaa levittää heti rasvan jälkeen.

Tällä tavoin kosteusvoide ja meikkivoide sekoittuvat ja asettuvat kasvoille tiiviissä yhteistyössä. Tuloksena on hehkuva ja tasainen meikki, eikä kuivista kohdista pitäisi olla huolen häivää.

Ja mikä parasta – aikaa säästyy, kun kosteusvoiteen kuivumista ei tarvitse enää odotella!

Puuterimaisella luomivärillä tai poskipunalla saa huulille nopeasti väriä ilman sähläystä.

Kuorinta, kosteutus, rajaaminen ja huulipunan levitys – huulimeikin luominen voi ajatuksella ja huolella tehtynä viedä melko kauan aikaa. Kun aamulla on kiire mutta tekee silti mieli sipaista väriä huuliin, sotkut ja epätasaisuudet ottavat ihan erityisellä tavalla hermoon.

Onneksi apu löytyy läheltä, nimittäin luomiväripaletista tai poskipunasta. Perusteellisen, monivaiheisen huulimeikin voi korvata paljon nopeammalla ja rennommalla versiolla: huulirasvan päälle taputellulla puuterimaisella värillä.

Liian simppeliä toimiakseen? Kokeilimme, millaisen tuloksen meikkikikalla saa aikaan!

Näin se onnistuu:

  1. Kuori huulien iho tai ainakin kosteuta huulet hyvin, koska puuterimainen luomiväri tai poskipuna saattaa kuivattaa huulia.
  2. Valitse luomiväreistä tai poskipunista mieleinen sävy ja pyyhkäise väriä sormenpäähän. Jos et ole varma siitä, mitä aineita meikkisi sisältää, kannattaa kaiken varalta suosia luonnonkosmetiikkaa.
  3. Taputtele väri varovasti huulille. Pikkurillillä homma hoituu helpoiten kapeimmissa kohdissa.

Valmista! Tältä se näyttää:

Testaajan kommentit:

”Lopputulos on yllättävän hyvä: pigmenttiä riittää ja look on sopivan mattainen. Levittämiseen kului varmasti alle 30 sekuntia, joten siitä plussaa.

Luomivärin tai poskipunan käyttö toimii varmasti silloin, kun kasvoille haluaa nopeasti väriä. Näyttävään iltameikkiin se ei kuitenkaan ihan riitä. Päivän aikana luomiväri kului huulilta pois muutamassa tunnissa, joten tavallinen huulipuna vie pitkäkestoisuudessa voiton. Toisaalta väriä on helppo taputella sormella lisää, kun sävy alkaa kulua.

Lisäksi ainakaan ilman huulien rajaamista on turha toivoa kovin tarkkoja reunoja huulimeikilleen: sormella levittäessä lopputulos on vähän suttuinen. Kiva look sekin toki on varsinkin arkeen!

Antaisin arvosanaksi 4/5: erittäin sopiva kikka kiireisiin arkiaamuihin, mutta ei missään nimessä korvaa hyvää nestemäistä mattahuulipunaa.”