Puuhelmiä sisältävät pöksyt lupaavat poksauttaa selluliitin pois. Kuva: Shutterstock
Puuhelmiä sisältävät pöksyt lupaavat poksauttaa selluliitin pois. Kuva: Shutterstock

Kotiäidin kehittämät legginssit lupaavat murskata muhkurat.

Jos sadun prinsessa tunsi herneen patjakerrosten läpi, nämä pöksyt olisivat hänelle puhdasta kidutusta.

Selluliitin murskaaja -pöksyt eli Cellulite Crusher -legginssit lupaavat tuhota muhkuraista ihoa, mutta rehellisesti sanottuna housut kuulostavat melko pelottavilta. Legginssien juju on siinä, että niiden sisään on ommeltu 1200–1600 puuhelmeä. Pöksyt jalassa kuuluisi sitten istuskella tai urheilla 30–60 minuuttia päivässä – ja antaa helmien samalla murskata rasvasoluja.Cellulite Crusherin Instagram-sivuilta näkee, miltä puuhelmihousut näyttävät jalassa.

Kahden lapsen kotiäiti Beba kehitti helmihousut, kun hän kyllästyi taistelemaan selluliittia vastaan tehottomiksi kokemillaan hoitomuodoilla.

Etenkin reisiin ja pakaroihin muodostuva selluliitti on monen naisen murhe. Selluliitti kiusaa yhtä lailla hoikkia kuin pyöreämpiäkin, sillä muhkuraisesta ihosta saa eniten syyttää perintötekijöitä. Muhkurat muodostuvat, kun ihon pintarasva kertyy lokeroiksi, joiden väleissä on seinämät.

Niinhän sanotaan, että kauneuden vuoksi pitää kärsiä. Voisivatko nämä ihmepöksyt siis tosiaan toimia?

Lue myös:

Jutta Gustafsberg neuvoo: Näin pääset eroon selluliitista

Selluliittitaistoon! – Iho sileäksi kotikonstein

Selätä selluliitti

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!

Raskausaika oli hyvä hetki totuttaa hiukset siihen, että pesen ne vain kaksi kertaa viikossa, Sofia Ruutu kertoo.

Malli ja bloggaaja Sofia Ruudun hiusfilosofiaan kuuluu pestä hiuksia mahdollisimman harvoin.

– Raskauden aikana totutin hiukseni siihen, että pesen ne ainoastaan kaksi kertaa viikossa. Mutta kun sitten pesen, toteutan homman aina huolella pitkän kaavan mukaan. Pesemisen jälkeen föönaan hiukseni kuiviksi ja taivutan latvat suoristusraudalla. Näin ne pysyvät muodossaan useampia päiviä, hän kertoo.

Sofia pitää luonnollisista hiuksista.

– Ajattelen, että useimmille ihmiselle sopii parhaiten mahdollisimman oman väriset hiukset, mutta hieman freesatumpana versiona.

– Koska hiuslaatuni on skandinaaviseen tapaan suhteellisen hento, tuon siihen volyymia sekä ryhtiä raidoittamalla hiukseni muutaman kerran vuodessa. Hiusten sävy pysyy luonnollisena, mutta tekstuuria antavat raidat helpottavat hiusten käsittelyä ja kirkastavat ilmettä, hän kertoo.