The Voicen juontajalle tulee klassikkovoiteesta tuttu ja turvallinen olo.

”Nivean Creme-voide on minulle tuttu jo lapsuudesta. Muistan, kuinka äiti lätki voidetta naamaansa ja levitti sitä hiuksiinsakin ennen saunaan menoa ja sen jälkeen. Minulle Niveaa on laitettu vaippaiästä lähtien, ja se oli myös ensimmäinen kasvovoiteeni teini-iässä.

Tykkään siitä, että voiteen koostumus ei ole liian kevyt – pitää tuntea, että laittaa rasvaa! Niveassa on myös ihan oma tuoksunsa, se on vähän kuin maidon ja kerman sekoitus.

Voitelen Nivealla enimmäkseen vartaloani, mutta voin laittaa sitä kasvoillekin, jos normaalisti käyttämäni voide sattuu loppumaan. Täytyy tunnustaa, että kun kesäisin muut käyttävät aurinkorasvaa, minä levitän iholleni Niveaa. Enkä ole ainoa, sillä kaveripiirissäni on monta, joille se on aurinkovoiteena vakkari. Ulkomaille mennessäni käytän kuitenkin kunnon suojakertoimia.

Kun nykyään menen äidin luo ja tarvitsen voidetta lainaksi, tiedän, että sininen purkki löytyy kaapista. Siitä tulee tuttu ja turvallinen olo. Minusta on ihana perinne, että opin voiteen käytön äidiltäni – ja nyt omatkin lapseni käyttävät sitä.”


Nivea creme-voide, 2,15 €.

Lue myös:

Hanna Partanen meikkisuosikistaan: ”Niin hyvä, että suosittelen sitä kaupassa ventovieraille”

Maarit Hurmerinta: ”Ensimmäinen hajuvesi vuosiin, joka tuntui heti omalta”

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.