Kuvat Shutterstock ja jarmo Österman
Kuvat Shutterstock ja jarmo Österman

Laura Ruohola, Raakel Lignell ja Teresa Välimäki paljastavat suven suosikkituotteensa.

Laura Ruohola, projektijohtaja, Kalajoen loma-asuntomessut 2014

"Tämän kesän ykköseksi on noussut Diorin huulilakka Addict fluid. Alun perin siinä houkutti makean näköinen hylsy, mutta sisältökin on järkyttävän hyvä. Kiiltävä väri pysyy huulilla hyvin, ja kapealla levityspäällä huulet saa muotoiltua ja rajattua siististi.

Olen hankkinut lakasta kaksi sävyä. 60-lukua henkivän vaaleanpunaisen yhdistän tummansinisiin vaatteisiin. kirkas punainen taas sopii täydellisesti turkoosin kesämekkoni ja saman sävyisten aurinkolasieni kanssa."

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Diorin Addict fluid -huulilakkasävyt Mirage ja Aventure, 42,50 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raakel Lignell, juontaja, kirjailija

"Kesällä kiinnitän etenkin vartalon hoitoon enemmän huomiota kuin talvella, jolloin kropalle riittää vain hieman öljyisempi pesuaine ja pikarasvaus.

Varsinkin mökkeillessä käytän saunahunajaa useamman kerran viikossa – se tekee kuivalle iholleni ihmeitä! Sitä on helppo käyttää: sen kun levittää iholle ja antaa sulaa löylyn lämmössä. Suosin raikkaita mintun tai eukalyptuksen tuoksuisia valmistuotteita tai sekoitan hunajasta, kookosöljystä ja merisuolasta tehokkaasti kuorivan seoksen. Ihosta tulee kimmoisa ja eloisa, eikä se kaipaa edes kosteusvoidetta."

 

Rennon Eucalyptus -saunahunaja, 7,95 €.

Teresa Välimäki, kokki ja ruoka-alan yrittäjä

"Meikittömyys kuuluu mielestäni kesään ja haluan antaa ihon hengittää. Vähennän kasvoille tulevaa kerrosta pikkuhiljaa ilmojen lämmetessä ja vaihdan meikkivoiteen suojakertoimelliseen kosteusvoiteeseen. Aurinkovoiteista en tykkää, sillä ne jättävät ihon usein nahkean tuntuisiksi. Kosteusvoiteen päälle painelen vähän puuteria ja viilaan silmänaluset kuntoon.

Suojaudun auringolta myös hatuilla, jotka ovat nyt muodikkaitakin. Hiukset kietaisen solmunutturalle tai letille, sillä vaalea tukka palaa helposti."

 

Blissin Fabulous face lotion SK 15, hinta 39,50 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla