Hollywood-kaunottaret ovat tarkkoja ja tunnettuja ulkonäöstään. Tulisiko heidän pysytellä tutussa tyylissään?

Hollywood-tähdet ovat tunnetusti tarkkoja ulkonäöstään ja imagostaan. Luottomeikkaajien ja -kampaajien luvatussa maassa pääsee harvoin sattumaan yllätyksiä – mutta tällä kertaa näiden tähtösten meikkipussilla on tapahtunut jotain normaalista poikkeavaa.

Kukas se tämä gootti on?

No mutta, sehän on Jennifer!

Jennifer Lopez on totuttu näkemään julkisuudessa hehkeänä ja säteilevänä. Hänen tyypillisimpiä tavaramerkkejään ovat ilmavat kutrit, hehkumeikki ja nudehuulet.

Vaaleiksi puuteroidut kasvot, kissamainen silmämeikki ja tummanpuhuvat huulet saavatkin latinotähden näyttämään lähes tunnistamattomalta.

Roolit vaihtuvat, otsis pysyy

Muun muassa 500 Days of Summer -elokuvasta ja Kolme miestä ja tyttö -sarjasta tutun Zooey Deschanelin imago on sekoitus tyttömäistä söpöyttä ja nörttimäistä outoutta.

Vaihtuvista rooleista huolimatta yksi asia on ja pysyy, nimittäin Zooeyn sinisiä silmiä korostava, tuuhea otsatukka. Näyttelijä näyttääkin melkoisen erilaiselta ilman otsistaan.

Huulet kuin paloauto

Gwen Stefani ja kirkkaanpunainen huulipuna ovat lähes erottamaton yhdistelmä. Niin erottamaton, että nudehuulisen Gwenin bongaaminen on jo kokemus sinällään.

Punalla tai ilman, tämä kaunotar näyttää aina upealta.

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!