Hollywood-kaunottaret ovat tarkkoja ja tunnettuja ulkonäöstään. Tulisiko heidän pysytellä tutussa tyylissään?

Hollywood-tähdet ovat tunnetusti tarkkoja ulkonäöstään ja imagostaan. Luottomeikkaajien ja -kampaajien luvatussa maassa pääsee harvoin sattumaan yllätyksiä – mutta tällä kertaa näiden tähtösten meikkipussilla on tapahtunut jotain normaalista poikkeavaa.

Kukas se tämä gootti on?

No mutta, sehän on Jennifer!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jennifer Lopez on totuttu näkemään julkisuudessa hehkeänä ja säteilevänä. Hänen tyypillisimpiä tavaramerkkejään ovat ilmavat kutrit, hehkumeikki ja nudehuulet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaaleiksi puuteroidut kasvot, kissamainen silmämeikki ja tummanpuhuvat huulet saavatkin latinotähden näyttämään lähes tunnistamattomalta.

Roolit vaihtuvat, otsis pysyy

Muun muassa 500 Days of Summer -elokuvasta ja Kolme miestä ja tyttö -sarjasta tutun Zooey Deschanelin imago on sekoitus tyttömäistä söpöyttä ja nörttimäistä outoutta.

Vaihtuvista rooleista huolimatta yksi asia on ja pysyy, nimittäin Zooeyn sinisiä silmiä korostava, tuuhea otsatukka. Näyttelijä näyttääkin melkoisen erilaiselta ilman otsistaan.

Huulet kuin paloauto

Gwen Stefani ja kirkkaanpunainen huulipuna ovat lähes erottamaton yhdistelmä. Niin erottamaton, että nudehuulisen Gwenin bongaaminen on jo kokemus sinällään.

Punalla tai ilman, tämä kaunotar näyttää aina upealta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla