Ihonhoidon ei tarvitse maksaa maltaita. Nämä loistavat löydöt löytyvät marketin hyllyiltä alle kympillä.

Hellivin puhdistus

Ylellisen pehmeä koostumus ja raikas jälkifiilis yhdistyvät Herbinan Fresh Luomuruusu -puhdistusvaahdossa. Kosteuttava ruusuvesi viimeistelee suloisesti ruusuiselta tuoksuvan putsausoperaation, 5,50 €/kappale.

Hellävaraisin seerumi

Uskomatonta, että kuudella eurolla voi saada näin tasokkaan ihonhoitotuotteen! LV:n Kasvoseerumi imeytyy ihoon sutjakkaasti, tasoittaa sen pintaa ja jättää pehmoisen tuntuman, 6 €.

Freesaavin silmänympärysvoide

Kevyt ja rasvaton ACO:n Face eye gel -silmänympärysgeeli tuntuu iholla ihanan viileältä ja auttaa taistelussa pussittavia silmänaluksia vastaan. Tehoaa myös kosteuttavana silmänympärysnaamiona, kun levität geeliä reilun kerroksen, 9,30 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Monipuolisin päivävoide

Tässä päivävoiteessa on kaikki tarpeellinen: kosteutus, rauhoitus, punaisuuden häivytys, anti-age-ominaisuudet ja suojakerroin. Pisteenä i:n päälle Nivean Sensitive Day cream -päivävoiteen koostumus on täyteläinen mutta helposti imeytyvä, 7,95 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylellisin yövoide

Aah, mikä tuoksu! L’ Oréal Paris’n Triple active -yövoiteen koostumus on kermavaahtomaisen pehmeä ja tekee ihosta todella ravitun tuntuisen. Sisältää runsain mitoin ihon uusiutumista buustaavia tehoaineita, 7,90 €.

Lue myös:

Kauniiksi vaseliinilla ja Bepanthenilla - Stylisti Ida Jokikunnaksen luottotuotteet

Onko sinulla kaupunki-iho?

Mutaa ja hiiltä naamaan! Mustat ihonhoitotuotteet tulevat

Sisältö jatkuu mainoksen alla