Jennifer Lawrence. Kuva: REUTERS/Danny Moloshok
Jennifer Lawrence. Kuva: REUTERS/Danny Moloshok

Saako 17 000 eurolla Oscar-voittajan ulkonäön? Ainakin Kitty väittää niin.

Hassu, ihana, hölmö, aito. Kaikki rakastavat Jennifer Lawrencea, 23. Teksasilainen Kitty, 30, ehkä jopa vähän liikaa. Kitty on käynyt jo kuudessa kauneusleikkauksessa muuttuakseen Oscar-voittajan  näköiseksi, ABC News kertoo. Tähän mennessä kauneuskirurgia on tullut maksamaan 24 000 dollaria eli noin 17 000 euroa.

5-vuotiaan tyttären äiti on suuri Jennifer Lawrence -fani, joka näyttää omasta ja tuttaviensa mielestä aivan ihailemaltaan tähdeltä. ABC Newsin jutussa hän kertoo äitiyden myötä muuttuneen vartalonsa saaneen hänet valitsemaan kauneuskirurgian.

Tähän mennessä Kittylle on tehty jo kasvojen ja vartalon rasvaimu, rintojen suurennus, nenän muovaus ja rasvansiirto poskiin ja pakaroihin.

Jennifer Lawrencen lisäksi esimerkiksi Angelina Jolien, Scarlett Johanssonin ja Megan Foxin ulkonäköä tavoitellaan kauneusleikkauksilla.

Lähde: ABC News

Lue myös:

Jennifer Lawrencen Golden Globe -mekko joutui some-irvailun kohteeksi

Jennifer Lawrence – tuo kaikkien rakastama rivosuu

Pariskunta kävi kauneusleikkauksessa yhdessä

Onko silmäkoru kauneuskirurgian hämmentävin keksintö?

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!