Kaikkien aikojen vaivattomin hiustyyli – ja samalla keräät katseita. Kuva: Shutterstock
Kaikkien aikojen vaivattomin hiustyyli – ja samalla keräät katseita. Kuva: Shutterstock

Sängystä ylös ja baanalle? Jätä kerrankin hiukset laittamatta – pääset vähemmällä ja imagostasi tulee kepeän rento.

Hiustenpesu, föönaus, käsittely ja viimeistely. Kuulostaako joka-aamuinen hiusrumba liiankin tutulta? Jätä se huomenna väliin!

Köllöttele laittautumisen sijaan puoli tuntia lisää sängyssä. Annat viikonlopun kunniaksi kyllästyttäville rutiineille kyytiä ja siinä sivussa miehetkin tykkäävät. Ihan tutkitusti.

Voucher Cloud -nettisivusto kysyi miehiltä, millaisesta naisten hiustyylistä he pitävät eniten, ja huolettoman näköinen sänkytukka vei ykkössijan. Huoleton hiustyyli sai miehet ajattelemaan, että nainen on rento tyyppi, joka ei puunaa itseään jatkuvasti peilin edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jotta aamupörrö kestäisi koko päivän...

Kaikki eivät kuitenkaan halua lähteä kaupungille suoraan sängystä. Me Naisten kauneustoimittaja Ia Luhtanen kertoi, miten huoleton tyyli tehdään, kun pelkkä sängystä nouseminen ei riitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Kunnon pohjatyö

"Huolellisesti huolimaton" –ilmaisu kertoo, mistä tässä tukkatyylissä on juju: kampaukseen on nähty vaivaa pohjatyössä, eli hiukset on esimerkiksi föönattu muotovaahdon kanssa, mutta viimeistely on rennon huoleton. Näin kampaus pysyy kuosissaan ilman, että sitä tarvitsee tärkätä lakalla.

2. Oikeat tuotteet

Jotta hiukset näyttävät aamupörröltä, käytetään ei-kovettuvia, joustavan pidon ja mielellään melko mattaisen lopputuloksen antavia tuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi hiuspuuterit ja suolasuihkeet. Liika kiilto ei sovi sotkukampauksiin.

3. Tupeeraa kauttaaltaan

Hiukset kannattaa tupeerata kevyesti kauttaaltaan, kun tekee esimerkiksi löysää nutturaa. Tupeerausta ei tarvitse kovasti yrittää silotella piiloon, vaan kevyt takkuisuus kuuluu asiaan. Muutaman hiussuortuvan voi vetäistä roikkumaan kasvojen sivuistoille ja niskaan.

– Letit, kierteet ja kaikenlaiset väkerrykset sopivat sänkykamarilookiin loistavasti, Ia muistuttaa.

Verkkosivuston kyselyssä miesten inhokkityyli oli "Barbie-tukka", eli hiustenpidennykset ja vitivalkoinen väri.

Lue myös:

Tuuheat hiukset yhdellä pesulla

No poo -hiustenpesutrendi tavoitti taviksetkin – mistä oikein on kyse?

Tätä kampausta huono hiuspäivä vain parantaa

Nopea ja helppo kampaus treenin jälkeen – näin teet sen

Sisältö jatkuu mainoksen alla