Menestynyt laulaja-lauluntekijä Adele tunnetaan hittiensä ohella upeasta meikkityylistään. Kuva: MVPhotos
Menestynyt laulaja-lauluntekijä Adele tunnetaan hittiensä ohella upeasta meikkityylistään. Kuva: MVPhotos

Laulajan luottomeikkaaja näyttää tuoreella videolla, miten Adelen meikki syntyy.

Oletko ihaillut Adelen meikkiä? Niin mekin! Onneksi tuore YouTube-video paljastaa sen salaisuudet.

Laulajatähden meikkitaiteilija Michael Ashton jakaa videolla suosikkituotteensa ja näyttää vaihe vaiheelta, miten Adelen look ja etenkin upeat silmänrajaukset tehdään.

 

@id_magazine

Kuva, jonka @adele julkaisi

Adelen meikki ei synny ihan käden käänteessä, sillä tutoriaali kestää yli kaksikymmentä minuuttia. Ashtonilla on kuitenkin hyviä vinkkejä, joita voi soveltaa, vaikka ei haluaisikaan viilata meikkiään yhtä kauan.

Tässä muutama ammattilaisen neuvoista:

1. Meikkaa ensin silmät. Jos jokin menee pieleen tai silmämeikkiä varisee poskille, vahingot on helppo korjata ilman, että tärvelet tekemäsi meikkipohjan.

2. Aloita silmämeikki luomiväristä. Ashton näyttää videolla, miten sekoittaa sopivan metallinhohtoisen vaaleanruskean sävyn kahdesta eri sävystä ja levittää luomiväriä myös silmän sisänurkkaan.

3. Levitä geelimäistä eyelineria ensin kädellesi. Ashtonin mukaan väriä on on helpompi käsitellä, kun se kuivuu hieman kädellä. Ashton levittää eyelinerin ohutkärkisellä siveltimellä.

4. Piirrä ensin rajaus yläluomen keskiosasta ulkonurkkaan. Kun rajaus on sopivan paksu, venytä luomea ja rajaa sisänurkasta keskelle.

5. Jatka ulkonurkassa rajausta 45 asteen kulmassa, jos haluat kissansilmärajaukset Adelen tyyliin.

6. Korjaa rajausjälkeä vanupuikolla.

7. Viimeistele rajaukset nestemäisellä eyelinerilla, jotta lopputuloksesta tulee dramaattinen.

8. Siisti silmämeikin rippeet poskipäiltä ennen kuin meikkaat kasvot loppuun. Ashton hoitaa homman vanupuikolla, jonka ympärille hän kääräisee meikinpuhdistusliinan. Nerokasta!

Videolla on myös käteviä vinkkejä kulmakarvojen meikkaamiseen.

Kaipaatko lisää vinkkejä? Lue 7 yllättävää tapaa tehdä hieno silmämeikki helposti.

Nuorekkaan ihon trendi on niin vahva, että vauvanpehmeän naaman saavuttamiseksi on kehitetty muun muassa istukan kantasoluihin perustuvia tuotteita. 

Ihoa hoidetaan – puhdistetaan ja rasvataan voiteilla – siksi, että se pysyisi terveenä ja hyvinvoivana, eikä tulehtuisi tai tuntuisi kireältä. Eikö?

Vastaus lienee kyllä, mutta ihonhoitoon tuntuu kuuluvan yhä enemmän kaikkea muutakin kuin puhdistusta ja kosteutusta. Ihanteellisen ihonhoitorutiinin pohdiskelu on nykyään ihan normaalia, lähes kiiltävän hehkuva iho on yksi vuoden tärkeimmistä meikkilookeista ja ihonhoitotrendeihin liittyy kohta enemmän piikkejä kuin voiteita. 

Refinery29-sivusto julkaisi hiljattain listauksen ihonhoidon kuumimmista ja kummimmista trendeistä. Listalle pääsivät mikroneulaus, eläinten immuunipuolustuksen tuottamat vasta-aineet, mikrobituotteet, pinnallisesti käytettävät täyteaineet ja istukkaperäiset kantasolut (kyllä, luit ihan oikein). 

Puhtia laiskoille soluille

Kun tiede kehittyy, keksitään koko ajan lisää keinoja, joilla ihon kuntoon voidaan vaikuttaa. Mikrobit ja elimistön tuottamat vasta-aineet voivat jonakin päivänä auttaa parantamaan aknen tai psoriasiksen.

Lisäksi Refinery29:n haastattelema ihotautilääkäri ennustaa, että vasta-aineita – joiden talteenottomenetelmissä on perinteisesti ollut isoja eläineettisiä ongelmia – voidaan tulevaisuudessa käyttää ikääntymisen merkkien peruuttamiseen. 

Kuten saatoit arvata, kasvojemme iho ei tarvitse istukasta tai napanuorasta eristettyjä kantasoluja voidakseen hyvin. Juttuun haastatellut ihotautilääkärit kuitenkin väittävät, että kantasolutuotteilla voidaan innostaa ”ikääntyviä tai laiskoja” soluja jakaantumaan, mikä puolestaan saa ihon näyttämään nuoremmalta. 

Ihonhoitoa vai ihonmuokkausta?

Vaikuttaa siltä, että merkittävä osa uusista ihonhoitotrendeistä on itse asiassa yrityksiä saada aikuinen iho näyttämään päiväkoti-ikäisen hipiältä. Nuorekasta ulkonäköä arvostetaan, joten ihonhoidossa – tai paremminkin ihonmuokkauksessa – ei kaihdeta keinoja.

Hehkuvan ja pehmeän vauvaihon tavoittelemisessa ei tietenkään ole mitään väärää. Lähes meikitön ja silti terveenä ja nuorena hehkuva iho on raikas trendi paksujen Instagram-pakkelien aikakaudella, mutta sen saavuttaminen ei ole kaikille mahdollista, ainakaan ilman pistoshoitoja ja mikroneularullia. 

Keski-ikäisen kasvot eivät näytä vauvan naamalta, vaikka olisi lutrannut suojakertoimen 50 aurinkovoiteella aina ennen ulos astumista ja aloittanut silmänympärysvoiteen käytön alakouluun mennessä. 

Täydellisen kiinteän ja nuorekkaan ihon vaatimus on kohtuuton, eikä ratkaisu siihen voi olla istukkaperäinen kantasoluvoide. 

Näyttävä mutta rento kampaus ei vaadi lämpökäsittelyjä tai suurta tuotearsenaalia.

Mitä toivot juhlakampaukselta? Aika moni havittelee näyttävyyttä ja juhlan tuntua, jotakin erilaista kuin tavallisena päivänä. Liian sliipattu ja kireä tukka ei kuitenkaan saisi olla, vaan rentouttakin kaivataan.

Ehkä siksi leteillä viimeistellyistä rennoista nutturoista on tullut niin suosittuja juhlakampauksia. 

Kampaajan tuolissa saat täydellisen kuohkean ja pitävän kampauksen, mutta onnistunut juhlanuttura on mahdollista loihtia myös omaan päähän – jopa ilman etukäteen kihartamista. Hiuslakkaa erityisempiä tuotteita ei tähän nutturaan tarvita. 

Katso videolta, miten letit ja nutturan voi yhdistää tyylikkään rennoksi juhlatukaksi.