Mustaa, valkoista ja eläinprinttiä - hulluttele täplien kanssa.

Tarvitset

Valkoista kynsilakkaa

Mustaa kynsilakkaa

Pinkkiä kynsilakkaa

Pyöreäpäisen koristelutyökalun (dotting tool)

Pienen siveltimen

Vaihe 1


Maalaa valkoisella kynsilakalla pohja tyylille. Valkoiset lakat saattavat olla hyvin läpikuultavia, joten peittävään pohjaan saattaa tarvita jopa kolme kerrosta kynsilakkaa.

Vaihe 2


Koristele neljän kynnen pinta lehmäprinttiä, ja jätä yksi kynsi vielä valkoiseksi. Laikut saavat olla eri kokoisia ja reunoilta röpelöisiä. Parhaiten täpliä saa töpöteltyä kiinteällä pienellä siveltimellä, jossa harjakset eivät anna taivu.

Vaihe 3


Piirrä viidenteen kynteen lehmän naama: sipaise puoleen kynteen pinkkiä lakkaa, lisää dotting toolilla silmät ja sieraimet ja piirrä laikkuja kynnen sivuille.

Lisävinkki!

Jos haet hillitympää tyyliä, lakkaa kaikki kynnet täplikkääksi. Vielä arkisempaan lookiin voit lakata pariin kynteen täplät ja jättää loput kokonaan mustiksi tai valkoisiksi.

Tässä tyylissä käytetyt tuotteet: Essien valkoinen kynsilakkasävy 1 Blanc, Essien musta kynsilakkasävy 88 Licorice ja American Apparelin pinkki kynsilakkasävy Flamingo

Lue myös:

Nude-kynnetkö tylsät? Nämä kaksi lakkausideaa muuttavat mielesi

Tee itse: romanttiset ruusukynnet

Koristele kyntesi veikeillä väripalkeilla

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.