Vanulaput ovat saaneet haastajan.

Luomupiireissä kuhistaan musliiniliinoista, jotka on valmistettu luomupuuvillasta. Musliini tarkoittaa kankaan sidontatapaa. Kangas on hitusen karkeaa, joten se kuorii ihoa hellävaraisesti puhdistuksen yhteydessä. Ilmavat, väljästi sidotut liinat kuivuvat nopeasti, joten niihin ei pesiydy bakteereja.

Liinan käyttö sujuu näin: levitä puhdistusaine kasvoille ja kastele liina lämpimässä vedessä. Purista siitä ylimääräinen vesi ja pyyhi puhdistusaine kasvoilta hellästi pyörivin liikkein. Voit tarvittaessa huuhtaista liinan välillä. Silmänympärysihon puhdistamiseen liinaa ei suositella karheutensa vuoksi.

Huuhdo lopuksi liina vedellä ja ripusta kuivumaan. Liinan voi myös pestä koneessa valkopyykin seassa tai vaikkapa keittämällä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Musliiniliina on yksi vaihtoehto monista, sillä tarjolla on myös muunlaisia liinoja ja pesusieniä. Yhtä kaikki liina on ekologinen vaihtoehto, sillä sitä voi käyttää moneen kertaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvassa: No7 Radiance boosting Hot cloth cleanser -puhdistusemulsion mukana tulee kevyesti kuoriva liina, 9,90 €. Jane Iredalen Magic mitt -puhdistuskäsine toimii mikrokuituliinan tapaan, eikä veden lisäksi tarvita puhdistusaineita, 21,50 €. Brittiläisen luomumeikkisarja Pain tuotteet hemmottelevat herkkää ihoa. Pakkaukseen kuuluu musliiniliina. Camelia & rose Gentle hydrating cleanser, 30 €, www.candyshop.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla