Me Naiset
|
Marjut Laukia
Eilen DD, tänään EE. Kuvat: Shutterstock ja Estée Lauder
Eilen DD, tänään EE. Kuvat: Shutterstock ja Estée Lauder

No niin, nyt arvauksia kehiin. Mistä sanoista kirjainyhdistelmä EE tulee?

BB- eli beauty balm -voidevillityksestä alkunsa saanut raivokas kirjainleikki on edennyt jo neljänteen vaiheeseen. Vastahan DD-voiteet saatiin markkinoille CC:n jälkeen, mutta nyt kosmetiikkamerkki Estée Lauder on ottanut seuraavan harppauksen ja tuonut myyntiin – minkäs muunkaan kuin EE-voiteensa.

E-kirjaimet tulevat sanoista "even effect" eli kyseessä on ihon sävyä tasoittava voide, joka kuuluu uuteen, värieroja korjaavaan Enlighten-sarjaan. Sen korkea suojakerroin ja antioksidantit pitävät huolta pigmenttivirheiden ehkäisystä ja korjaamisesta, ja voiteen pitäisi saada iho näyttämään välittömästi tasaisemmalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt mediassa käydäänkin kiivasta pohdintaa siitä, onko kyseessä mullistuksellinen uutuustuote vai onko voiteiden nimeäminen aakkostyyliin vain markkinointikikka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tuote olisi ylellinen ja tehokas, mutta aakkostrendiin mukaan lähteminen halventaa sitä ja saa sen vaikuttamaan enemmän kepulikonstilta kuin hienolta uudelta tuotelanseeraukselta, kauneusbloggari Charlie Lankston pohtii Daily Mailille.

Tuote tulee markkinoille tuota pikaa, joten nähtäväksi jää, vieläkö aakkosvoiteet jaksavat innostaa vai saavatko kosmetiikkafirmojen markkinointiosastot hylätä luonnoksensa FF-voiteista.

Lue myös:

Haluatko yhtä upean ihon kuin Hollywood-tähdillä? Näin helposti sen saat

Mitkä meikkivärit sopivat sinulle? Näin selvität sen sekunnissa

Blondit, huomio! Näin häädät keltaisuuden hiuksista

Sisältö jatkuu mainoksen alla