Kim hyvästeli kulmakarvansa – lopputulos on aavistuksen aavemainen. Kuva: Reuters
Kim hyvästeli kulmakarvansa – lopputulos on aavistuksen aavemainen. Kuva: Reuters

Edes tummista piirteistään tunnettu Kim Kardashian ei ole säästynyt kulmakarvattomuustrendiltä.

"Älkää säikähtäkö vaalennettuja kulmakarvojani", seurapiirijulkkis Kim Kardashian kirjoittaa Instagramiin lisäämänsä kuvan yhteydessä.

Kieltämättä kuva on aavistuksen hämmentävä. Siinä tummista piirteistään ja kulmistaan tunnettu Kim poseeraa kulmakarvattomana malli Cara Delevignen vierellä siskopuolensa Kendall Jennerin syntymäpäiväjuhlilla.

 

About last night... #KendallsBDayParty #DontBeScaredOfMyBleachedBrows #ItsForAPhotoShoot

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimin vieressä seisova Cara kohottelee tummia ja tuuheita kulmakarvojaan, mutta hetkinen, hetkinen! Eikös juuri Cara esiintynyt Pariisin muotiviikoilla Givenchyn muotinäytöksessä kulmakarvattomana?

Cara Delevignen vaalennetut kulmakarvat nähtiin Pariisin muotiviikolla.

Lue myös:

Luonnolliset kulmakarvat ovat in – näin nypit ne

80-luku oli puskakarvojen kulta-aikaa – muistatko vielä nämä trendit?

Hienosäädä kulmien sävy – saat ihmeitä aikaan!

Viisi kulmakarvamokaa, jotka luultavasti teet

Nypitkö kulma myötä- vai vastakarvaan? Tämä on oikea tapa

Sekaisin voideviidakossa? Testaa voidebaarissa itsellesi sopivin (Kaupallinen yhteistyö)

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?

Näyttelijä Oona Kareen hyväkuntoisten hiusten salaisuus on kookosöljy.

Näyttelijä Oona Kare leikkautti vuoden vaihteessa pitkät hiuksensa polkkamittaan.

– Se oli erittäin hyvä päätös. Pitkät hiukseni katkeilivat, kun niitä käsiteltiin töissä päivittäin. Olo on freesimpi, kun pitkät hiussuortuvat eivät kuumota niskassa. Hiusten leikkaamiseen tulee melkein himo: nytkin tekisi mieli lyhentää kunnolla.

Ahkera föönaaminen voi kuivattaa hiuksia. Siksi Oona välttää hiustenkuivaajan käyttöä. Hiustenhoidossa Oona luottaa perustuotteisiin.

– Kylpyhuoneestani ei löydy tyyriitä purkkeja. Kookosöljy on ehdoton suosikkini. Sillä saa palautettua kiillon hiuksiin.

– Olen huomannut, että stressi heikentää myös hiusten kuntoa. Sen vuoksi yritän huolehtia hyvinvoinnistani. Juon paljon vettä ja syön pähkinöitä, mutta eritoten nautin elämästä. Ajattelen, että kupoli kiiltelee, kun sisältä hohtaa positiivista valoa!