Meikki lipeää kädestä tai kokee kolauksen laukussa, tuttu tunne. Onneksi apu on lähellä! Kuva: Shutterstock
Meikki lipeää kädestä tai kokee kolauksen laukussa, tuttu tunne. Onneksi apu on lähellä! Kuva: Shutterstock

Miltä kuulostaisi pizzan näköinen korostusväri? Hassu Instagram-hitti sisältää mainion vinkin.

Non-touringstrobing... Rakkaalla meikkitrendillä on monta nimeä. Joka tapauksessa nyt on trendikästä korostaa kasvojen korkeita kohtia ja jättää iho hehkuvaksi.

Hiljattain kauneuspiirit kohisivat sateenkaarikorostusväristä. Nyt huomion keskipisteenä on itseoppineen meikkigurun Gina Kayn pizzakorostusväri. Kyllä, luit oikein!

Kaikki alkoi, kun Kayn korostusväri meni rikki. Hän sekoitti joukkoon luomiväriä ja alkoholia saadakseen sen taas ehjäksi – ja lopputulos näyttikin pepperonipizzalta, Kay kertoo Instagram-tilillään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 

Made my very own pepperoni pizza highlighter 🍕😂😂✨

Video, jonka Gina (@gina.makeup) julkaisi

Hassuttelu sikseen, sillä somehitti pitää sisällään kelpo vinkin. Englanninkieliset bloggaajat ja vloggaajat korjaavat puuterimaisen meikin, kuten korostusvärin, luomivärin, puuterin tai poskipunan, sekoittamalla siihen ”rubbing alcoholia”, joka tunnetaan myös nimellä isopropyl alcohol. Aine voi kuitenkin ärsyttää ihoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomalaisbloggaajat hoitavat homman desinfiointiaineella, jossa on myös korkea alkoholipitoisuus. Esimerkiksi suositussa Karkkipäivä-kauneusblogissa rikki mennyt poskipuna korjataan Septidinillä.

Näin korjaat puuterimaisen meikin

1. Murskaa meikin rippeet hienoksi jauheeksi. Voit valmistaa seoksen joko paletissa tai erillisessä astiassa, riippuen jauheen määrästä.

2. Kaada alkoholia, kuten desinfiointiainetta, joukkoon pienissä erissä. Lisää alkoholia sen verran, että seoksesta tulee kostea, muttei juokseva.

3. Sekoita seosta, kunnes se muuttuu tasaiseksi tahnaksi. Jos sekoitit sen erillisessä astiassa, kaavi se takaisin palettiin.

4. Tasoita pinta paperin avulla.

5. Anna kuivua ainakin yön yli, mieluiten vuorokauden verran, jotta pinta kuivuu varmasti ja alkoholi ehtii haihtua.

Meikkisi on valmis käyttöön!

Lisävinkki: jos haluat estää puuterimaista meikkiä hajoamasta esimerkiksi laukussa, sujauta kannen alle suojaksi vanulappu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla