Melania Trump luottaa klassiseen hiustyyliin. Kuva: Reuters
Melania Trump luottaa klassiseen hiustyyliin. Kuva: Reuters

Yhdysvaltain poliittinen tilanne vain lisää hieman sekaiselta näyttävän polkkatukan suosiota.

Katso Melania Trumpin, tuoreen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen, hiuksia.

Mitä näet?

Melanian hiustyyli on tuttua Hollywood-mallia: keskijakaus ja täydellisesti föönatut laineet pitkissä, sileissä hiuksissa. Väri ei ole liian blondi, mutta siinä sekoittuvat sopivasti vähän tummemmat ja vaaleammat suortuvat, jotka luovat vaikutelman tuuheasta kuontalosta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Etenkin rouva Trump on sen takana, että ylelliseltä näyttävä hiustyyli on menossa kovaa vauhtia pois muodista ja siitä luopuvat yksi toisensa jälkeen myös nimekkäät naisnäyttelijät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Korvaaja klassiselle hiustyylille onkin jo selvillä. Hieman pörröinen polkka on uusi ”voimatukka”, kirjoittaa The Times.

Tämän hetken trenditukka on tuttu muun muassa Jennifer Lawrencen, Emma Stonen ja Alexa Chungin päästä. Kuvat: Reuters
Tämän hetken trenditukka on tuttu muun muassa Jennifer Lawrencen, Emma Stonen ja Alexa Chungin päästä. Kuvat: Reuters

Myös Vanity Fair- aikakauslehti ohjeistaa verkkosivuillaan välttämään Melania-tukkaa.

Pitkä polkkatukka, lob eli long bob, on tietenkin ollut muodikas jo hyvän aikaa ennen Donald Trumpin presidenttiyttä. Vaalivoiton jälkeen hiustyyli on kuitenkin ollut myös tapa protestoida. Näyttelijä Olivia Wilde suosi pitkään klassista Hollywood-tyyliä, mutta viime vuoden lopulla hän jakoi Instagramissa kuvan tuoreesta hiustyylistään. Postauksen tunniste oli #nomoremelaniahair, ei enää Melania-tukkaa.

 

Feelin myself apparently. Thanks to the master @harryjoshhair for the chop. #nomoremelaniahair

Video, jonka Olivia Wilde (@oliviawilde) julkaisi

Nyt palkintogaalakaudella punaisilla matoilla nähdäänkin entistä vähemmän pitkiä ja klassisia laineita.

The Timesin mukaan sähäkkä polkkatukka on niille täydellinen vastakohta, sillä se ei kieli tuntikausien föönaussessioista ja kalliista kampaamokäynneistä (vaikka takuulla ammattilaiset ovat tehneet huolettoman tyylin eteen yhtä paljon töitä kuin viimeistellynkin). Vähän rähjäisemmässä tyylissä asenne ratkaisee.

Vierailija

Minusta tämä alkaa vaikuttaa jo Melanian kiusaamiselta. Mitä väärää hän nyt on tehnyt kun joka lehdessä ilkutaan kasvojen ilmeistä yms? Tuskin mitään kun täytyy jo tehdä tukastakin asiaa.

Vierailija

No, ainakaan kovin monen suomalaisen naisen ei todellakaan tarvitse olla kovin huolissaan siitä, että heidän hiuksensa/ulkoinen habitus näyttäisi Melanielta. Mutta kiitokset tästä tärkeästä artikkelista, johon olette saaneet politiikankin näppärästi mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla