Ah, mikä raikas tunne – ja tuloksena kaunis hehku kasvoilla. Kuva: Shutterstock
Ah, mikä raikas tunne – ja tuloksena kaunis hehku kasvoilla. Kuva: Shutterstock

Meikin kiinnitys- ja viimeistelysuihkeet ovat nimeään monikäyttöisempiä tuotteita. Kokosimme parhaat vinkit!

1. Se perinteinen tapa

Meikin kiinnityssuihke nimensä mukaisesti kiinnittää meikin lopullisesti kasvoille ja viimeistelee tyylin. Siitä on hyötyä etenkin, jos meikki on hyvin mattapintainen tai puuteroitu, sillä ohut sumu saa tuotteet sulautumaan ihoon niin, että lopputulos näyttää luonnollisemmalta.

Hieman koostumuksesta riippuen suihkepullossa voi lukea joko kiinnitys- tai viimeistelysuihke. Osa kiinnittää, osa tuo lähinnä kuulautta, mutta pääsääntö on, että tuotteita käytetään meikkaamisen loppuvaiheessa. Kasvoja voi myös raikastaa suihkeiden avulla päivän mittaan.

2. Intensiivisempi luomiväri

Luomiväristä saa enemmän irti kostutetulla siveltimellä, ja meikin kiinnityssuihke sopii hommaan jopa vettä paremmin.

Jotta luomivärinappi ei mene pilalle, väriä kannattaa ottaa ensin siveltimeen, jonka sitten kastelee parilla suihkauksella kiinnityssuihketta. Kosteus saa luomivärin sävyt toistumaan voimakkaampina.

3. Näyttävämpi korostussävy

Vloggaajat rakastavat takariviin asti hohtavia korostuspuutereitaan. Jos highlighterista ei saa sellaisenaan irti tarpeeksi potkua, suihkeesta on apua.

Edellisen kohdan luomivärikikka sopii myös korostuspuuterin kanssa käytettäväksi. Toinen vaihtoehto on levittää hohdesävy iholle heti viimeistelysuihkeen jälkeen, jolloin iho on vielä kostea. Häivyttäminen voi olla tavallista vaikeampaa, mutta kostean ihon ja puuterimaisen sävyn yhdistelmä on takuulla hohtava.

Hohdepuuterin voi levittää iholle myös viimeistelysuihkeen jälkeen.

4. Helpota peitevoiteen levittymistä

Vedellä kostutettu Beautyblender-meikkisieni auttaa meikkivoidetta levittymään ohuesti ja tasaisesti, ja sama idea toimii muidenkin voidemaisten tuotteiden häivyttämisessä.

Esimerkiksi peitevoidesiveltimen kostuttaminen kiinnityssuihkeella tekee kuivahkon peitevoiteen levittämisestä aavistuksen helpompaa. Myös munanmuotoisen meikkisienen kasteleminen suihkeella on kätevä vinkki esimerkiksi matkalla, kun meikkiä pitää korjailla eikä sientä pääse tai jaksa mennä kostuttamaan hanan alle.

MJR

Meikin viimeistelysuihketta voi käyttää muuhunkin kuin viimeistelyyn – poimi vinkit

Ja minä kun olen onnellinen ettei enää TARVITSE käyttää paksua meikkiä, kun iho on viimeinkin luonnostaan nätti, kiitos ruokavalion ja maitoproteiini allergian ( hävisi kaikki näpyt kerrasta maidon pois jätön jälkee ). Enpä kyllä näitä mömmöjä enää naamaani suihki, siitä pitää huolen monikemikaaliyliherkkyys. Onneksi. Ihan kiva lähteä ulos naturellina, ja näyttää paremmalta kuin koskaan ennen ;-)
Lue kommentti

Iso-Britannian prinssi joutuu maksamaan varsin pitkän punnan pitääkseen tukkansa lyhyenä.

Iso-Britannian kruununprinssi William, 36, on tehnyt sen, minkä moni kaljuuntuva mies tekee jossain vaiheessa taivaltaan: hän on vetänyt hiuksensa ihan lyhyiksi. Uutinen ei ole sinänsä millään tavalla merkittävä, mutta se, kuinka paljon William on saanut rahaa uppoamaan parturikäyntiin, saa kyllä pohtimaan.

Brittilehti The Sunin mukaan Williamin siilitukan leikkaaminen maksoi nimittäin 180 puntaa eli siis yli 200 euroa. Monet brittiläiset Twitter-käyttäjät ovat olleet tiedosta varsin hämmentyneitä.

– En ole koskaan maksanut enempää kuin kympin hiustenleikkuusta. Tämä mies on ryöstetty, Patrick Smith kommentoi muiden muassa Twitterissä.

Mutta, lähteiden mukaan kalliille hinnalle on kuitenkin selitys!

Ensinnäkin, William käytti hiustenleikkauksessaan puolisonsa herttuatar Catherinen suosimaa kampaajaa. Ja kuten monet tietävät, Katen hiukset ovat monien ihailemat, joten niihin ei taatusti pääse käsiksi ihan kuka tahansa kampaussaksien heiluttelija.

Toiseksi, hiustenleikkuu on mitä todennäköisimmin suoritettu Williamin kotona Kensington Palacessa. Kampaaja on siis joutunut raahaamaan kaikki kampaamotarvikkeensa (eli siis ainakin sakset) ja itsensä studion ulkopuolelle. Ei siis ihan tavanomainen leikkuukeikka kuitenkaan!

Kolmanneksi, kuninkaallisten varat eivät hevillä lopu. Ehkäpä William haluaa tukea kansakuntansa parturiyrittäjiä maksamalla vähän ylimääräistä?

Vitsiä pakenevasta hiusrajasta

Prinssi Williamin kaljuuntuminen on vuosien varrella noussut eräänlaiseksi kuninkaalliseksi vitsiksi. Williamin pikkuveli Harry, 33, on tasaisin väliajoin kiusoitellut Williamia vetäytyvän hiusrajan takia.

– Hän on taatusti fiksumpi kuin minä, me varmistuimme siitä jo koulussa – samaan aikaan, kun hän alkoi kaljuuntua, Harry on todennut.

William itsekin on vaikuttanut suhtautuvan kevyesti hiustensa hupenemiseen. Kun Williamin esikoinen George syntyi vuonna 2013, prinssi vitsaili:

– Hänellä on paljon enemmän tukkaa kuin minulla, kiitos luoja!

Tässä vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka suuri muutos prinssin hiuksissa on tapahtunut: 


William hiustenleikkuun jälkeen.
William ennen hiustenleikkuuta.
 

 

Korvanlehdet somistetaan nyt useilla pienillä ja yhteensopivilla korvakoruilla.

Takavuosina teinit lävistyttivät innokkaasti korvanlehtiään – yksi reikä ei todellakaan riittänyt. Viime vuosina korvistrendeissä on kuitenkin suosittu näyttäviä, niin sanottuja statement-korvakoruja. Yhdet isot korut tai vain yksi iso koru toisessa korvassa ovat riittäneet.

Nyt pienet ja minimalistiset korvakorut ovat jälleen tulossa takaisin, mutta runsaina joukkoina. Ideana on stailata korvanlehti yhteensopivilla koruilla näyttäväksi. Yksittäiset korut voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta renkaiden, nappimallisten ja roikkuvien korujen yhdistelmästä syntyy kiinnostava kokonaisuus.

Mikäli korvanlehdessä sattuu olemaan enemmänkin reikiä (tai sellaisia innostuu ottamaan), yksi koru voi kulkea kahden reiän kautta.

 

The cartilage of this #CuratedEar is pierced in three places: the Conch, the Helix, and the Tash Rook. The Conch holds a Diamond Four Ball Trinity, the Helix a pair of Plain Rings, and the Tash Rook a glowing Diamond Trinity. Each is unique, but are linked by their patterns of three and unifying, rich, Yellow Gold setting. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @kevinthepiercer⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #Conch #ConchPiercing #Helix #HelixPiercing #TashRook #TashRookPiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing Malachite Hinged Hoop by @missomalondon

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Yksi ”curated ear” -trendin edelläkävijöistä on korusuunnittelija Maria Tash, jonka luomukset ovat bloggareiden ja somevaikuttajien suosiossa. Tunniste #earparty eli korvabileet on noussut suosituksi Instagramissa.

Lisää inspiraatiota löytyy Instagramista myös tunnisteella #curatedear. Myös Pinterestiin kannattaa kurkata.

 

This look showcases large, stunning White Gold shapes in the upper cartilage, while adorning the lobe with smaller, daintier Yellow Gold pieces. The Tash Rook houses a show-stopping Diamond Star Garland, which fills up the majority of the upper ear's flat canvas, while its partner, the Invisible Diamond Eternity, completes the helix. Pieces in all shapes and sizes decorate the lobe, including a Diamond Flower and Diamond Lightning Bolt. (Shop this Style - Link in our Profile)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📷: @prikdpeterrobin⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #mariatash #earcandy #diamond #CuratedEar #helix #helixpiercing #tashrook #tashrookpiercing #piercer #earrings #jewlery #piercing

Henkilön Maria Tash (@maria_tash) jakama julkaisu

Korvakorujen yhdistelyssä symmetria ei ole olennaista – vaikka jokainen korvakoru voi olla erilainen. Korut kannattaa valita niin, että ne sopivat omaan tyyliin ja yhteen toistensa kanssa.

Erilaisten kivien yhdistely näyttää hauskalta, kun korvanlehdessä on useampi vierekkäinen reikä.
 

The Odette earring via @billiefaricyhyett.✨

Henkilön NATASHA SCHWEITZER JEWELLERY (@natashaschweitzer) jakama julkaisu

Graafisia muotoja vai pientä ja herkkää? Enää ei tarvitse valita, sillä tyylit näyttävät sopivan hyvin yhteen.
 

Pierced. #miniearrings #earparty #fiveandtwo

Henkilön HOMBRE (@hombrejewelry) jakama julkaisu

Pikkuruiset ja yksinkertaiset korut näyttävät hauskoilta, kun niitä on useita.