Kuvat Panu Pälviä
Kuvat Panu Pälviä

Meikkivoiteista löytyy omansa kaikkiin makuihin. Tässä kiinnostavimmat uutuudet.

Voidemainen

Todella hoitavan ja täyteläisen oloinen meikkivoide tuntuu kasvoilla ylelliseltä. Iho tuntuu kirkastuvan ja silottuvan saman tien. Koostumus hellii kuivaa ihoa, sillä mukana on pehmittävää argan-öljyä. Miinusta lähinnä painavasta lasipurkista, jota ei viitsi kanniskella mukana.

Clarinsin Extra-comfort foundation, 55,80 €.

Vaahtomainen

Ihanan samettinen fiilis! Kevyen täyteläinen vaahto levittyy helposti ja tasoittaa ihon sävyä selvästi. Kasvojen kiiltokin pysyy kurissa koko päivän. Koostumus on kuitenkin sen verran kevyt, että ennen iltamenoja meikkiä pitää taputella ihoon hieman lisää.

Max Factorin Whipped creme foundation, 16,90 €.

Nestemäinen

Ohut voide liukuu iholla sulavasti ja jättää kauniin läpikuultavan pinnan. Koostumus on niin ohut, että voide kestää käytössä ikuisuuden. Puuteria tarvitaan viimeistelyyn korkeintaan ripaus. Lähes tuoksuton. 

Shiseidon Sheer and perfect foundation, 39 €.

Hainhammas hiuksiin ja menoksi!

Hiusdonitsit, -pannat  ja rusetit tekivät jo paluun, mutta yksi menneiden vuosikymmenten klassikoista on pysytellyt toistaiseksi taka-alalla: hainhammas.

Tämä hiusklipsi näin:

Kuva: Colourbox
Kuva: Colourbox

Kaikenlaiset hiusasusteet ovat jälleen haluttua tavaraa, erityisesti retrotyyliset muovikapistukset 90- ja 2000-luvuilta. On siis enää vain ajan kysymys, milloin hainhammas putkahtaa näyttävästi katukuvaan.

Hiljaisia signaaleja on jo havaittavissa, ja hainhampaan ovat maininneet jutuissaan muun muassa tyylisivustot Marie Claire ja suomalainen Flounce.

Hainhammas ehkä menetti paikkansa kaikkein tyylikkäimpänä hiustenlaittovälineenä, mutta sen paluulle ei pitäisi olla mitään esteitä.

Hainhammas on nimittäin yksi kätevimmistä ja nopeimmista hiusasusteista: kokoa hiukset kasaan ja kiinnitä – valmista! Jopa sotkunutturan kasaaminen kestää ainakin kolme kertaa kauemmin.

Kysely

Käytätkö hainhammasta hiuksissasi?

Punaviiniglögi on kauden hitti niin mukissa kuin hiuksissakin.

Kun platinablondit ja pastellit on nähty, on jälleen syvän tummanpunaisen kuontalon vuoro.

Alkoholiteemaiset hiusvärit näyttävät jatkavan voittokulkuaan. Vielä kesällä trendihiusväri poimittiin olutsävyistä, mutta kauteen sopivasti paras värimalli löytyy tällä hetkellä punaviiniglögien maailmasta, Popsugar-sivusto kirjoittaa.

Instagramin perusteellakin vaikuttaa siltä, että hehkuviinin tai punaviiniglögin syvänpunainen sävymaailma inspiroi nyt monia.

 

LOVE this color😍😍😍🍷☀️ #socolor #matrix #hairartist #desiree_styles #prettyhair

Henkilön Desiree Henderson (@desiree_styles) jakama julkaisu

Tumma glögitukka sopiikin täydellisesti talveen, sillä yleensä kylmään aikaan suositaan syvempiä ja mausteisempia sävyjä – kesällä voi taas keventää ja iloitella kirkkailla väreillä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos hiuksensa värjää kovin tummiksi, vaalentaminen on sen jälkeen taas oma operaationsa.

 

 

I'm in love with this color!! ➡️ swipe to see what she looked like before we started today. Crazy. #showponyhair

Henkilön Shelby Tymchuk (@shelbytymchuk) jakama julkaisu

Punaisen hiusvärin etuna on onneksi se, että väri haalistuu melko nopeasti. Jos hiuksia ei halua vaalentaa, takaisin klassiseen tummanruskeaan värjääminen onnistuu yleensä helposti, mutta sävyvalinnassa kannattaa käyttää apuna kampaajaa, jotta punainen häivyttyy hiuksista varmasti.