Tule tapaamaan uunituoreen HairBible-kirjan tehnyttä Mariela Sarkimaa! Marielan hiusvinkkejä myös kevään ja kesän Me Naisissa!
Tule tapaamaan uunituoreen HairBible-kirjan tehnyttä Mariela Sarkimaa! Marielan hiusvinkkejä myös kevään ja kesän Me Naisissa!

Tule oppimaan helpon hiustenlaiton salaisuudet ammattilaisten opastuksella.

Onko muotoiluraudan käyttö vielä vähän hakusessa vai haluatko saada vinkkejä kevään juhlakampauksiin? Näihin ja moniin muihin hiusongelmiin saat vastauksen toukokuussa hius- ja meikkitaiteilija Mariela Sarkimalta tiimeineen.

Katso alta sinua lähimmän Sokoksen Hyvä Hiuspäivä -kiertueen aika ja tule oppimaan  helpon hiustenlaiton salaisuudet ammattilaisten opastuksella! Opetustuokiot ovat aina tasatunnein klo 12–18, jolloin opitaan tupeeraustekniikoita, käyttämään muotoilurautaa ja nähdään kahdeksan minuutin pikakampaus. Hiushetkiin on rajattu määrä paikkoja, joten tule ajoissa paikan päälle! Jokaiselle paikkakunnalla arvotaan myös Me Naisten Joka Päivä -vuosikertatilaus, jonka arvo on 220,40 €.

Hyvä Hiuspäivä -kiertue

Keskiviikko 7.5. Helsinki, Hakaniemi

Torstai 8.5. Helsinki, Kauppakeskus Kaari

Perjantai 9.5. Lahti

Maanantai–torstai 12.–15.5. Helsinki, Mannerheimintie

Perjantai 16.5. Turku

Keskiviikko 21.5. Joensuu

Torstai 22.5. Kuopio

Perjantai 23.5. Jyväskylä

Maanantai 26.5. Tampere

Tiistai 27.5. Pori

Tapahtumaa vietetään kussakin kaupungissa Sokoksen kauneusosastolla.

12.00 Tupeeraa tuuheutta!
- ammattikampaajien tupeeraustekniikat sekä oikeat tuotteet ja välineet avuksi

13.00 Suoraa, kiharaa vai siltä väliltä?
- muotoiluraudan monipuolinen käyttö kaiken mittaisille hiuksille

15.00 Kahdeksan minuutin pikakampaus
- nopea ja helppo juhlakampaus puolipitkille ja pitkille hiuksille

16.00 Tupeeraa tuuheutta!
- ammattikampaajien tupeeraustekniikat sekä oikeat tuotteet ja välineet avuksi

17.00 Suoraa, kiharaa, vai siltä väliltä?
- muotoiluraudan monipuolinen käyttö kaiken mittaisille hiuksille

18.00 Kahdeksan minuutin pikakampaus
- nopea ja helppo juhlakampaus puolipitkille ja pitkille hiuksille

HUOM! Viimeinen, klo 18.00 opetustuokio jää VIP-iltatapahtuman vuoksi pois seuraavissa kaupungeissa: Joensuu 21.5., Jyväskylä 23.5. ja Tampere 26.5.

Lue lisää Hyvä Hiuspäivä -kiertueesta täältä.

Joko olet kokeillut kestotrendikkääksi muodostunutta ruusukultaa silmämeikissä?

Ruusukulta on yksi viime vuosien selkeimmistä trendiväreistä, oli kyse sitten pukeutumisesta, koruista, sisustuksesta tai vaikka meikistä. Monikäyttöinen väri näyttää vain jatkavan voittokulkuaan myös meikissä. Se sopii niin kevyeen kesämeikkiin kuin syksyisen tummanpunaisten huulten pariksi. Jos et vielä ole testannut ruusukultaista meikkiä, nyt on aika.

Punertavien silmämeikkisävyjen käyttö kuitenkin epäilyttää monia. Siksi kokosimme takuuvarmat vinkit ruusukultaiseen silmämeikkiin.

1. Kimalla rohkeasti

Reilusti hohtavat sävyt ovat aina helppokäyttöisempiä kuin mattavärit, joiden häivyttäminen vaatii taitoa tai vähintäänkin aikaa. Kunnolla kimmeltävä luomiväri antaa anteeksi kiireessä tehdyn häivytyksen ja huutaa vähän kauemmaksikin, että tässä on nyt kyse silmämeikistä, ei punoittavista silmistä.

2. Muista ripsiväri

Kunnolla mustatut ripset kehystävät katseen ja tekevät luomiväristä viimeistellyn näköisen. Myös ripsien taivuttaminen kannattaa, meikkiguru Marianna Hewitt on muistuttanut. Varman päälle vetäjä piirtää silmiin myös mustat rajaukset.

 

Keep your addiction alive. Especially if it's makeup! 💄💋 - • Brows: Ebony dipbrow pomade @anastasiabeverlyhills • Eyes: Painterly paint pot @maccosmetics, Desert Dusk Palette @hudabeauty @shophudabeauty, Cheap Thrill lip topper @limecrimemakeup, Trooper liquid eyeliner @katvondbeauty • Lashes: Another Shot of Whispie from @velourlashesofficial • Face: @esteelauder Double wear foundation in Tawny, Orgasm blush @narsissist, Milk Chocolate soleil bronzer @toofaced, Custard radiant creamy concealer @narsissist, Translucent Setting Powder @lauramercierme @lauramercier • Highlighter: • Highly Wasted @colourpopcosmetics Lips: Underground lipstick @gerardcosmetics #musingsonszr #dubaiglam #wakeupandmakeup #hudabeauty #hudabeautydesertdusk #wakeupandmakeup #makeupjunkie #rosegoldmakeup #velourlashes #esteestories #lauramercierme #narsissist #mercierbyme #colourpop #colourpopme #fallmakeup #blendwithtrend #makeuptransformation

Henkilön Musings On Sheikh Zayed Road (@mariya.gg) jakama julkaisu

Rutkasti ripsiä ja musta rajaus, siinä näyttävän ruusukultameikin tärkeimmät apulaiset.

3. Valitse suosikkisävy

Ruusukulta on imarteleva meikkisävy hyvin monenlaiseen väritykseen. Oikeasti tärkeintä kuitenkin on, että luomivärin sävy miellyttää omaa silmää niin, että aina peilin ohi kulkiessa tekee mieli vinkata itselle silmää.

4. Kokeile yhden värin meikkiä

Ruusukulta on helppo sävy eleettömän tyylikkääseen yhden värin silmämeikkiin. Kun se on hallussa, voikin siirtyä meikkaamaan koko kasvot saman sävymaailman väreillä – ruusukulta toimii erinomaisesti siinäkin tarkoituksessa.

5. Yhdistä tummiin huuliin

Tummanpunainen huulipuna on jokasyksyinen hitti. Hempeät ruusuluomet ja viettelevät tummat huulet ovat täydentävät loistavasti toisiaan. Paras lopputulos syntyy, kun huulten ja luomien sävyt ovat molemmat joko kylmät tai lämpimät. 

Tummat huulet ja ruusukultaluomet ovat täydellinen pari.

Sinisen ripsivärin haut ovat lisääntyneet Pinterest-kuvapalvelussa 234 prosenttia.

Ensin tuli sininen luomiväri, nyt kasarivillitys ulottuu jo ripsiin. Byrdie-kauneussivusto kertoo, että sinisen ripsivärin Pinterest-haut ovat huimassa nousussa.

Eikä ihme, sillä tyyli näyttää jälleen hauskalta! Meikkitaiteilija Tina Turnbow neuvoo Byrdien jutussa, että sinisestä kannattaa tehdä koko kasvojen väripilkku. Muu meikki on hyvä pitää hillittynä.

– Kun ripsiväri on sininen, on tärkeää, että luomiväri ja rajaus ovat pehmeät, jotta ne eivät valtaa lookia, meikkaaja ohjeistaa.

Hän suosittelee pehmeää sinistä rajausta aivan ripsien tyveen, jotta sininen korostuu. Sen lisäksi yläluomelle voi lisätä mustan – tai miksei vaikka kultaisen tai hopeisen – rajauksen.

Siniset ripset näyttävät upeilta myös ilman mitään rajauksia. Silloin ne pääsevät todella pääosaan.

Arkityyliin voi tuoda vain ripauksen sinertävää väriä niin, että levittää ensin normaalisti mustaa tai tummanruskeaa ripsiväriä ja sen jälkeen sutii sinistä vain ripsien kärkiin.

Tyyliin vaikuttaa tietenkin eniten se, minkä sinisen sävyn ripsiinsä valitsee. Tumma laivastonsininen menee melkein mustasta, mutta miksei sävy voisi olla vähän räiskyvämpikin?