Tule tapaamaan uunituoreen HairBible-kirjan tehnyttä Mariela Sarkimaa! Marielan hiusvinkkejä myös kevään ja kesän Me Naisissa!
Tule tapaamaan uunituoreen HairBible-kirjan tehnyttä Mariela Sarkimaa! Marielan hiusvinkkejä myös kevään ja kesän Me Naisissa!

Tule oppimaan helpon hiustenlaiton salaisuudet ammattilaisten opastuksella.

Onko muotoiluraudan käyttö vielä vähän hakusessa vai haluatko saada vinkkejä kevään juhlakampauksiin? Näihin ja moniin muihin hiusongelmiin saat vastauksen toukokuussa hius- ja meikkitaiteilija Mariela Sarkimalta tiimeineen.

Katso alta sinua lähimmän Sokoksen Hyvä Hiuspäivä -kiertueen aika ja tule oppimaan  helpon hiustenlaiton salaisuudet ammattilaisten opastuksella! Opetustuokiot ovat aina tasatunnein klo 12–18, jolloin opitaan tupeeraustekniikoita, käyttämään muotoilurautaa ja nähdään kahdeksan minuutin pikakampaus. Hiushetkiin on rajattu määrä paikkoja, joten tule ajoissa paikan päälle! Jokaiselle paikkakunnalla arvotaan myös Me Naisten Joka Päivä -vuosikertatilaus, jonka arvo on 220,40 €.

Hyvä Hiuspäivä -kiertue

Keskiviikko 7.5. Helsinki, Hakaniemi

Torstai 8.5. Helsinki, Kauppakeskus Kaari

Perjantai 9.5. Lahti

Maanantai–torstai 12.–15.5. Helsinki, Mannerheimintie

Perjantai 16.5. Turku

Keskiviikko 21.5. Joensuu

Torstai 22.5. Kuopio

Perjantai 23.5. Jyväskylä

Maanantai 26.5. Tampere

Tiistai 27.5. Pori

Tapahtumaa vietetään kussakin kaupungissa Sokoksen kauneusosastolla.

12.00 Tupeeraa tuuheutta!
- ammattikampaajien tupeeraustekniikat sekä oikeat tuotteet ja välineet avuksi

13.00 Suoraa, kiharaa vai siltä väliltä?
- muotoiluraudan monipuolinen käyttö kaiken mittaisille hiuksille

15.00 Kahdeksan minuutin pikakampaus
- nopea ja helppo juhlakampaus puolipitkille ja pitkille hiuksille

16.00 Tupeeraa tuuheutta!
- ammattikampaajien tupeeraustekniikat sekä oikeat tuotteet ja välineet avuksi

17.00 Suoraa, kiharaa, vai siltä väliltä?
- muotoiluraudan monipuolinen käyttö kaiken mittaisille hiuksille

18.00 Kahdeksan minuutin pikakampaus
- nopea ja helppo juhlakampaus puolipitkille ja pitkille hiuksille

HUOM! Viimeinen, klo 18.00 opetustuokio jää VIP-iltatapahtuman vuoksi pois seuraavissa kaupungeissa: Joensuu 21.5., Jyväskylä 23.5. ja Tampere 26.5.

Lue lisää Hyvä Hiuspäivä -kiertueesta täältä.

Näyttävä juhlakampaus ei vaadi pitkää tukkaa.

Kymmenen eri tyyliä

Polkkatukkaisen Milabun kanava on aarreaitta vaihtelua kaipaavalle lyhyttukkaiselle. Kymmenen elegantin kampauksen ohjevideo on vain jäävuoren huippu hänen kekseliäistä kampausideoistaan.

Kuohkeat kiharat

Kapealla kiharruspuikolla tai suoristusraudalla kiharat saa loihdittua hyvinkin lyhyeen tukkaan.

Juhlanuttura polkkaan

Moni juhlakampaus perustuu siihen, että hiukset kiharretaan ensin. Tämä juhlava nutturaa muistuttava kampaus syntyy polkkamittaiseen tukkaan ilman esikäsittelyä.

Elegantti kampaus ihan lyhyisiin hiuksiin

Tyylikäs juhlakampaus on mahdollinen, vaikka osa hiuksista olisi vain muutaman sentin mittaisia. Chloe Brown, jonka kanavalla on muitakin kauniita kampauksia lyhyisiin hiuksiin, näyttää mallia.

Kierrettä ja kiharaa

Tämä kepeä ja kaunis lyhyen polkkatukan juhlakampaus ei vaadi letitystaitoja, vaan perustuu kihartamiseen ja hiusosioiden kieputtamiseen toistensa ympäri. 

Pinneillä ja hiuskoristeilla voi tehdä paljon lyhyttä tukkaa juhlakuntoon laittaessa. Näyttävä koriste muuttaa simppelinkin kampauksen hetkessä juhlavaksi.

Arkimeikin tekeminen voi olla yhtä helppoa kuin verkkareiden vetäminen jalkaan.

Verryttelyhousut ovat hyvä vertauskuva kaikille sellaisille asioille, jotka eivät varsinaisesti tuo lisää hohtoa elämään mutta joita ilmankaan ei pärjäisi.

Tällä hetkellä Redditissä pohditaan, mitkä ovat meikkipussiemme verryttelyhousuja. Siis tuotteita, jotka ovat ehkä vähän tylsiä, mutta joihin voi aina luottaa. Aiheesta kirjoittaa myös StyleCaster-sivusto. Innoituksena tuoreelle keskustelulle ovat toimineet emilynoel83:n ja Livloveshermakeupin Youtube-videot vuosilta 2016 ja 2017, joilla esiteltiin verkkarimeikkien käsite.

Verkkarimeikki on siis hauska, uusi nimitys tuotteelle, joka on todettu käytössä hyväksi. Usein tällaisen meikin tunnistaa siitä, että se tulee pakattua mukaan matkalle. Se voi olla tietty tuote tietyltä merkiltä tai sitten luottotuote värinsä ja käyttötarkoituksensa puolesta, esimerkiksi juuri oikeaa viininpunaisen sävyä oleva huulipuna.

Reddit-käyttäjät kertoivat, mitkä tuotteet ansaitsevat heidän mielestään verkkarimeikin aseman:

  1. ”Mikä tahansa, missä lukee sävytetty tai sävyttävä edessä. Sävyttävä päivävoide, sävyvoide ja niin edelleen.”
  2. ”Luomivärikynät. Vetäiset siitä vaan, häivytät sormilla ja näyttää kahdessa minuutissa siltä, että olet nähnyt paljonkin vaivaa.”
  3. ”Mikä tahansa ruskeanharmaa sävy luomivaossa.”
  4. ”Puuteri hillitsemään rasvaisuutta ja poskipuna, jotten näyttäisi haamulta. Tosin jos laiskottaa, jätän kasvoni paljaiksi.”
  5. ”Käytän vähintään ripsiväriä ja hillittyä huulipunaa lähestulkoon joka päivä.”
  6. ”Kulmakynä ja -geeli sekä maskara. Joskus pelkät kulmat.”

Mitkä ovat sinun verkkarimeikkejäsi? Kerro kommenteissa!