– Olen seurannut muotia ja kauneutta teini-ikäisestä asti, sanoo Mariela. 
Kuva: Katja Tähjä.
– Olen seurannut muotia ja kauneutta teini-ikäisestä asti, sanoo Mariela. Kuva: Katja Tähjä.

Hair Bible -käsikirjan kirjoittanut hius- ja meikkitaiteilija Mariela Sarkima tutustuu netissä uusiin merkkeihin ja tilaa tuotteita, joita ei Suomesta vielä saa. Tässä Marielan parhaat vinkit.

Meikkaaja-kampaaja Mariela Sarkimalle kauneus ja kosmetiikka ovat olleet intohimoinen harrastus teini-ikäisestä saakka. Hiljattain Hair Bible -hiuskäsikirjansa julkaissut Sarkima ostaa säännöllisesti kosmetiikkaa nettikaupoista.

– Löydän uudet tuotteet ja merkit useimmiten netistä. Paitsi ideoita ulkomaalaiset verkkokaupat tarjoavat myös silmänruokaa.

Tässä Marian parhaat shoppailuvinkit.

1. www.myus.com

Sivusto tarjoaa asiakkaalleen käyttöön amerikkalaisen osoitteen, johon tuotteet voi tilata ja josta palvelu postittaa ne edelleen asiakkaan kotiosoitteeseen.

– Tykkään shoppailla amerikkalaisilla saiteilla, mutta ongelmana on, etteivät sivustot postita tuotteita Eurooppaan, tai sitten kulut nousevat niin korkeiksi, ettei se kannata. Maksan 60 taalaa (43 euroa) vuodessa palvelusta sekä provision lähetettävän paketin koon mukaan. Kun tilaa paljon tuotteita, se kannattaa.

2. www.asos.com

– Tsekkaan tämän brittisaitin joka viikko. Siellä myydään sekä vaatteita että kosmetiikkaa. Täällä olen tutustunut muun muassa Paul&Joe-merkkiin.

3. www.beautyhabit.com

– Tämä on haaveilusaittini. Tosi makeita merkkejä visuaalisesti hienoilla sivuilla. Täältä ostan muun muassa Tokyomilkin parfyymeja.

4. www.beautybay.com

– Kaupasta löytyy kauniita kynttilöitä sekä venäläisen Rouge Bunny Rougen tuotteita. Niitä saa nykyisin myös Tallinnasta.

Ps. Jos kesälomareissusi suuntautuu Tallinnaan, Mariela suosittelee tutustumaan Pikk40-salonkiin Vanhassakaupungissa Pikk-kadulla. 

– Käyn siellä usein föönauttamassa hiukseni, kun olen Tallinnassa. Jälki on hyvää ja hinnat edullisemmat kuin Suomessa. Salongilla on myös suomenkieliset nettisivut.

Lue lisää Marielan luottotuotteista uusimmasta Me Naisista 20/2014.

Marielan VIP-illat Me Naisten lukijoille.