Me Naiset
|
Jenni Junkala
Mikä olisi ero, jos look olisi 70 000 euroa halvempi? Kuva: Reuters
Mikä olisi ero, jos look olisi 70 000 euroa halvempi? Kuva: Reuters

Popdiivan kuvausmeikistä, kynsistä ja stailaamisesta saa pulittaa melkoisen hinnan.

Mariah Carey, 45, on kehittänyt kunnon diivan maineen parinkymmenen uravuotensa aikana, mutta tämä nyt on kaiken huippu: Careyta kuvanneen valokuvaajan mukaan tähti vaatii kuvauksissa noin 70 000 euron edestä pynttäämistä ja laittoa. Tämä summa sisältää muun muassa 5 000 euron meikin ja 2 000 euron manikyyrin. Loppusumma koostuu tähden hiuksia ja asua miettivien huippustylistien övereistä palkkioista, TMZ-lehti kertoo.

Summa kävi ilmi, kun Mariahin albumin kansikuvia varten varattu valokuvaajaa vaatii peruuntuneen kuvauksen takia noin 120 000 euroa korvausta ansionmenetyksestä. Melkoinen liksa kuvaajallakin!

Mutta on Mariahilla rahaa, mitä tuhlata. Pari vuotta sitten laulaja listattiin Hollywoodin kovatuloisimmaksi reality-tähdeksi. Tuolloin hän tuomaroi American Idols -kilpailua, josta sai yli 13 miljoonan euron palkkion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mariah Carey sai American Idol -tuomarina toimimisesta 13,5 miljoonan euron suuruisen palkkion, joten ehkäpä hänellä on varaa palkata ökystylistejä kuvauksiinsa. Kuva: Reuters

Elokuussa Mariah Careyn aviomies, America's Got Talent -ohjelman juontaja Nick Cannon, 33, vahvisti Insider-lehdelle, että kuukausia eri asunnoissa majaillut pariskunta on eronnut.

Mariah ja Nick menivät naimisiin vuonna 2008 vain kuukauden seurustelun jälkeen. Heillä on kaksi lasta, kaksoset Moroccan ja Monroe.

Lue myös:

Eroava Mariah Carey on romuna

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla