Ei kukaan voi näyttää näin hyvältä megajuurikasvun kanssa. Kuva: Reuters
Ei kukaan voi näyttää näin hyvältä megajuurikasvun kanssa. Kuva: Reuters

Blake Livelyn hiukset, niitä voi vain ihailla.

Gossip Girl -sarjan tähden Blake Livelyn, 27, elämä on täydellistä. Ensin New York Magazine kertoi tähden odottavan ensimmäistä lastaan ihanasti ”artesaaniraskaana” ja nyt BuzzFeed hehkuttaa, kuinka hänellä on maailman täydellisin juurikasvu. Mitä ilmeisimmin Blake on lopettanut raskauden takia hiustensa värjäämisen ja näyttää edelleen tukkajumalattarelta. Vaalean latvan jatkoksi on kasvanut tumma tyvi – siis täydellinen luonnon liukuvärjäys. Mikä onnekas nainen! Ei minun juurikasvuni, jota on nyt huolella synnytetty 12 kuukauden verran, näytä tällaiselta.

Tässä se Blake nyt on. Aikamoista. Väitän, ettei suomalaisen harmaavarpusen tyvikasvusta tule tällaista kampaajalla hankitulta näyttävää muodikkasta liukuvärjäystä.

Jos juurikasvu ei näytä samanlaiselta kuin maailman upeimman tukkanaisen eli Blaken, voi sitä onneksi peitellä. Vaikka näillä kolmella kikalla:

1. Näkyykö vaaleampi juurikasvu tummissa hiuksissasi? Piilota vaaleat hiukset sutimalla hiusten tyveen ruskeaa luomiväriä tai aurinkopuuteria. Samaan hommaan voi käyttää vedenkestävää ripsiväriä, joka ei varmasti valu sateessakaan.

2. Värjää juurikasvu väliaikaisesti. Käytä värjäävää hoitoainetta, joka toimii hyvänä hätävarana tilanteessa, jossa juuri on ehdottomasti saatava piiloon.

3. Pöyhi tyveä. Ilmavassa hiustyylissä juurikasvu ei näy niin selvästi. Äläkä vain pidä keskipääjakausta, jossa juurikasvu loistaa kilometrien päähän.

Lue myös:

Miksi olisit raskaana, kun voit olla artesaaniraskaana Blake Livelyn tapaan?

Kasvatatko tukkaa? Näin selviät menettämättä hermojasi

Gossip Girl -tähti haastaa lifestyle-guru Gwyneth Paltrow'n

Haaveissa pitkä tukka? Nämä 6 kikkaa nopeuttavat hiustenkasvua

Primer-tuotteet eivät ainoastaan auta meikkiä pysymään paremmin, vaan parhaimmillaan niillä saa monta ihmettä aikaiseksi iholle. 

Punoittaako ihosi meikistä huolimatta? Toivoisitko enemmän hehkua? Huolitellun meikin salaisuus on pohjustaminen.

Meikinpohjustusaineet ovat tuotteita, jotka levitetään iholle kosteusvoiteen jälkeen ennen muiden meikkien levittämistä. Pohjustaminen tekee meikkipohjan levityksestä helpompaa ja saa sen pysymään pidempään huoliteltuna. 

Listasimme asioita, joihin meikinpohjustustuotteet pystyvät. Huomioithan, että yksi tuote ei tee kaikkia ihmeitä ihollesi. Valitse tuotteet, joilla on haluamasi vaikutus. 

1. Suojaa auringolta

Kesällä voi valita pohjustustuotteen, jossa on suojakerroin. Näin saat suojattua kasvojesi ihoa palamiselta ilman erillisiä aurinkorasvoja meikin alla. 

2. Tasoittaa ihon sävyä

Meikinpohjustustuotteilla voi tasoittaa ihon sävyä, erityisesti jos kasvot punoittavat. Oikeaa tuotetta käyttämällä ihosi sävy säilyy tasaisena koko päivän. 

3. Peittää ihohuokoset

Laajentuneet huokoset voivat tuottaa valtavaa päänvaivaa. Niiden nujertamiseksi on monta keinoa, joista huokosten häivyttäminen pohjustustuotteella ei ole ollenkaan tehoton ratkaisu. Jotkut pohjustustuotteet voivat myös supistaa huokosia. 

4. Antaa kasvoille hehkua ja kuulautta

Kun haluat antaa kasvojesi loistaa, käytä hehkua lisäävää pohjustustuotetta joko meikkivoiteen alla tai meikkiin sekoitettuna. Kevyen meikin ystävät käyttävät hehkua tuovia tuotteita sellaisenaan ilman meikkivoidetta. 

5. Tekee ihosta tasaisemman

Kukapa ei haaveilisi tasaisesta ihosta! Epätasaisuuksiin ei auta pelkkä meikkivoide tai puuteri, vaan kauniin tasaisen ihon loihtimiseen kannattaa käyttää oikeanlaista pohjustustuotetta. 

6. Kosteuttaa 

Jos iho hilseilee kuivuuttaan, kannattaa valita pohjustustuote, joka kosteuttaa ihoa. Kosteuttavat primerit tuovat iholle lisää heleyttä. Niitä kannattaa käyttää erityisesti talviaikaan, jolloin iho on kuivimmillaan. 

7. Hoitaa ihoa

Vaikka meikinpohjustajat eivät ole ensisijaisesti hoitotuotteita, jotkut voivat sisältää ihoa hoitavia ainesosia. Tällaisia ovat erityisesti runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävät luonnonkosmetiikka-primerit. 

Meikin keskipisteeksi riittää nyt yksi värikkäänä loistava luomivärisävy.

Ensin tulivat keväiset pastellit, ja kesää kohti mentäessä luomivärit muuttuvat aina vain kirkkaammiksi. Katso mallia julkkiksilta, jotka ovat ottaneet värikkäiden luomivärien trendin omakseen.

Neonvihreää

Meikkaaja Mai Quynh julkaisi kuvan näyttelijä Alison Brien häikäisevästä luomivärilookista. Sähäkän sävyn kanssa muu meikki kannattaa pitää minimalistisena.

Loistavaa laventelia

Olivia Munnin laventelinvioletti silmämeikki on Patrick Tan käsialaa.

Lämmintä keltaista

Näyttelijä Margot Robbie näyttää, että keltaisen luomivärin voi levittää aina kulmakarvoihin asti.

Sinistä ja lilaa

 

🌈 #lilycollins 💋

Henkilön Vincent Oquendo (@makeupvincent) jakama julkaisu

Hempeissäkin sävyissä voi olla näyttävyyttä. Meikkaaja Vincent Oquendo teki näyttelijä Lily Collinsille meikin, jonka väreissä näkyi vaaleanpunaista, lilaa ja vaaleansinistä.

Näyttävää kullankeltaista

Värikäs glittermeikki huomataan varmasti. Malli Gigi Hadidin luomilla hehkui kulta.

Trendikästä sinistä

 

LIBRA 🔷 #kkwxmario #kkwbeauty #kimkardashian #makeupbymario #mariodedivanovic

Henkilön MARIO FAN PAGE (@mariodedivanovic) jakama julkaisu

Sinisen luomivärin kanssa ei tarvitse himmailla. Kim Kardashian West ja meikkaaja Mario Dedivanovic nostivat klassikkosävyn jälleen pinnalle.