Ei kukaan voi näyttää näin hyvältä megajuurikasvun kanssa. Kuva: Reuters
Ei kukaan voi näyttää näin hyvältä megajuurikasvun kanssa. Kuva: Reuters

Blake Livelyn hiukset, niitä voi vain ihailla.

Gossip Girl -sarjan tähden Blake Livelyn, 27, elämä on täydellistä. Ensin New York Magazine kertoi tähden odottavan ensimmäistä lastaan ihanasti ”artesaaniraskaana” ja nyt BuzzFeed hehkuttaa, kuinka hänellä on maailman täydellisin juurikasvu. Mitä ilmeisimmin Blake on lopettanut raskauden takia hiustensa värjäämisen ja näyttää edelleen tukkajumalattarelta. Vaalean latvan jatkoksi on kasvanut tumma tyvi – siis täydellinen luonnon liukuvärjäys. Mikä onnekas nainen! Ei minun juurikasvuni, jota on nyt huolella synnytetty 12 kuukauden verran, näytä tällaiselta.

Tässä se Blake nyt on. Aikamoista. Väitän, ettei suomalaisen harmaavarpusen tyvikasvusta tule tällaista kampaajalla hankitulta näyttävää muodikkasta liukuvärjäystä.

Jos juurikasvu ei näytä samanlaiselta kuin maailman upeimman tukkanaisen eli Blaken, voi sitä onneksi peitellä. Vaikka näillä kolmella kikalla:

1. Näkyykö vaaleampi juurikasvu tummissa hiuksissasi? Piilota vaaleat hiukset sutimalla hiusten tyveen ruskeaa luomiväriä tai aurinkopuuteria. Samaan hommaan voi käyttää vedenkestävää ripsiväriä, joka ei varmasti valu sateessakaan.

2. Värjää juurikasvu väliaikaisesti. Käytä värjäävää hoitoainetta, joka toimii hyvänä hätävarana tilanteessa, jossa juuri on ehdottomasti saatava piiloon.

3. Pöyhi tyveä. Ilmavassa hiustyylissä juurikasvu ei näy niin selvästi. Äläkä vain pidä keskipääjakausta, jossa juurikasvu loistaa kilometrien päähän.

Lue myös:

Miksi olisit raskaana, kun voit olla artesaaniraskaana Blake Livelyn tapaan?

Kasvatatko tukkaa? Näin selviät menettämättä hermojasi

Gossip Girl -tähti haastaa lifestyle-guru Gwyneth Paltrow'n

Haaveissa pitkä tukka? Nämä 6 kikkaa nopeuttavat hiustenkasvua