Kuva: Shutterstock
Kuva: Shutterstock

Kestomeikit, monitoimituotteet ja pikkuputelit takaavat huolettoman kesän.

1. Monikäyttöisin kosteuttaja

Kosteussuihke on luultavasti kesän tarpeellisin kosmetiikkatuote. Se käy niin iholle kuin hiuksille, ja käyttötarkoituksia sillä on lähes rajattomasti: suihke viilentää kuumana päivänä ja saunan jälkeen tai rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Jos olo tuntuu nihkeältä, pari painallusta kainaloihin ja dekolteelle ja pyyhkäisy paperilla. Kuiviin hiuksiin suihkittuna se aktivoi muotoilutuotteet, jolloin hiuksia on helppo kohentaa uudelleen. 

Paul Mitchellin Awapuhi Moisture mist -suihke, 10 €/100 ml.

2. Pelastavin hiustuote

Reissurähjääntyneen tukan saa hetkessä kuosiin ja freesiksi kuivasampoolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Batisten Coconut & exotic tropical tuoksuu kesäisen kookokselta, eikä pikkupullo vie tilaa kassissa, 3,90 €/50 ml.

3. Näppärin putsari

Jos lomailet ­paikassa, jossa ei ole juoksevaa vettä, pakkaa mukaan pumpulia ja puhdistusvesi. Putsari poistaa iholta päivän pölyt ja pakkelit silmämeikkiä myöten, eikä ­sitä tarvitse huuhdella.

Garnierin puhdistusvesi Micellar cleansing water, 7,90 €.

4. Nokkelin meikkilaukku

Päivä biitsillä tai kuumassa autossa? On ikävä yllätys avata meikkipussi ja levittää pehmennyttä huulipunaa tai lämmennyttä voidetta iholle. Jääkaapissa viilennettävän meikkilaukun seinämissä on geeliä, joka pitää pussukan sisällön viileänä pitkään.

Vinkki! Voit myös sujauttaa pikkupyyhkeeseen käärityn kylmäkallen meikkilaukkuun.

 

Nerokasta! Cool-it caddyn Contempo-meikkilaukku, 36,95 €. cool-itcaddy.com

5. Kestävin ripsiväri

Tämän täydellisempää reissu- ja viikonloppuripsaria ei ole! Mustemaisen juokseva, kauneushoitoloiden kesto­maskarakäsittelyä ­jäljittelevä ripsiväri kiinnittyy ripsiin kolmeksi päiväksi ja kestää valumatta kaiken ­uimisesta saunomiseen. ­Meikin poistamisenkin voi unohtaa, sillä väri haalistuu hiljalleen pois.

Lancômen Cils tint -maskara, 33 €.

6. Täydellisin hehkuttaja

Päivettynyt kesäiho ei kaipaa paljon muuta kuin muutaman sipaisun heleytyspuuteria. Diorin Diorskin Nude tan Golden shimmer powder -puuterin hienojakoinen koostumus korostaa rusketusta tyylikkäästi. Kullanhehkua voi sutia kasvoille, dekolteelle ja vartalolle. 

Diorin Diorskin Nude tan Golden shimmer powder, 65,30 €.

7. Pysyvin huulipuna

Tässä on puna, joka kestää korjailematta aamusta iltaan ja illasta aamuun! ­Ensin levitetään tiukasti kiinnittyvä pohjaväri, jonka jälkeen huulimeikki viimeistellään läpinäkyvällä ja kosteuttavalla päällyskerroksella. Rajauskynääkään ei tarvitse, sillä kapeapäisellä applikaattorilla värin saa huulille tarkasti.

Vinkki! Huulimaali kestää niilläkin, jotka pureksivat huuliaan.

Max Factorin Lipfinity Lip colour -huulimaali, 15,90 €.

8. Fiksuin kesätuoksu

Voidemaista tuoksua voi käyttää huoletta niin kaupungilla kuin rannalla. Koska se ei sisällä alkoholia, ei pigmenttilaikuista ole vaaraa. Kiinteä puikkotuoksu kannattaa napata mukaan myös, jos on lähdössä lentomatkalle. 

Vinkki! Jos käytät tavallista hajuvettä, suihkauta sitä ihon sijaan vaatteisiin.

Lushin ruusuinen Imogen ­rose -voidetuoksu, 21,95 €.

9. Kätevin kasvovoide

Reissukassi kevenee kummasti, kun otat käyttöön CC-voiteen. Hoitovoide antaa kasvoille samalla kertaa tehokkaan kosteutuksen, tasoittavan sävyn ja kunnon aurinkosuojan. 

La Roche-Posayn Rosaliac CC -hoitovoide auttaa kaiken lisäksi ennaltaehkäisemään auringon aiheuttamaa ihon punoitusta, 27 €.

10. Kekseliäs kynsilakka

Kesällä kynnet on kiva lakata näyttävillä sävyillä, mutta kun värikäs lakka alkaa rapista, se näkyy selvästi. Lakanpoistoainetta ja pumpuleita tuntuu kuitenkin turhalta roudata matkaan yhtä poistokertaa varten.

Ratkaisu on IsaDoran Peel off ­base -aluslakka, joka irtoaa kynsistä ­vetäisemällä, 8,20 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla