Ihon silottaminen ei ole mitään hipsutusta vaan muhkuroiden hoitoon käytetään alipainetta ja ultraääni-impulsseja.

Colourbox

Viimeisintä teknologiaa:

Reisien tehokäsittely

UltraShape, kohdennettu ultraäänihoito, testipaikka Eiran Sairaala

Mikä? Menetelmä poistaa kehosta rasvaa ilman leikkausta ja nukutusta. Potilaaksi soveltuu parhaiten normaalipainoinen tai lievästä ylipainosta kärsivä, joka haluaa eroon vaikkapa pullottavasta alavatsasta tai ratsupaikoista. UltraShape-laite kohdentaa ihoon ultraääni-impulsseja, jotka rikkovat rasvasoluja. Hoitoa tehostetaan imurullaushoidolla, joka myös vähentää selluliittia.

Erityistä Asiakkaan tulee noudattaa hoitojakson aikana vähähiilihydraattista ruokavaliota, sillä laitteen hajottama rasva poistuu elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Myös alkoholin käyttöä tulisi välttää. Mikäli dieettiä ei noudata, rasva kulkeutuu takaisin vartaloon. Liikuntaa ja hoidettavien alueiden hieromista aamuin illoin suositellaan.

Miltä tuntui? Tästä ovat hemmotteluhoitojen puronsolinat ja eteeriset tuoksuöljyt kaukana. Hoito tehdään kliinisessä ympäristössä, ja se alkaa ongelma-alueen, eli tässä tapauksessa sisäreisien, valokuvaamisella ja mittaamisella. Varsinainen hoito alkaa rasvakudosta pehmittävällä radiofrekvenssi-alipaineimulla.

Sairaanhoitaja liikuttaa edestakaisin laitetta, jonka teho tuntuu kiivastahtisina imaisuina reisissä. Tuntemus ei ole järin miellyttävä, mutta kivusta ei voi puhua. UltraShape-osuuden aluksi hoidettava alue kurotaan teipillä mahdollisimman tiiviiksi paketiksi. Täytyy sanoa, että näky motivoi toimenpiteeseen entisestään. Tietokone ohjaa sairaanhoitajaa liikuttamaan hoitopäätä pitkin hoidettavaa aluetta.

Ultraääni-impulssit tuntuvat reidessä pieninä kuumottavina tuikkaisuina. Hoito päättyy uuteen alipaineimukäsittelyyn, jonka jälkeen teipit poistetaan, mikä onkin operaation epämiellyttävin osuus. Yhteensä aikaa vierähti noin kaksi ja puoli tuntia.

Miten hoito vaikutti? Heti hoidon jälkeen reidet tuntuvat ihmeen pehmeiltä. Olo on hieman pökkyräinen, mikä voi johtua muutaman tunnin makoilustakin. Mittailen reisiä epäuskoisena joka päivä peilin edessä, sillä alkuun nähtävillä on lähinnä muutama haalea mustelma.

Kun aikaa on kulunut viikko, alkaa tuntua, että jotain on tapahtunut. Kahden viikon kuluttua mittauksessa paljastui, että reisien ympärysmitta oli kaventunut sentistä puoleentoista hieman mittauskohdasta riippuen. Painokin on laskenut kilon, kiitos keventyneen ruokavalion. Se oli ensin vähän hakusessa – kun pasta ja peruna olivat poissa laskuista, tuli syötyä vähän turhankin kevyesti.

Hinta Ensimmäinen hoitokerta on 380 € ja seuraavat 300 € / kerta. Ennen hoidon aloittamista täytyy käydä maksullisella lääkärin vastaanotolla.

Hoito jatkuu! Lue kahden viikon kuluttua, hupeniko senttejä lisää.
 


Uudistunut hoitoklassikko:

Rullausta ja radioaaltoja

Velasmooth-selluliitti- ja kiinteytyshoito, testipaikka Celeste

Mikä? Velasmooth yhdistää infrapunavalon ja radioaallot: yhdessä ne lämmittävät ihonalaista kudosta ja supistavat rasvakudosta. Hierova, alipaineeseen perustuva imurullaus kiihdyttää kudoksen toimintaa, parantaa verenkiertoa ja vähentää nesteen kertymistä kudoksiin.

Erityistä Hoidon jälkeisenä päivänä ei saa käydä saunassa tai harrastaa raskasta liikuntaa. Hoitokertojen aikana pitää välttää alkoholia ja juoda runsaasti vettä.

Miltä tuntui? Hoitaja varoittelee, että imurullaus voi tuntua kivuliaalta. Irvistelen jo valmiiksi, kun rullauspään kuusi nystyrää alkavat myllätä reisiä. Rullauspää runksuttaa reiden pintaa melkoisella imulla ja välillä melko epämukavastikin. Erityisesti ongelmallisimmilla alueilla, kuten takareisissä, hoito voi olla aika kivuliasta – siitä todistivat pienet mustelmatkin. Muuten lämmitetyllä hoitopedillä makoilu on aika lokoisaa eikä hoito vie liikaa aikaa: molemmat reidet hoituvat reilussa tunnissa ja vartissa.

Rullauksen päätteeksi iholle hierotaan Sisin-sarjan granaattiöljyä, ja reisiä kuumottaa kuin pitkän juoksulenkin jälkeen.

Miten hoito vaikutti? Kolmen hoitokerran jälkeen reidet olivat selvästi napakoituneemmat, iho sileämpi ja ympärysmitasta katosi noin sentti. Käypä hoito ennen juhlia tai rantalomaa.

Hinta Yksittäisten alueiden hoitokerrat maksavat hoitoalueesta riippuen 65–101 €, esimerkiksi vatsa 71 € ja reidet 101 €. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, mutta hoitola suosittelee 6–12 käyntiä. Sarjan jälkeen suositellaan ylläpitohoitoa noin kerran kuukaudessa.

Rentouttava:

Kahvikääreessä

Green coffee break from cellulite – kiinteyttävä selluliittihoito, testipaikka SiluettiSpa

Mikä? Selluliittia lempeästi nujertava käärehoito, jossa käytetään vaikuttavana aineena nestekiertoa ja aineenvaihduntaa tehostavaa vihreää kahvia.

Erityistä Parhaan tuloksen saavuttamiseksi hoitoa suositellaan kuuden kerran sarjana viikon, parin välein sekä yhdistettäväksi lymfa- ja laitehoitoihin.

Miltä tuntui? Hoito alkaa rintojen alta reisiin ulottuvalla silkkikuorinnalla, jonka jälkeen kipaistaan suihkussa. Iholle levitetään viilentävää ja melko kipakasti kihelmöivää selluliittigeeliä ja -seerumia.

Kun aineet on rullailtu ihoon hauskalla kivipötköllä, iho vuorataan savimaisella, makean kaakaomaiselta tuoksuvalla vihreä tee -naamiolla. Kroppa  kääritään muhimaan folion sisään, ja vaikutusta edesauttaa lämmitetty hoitopeti.

Naamion aikana hierotaan sääret ja jalkapohjat. Suihkun jälkeen iholle suihkautetaan aromaattista kosteussuihketta ja hierotaan syväkosteuttavaa voidetta.

Miten hoito vaikutti? Yksi käyntikerta ei tietenkään muhkuroita poista, mutta iho tuntuu hämmästyttävän pehmeältä ja siloiselta. Lämpimän folion sisällä pötköttely on myös ihan jotain muuta kuin perinteiset selluliittijynssäykset, joihin olen tottunut. Hienoa, jos kiinteytyminen ja rentoutuminen hoituvat samalla kertaa!

Hinta Kertahoito 180 €/60 min. Kuuden kerran sarja 870 €.

Lue lisää: Selluliitti on perinnöllinen riesa

Me Naiset valitsi vuoden 2017 parhaat meikit ja tuoksut. Valitse sinä, haluatko pihistää vai panostaa.

Panosta:

1. Paras huulipuna

Diorin mattaisessa Diorific Matte Fluid -huulipunassa on huimasti pigmenttiä, ja väri kiinnittyy huulille hyvin. 49 €.

2. Paras poskipuna

Elizabeth Ardenin Cool Glow Cheek Tint -poskipunan geelimäinen koostumus levittyy kauniisti iholle ja viilentää hauskasti poskia. Lopputulos on luonnollisen kuultava. 39 €.

3. Paras tuoksu

Nina Riccin L’Extase Rose Extase Sensuelle on ihana sekoitus ruusua, vadelmaa ja myskiä. Hienostunut tuoksu toimii yhdellä suihkauksella arkisin ja kahdella iltatilaisuuksissa. 53 € / 30 ml ja 74 € / 50 ml.

4. Paras luomiväri

Urban Decayn Naked-paletin napeissa on runsaasti pigmenttiä, ja väri pysyy luomilla kauniina tuntikausia. 54,90 €.

5. Paras silmänrajaus

Paksulla Lancômen Mr. Big Marker -rajaustussilla ja viistolla kärjellä saa aikaan näyttävät siipirajaukset. Musta väri on erittäin intensiivinen. 31 €.

6. Paras ripsiväri

Yves Saint Laurentin Vinyl Couture -ripsiväri tuo dramaattisuutta ja tuuheuttaa ja pidentää ripsiä tuntuvasti. Ideaali iltatilaisuuteen. 37 €.

7. Paras meikkivoide

Estée Lauderin Double Wear Nude -meikkivoiteessa on kunnolla peittoa, mutta iho näyttää silti raikkaalta ja kevyeltä. Mukana myös tehokas suojakerroin SPF 30. 50 € / 30 ml.

Pihistä:

1. Paras luomiväri

Rimmelin Magnif’eyes Nude Edition -luomiväripaletin väreillä saa sekä mattaisia että kauniin hohtavia yhdistelmiä. Trendikkäät värit, erinomainen hinta-laatusuhde! 14,90 €.

2. Paras huulipuna

Maybellinen Vivid Hot Lacquer -huulilakka antaa upean kiillon ja intensiivisen sävyn. Väri pysyy kauniina myös kiillon kuluessa, 9,90 €.

3. Paras tuoksu

The Body Shopin White Musk L’Eau on raikas kukkaistuoksu, johon syvyyttä tuovat aavistuksen makea päärynä ja sopiva annos myskiä. Erinomainen tuoksu arkeen. 35 € / 100 ml.

4. Paras poskipuna

Essencen Blushplay-punapaletin triossa on poskipuna, hohtoväri ja kevyt varjostusväri. Napeissa on hyvin pigmenttiä, ja niillä saa tehtyä myös silmämeikin! 4,90 €.

5. Paras meikkivoide

NYX Professional Makeupin Total Control Drop -meikkivoiteen pipetillä voi säädellä meikin peittävyyden. Lopputulos on luonnollisen matta. 18,90 €.

6. Paras silmänrajaus

Rimmelin Wonder Wing -rajaustussi on muotoiltu kuin kalliimpi kilpailijansa. Rajaukset pysyvät kauniina aamusta iltaan, ja kapeahkon kärjen ansiosta myös ohuet rajaukset onnistuvat. 8,50 €.

7. Paras ripsiväri

L’Oreal Parisin Colossal Big Shot -ripsivärin paksu harja tekee harvemmistakin ripsistä todella tuuhean näköiset – eikä varise päivän aikana poskille. 16,90 €.

Miten niin meikit pitää heittää pois parasta ennen -ajan umpeuduttua? Aivan hyvin ne voi myös säilyttää – ehkä jopa käyttää.

Ripsiväri kuusi kuukautta, voiteet vuoden, puuterit pari vuotta. Kosmetiikan säilyvyysajat eivät ole erityisen pitkiä, ja hyvä niin, sillä pahimmillaan vanhalla ja bakteerien saastuttamalla meikillä saa aikaan silmätulehduksen.

Mutta eihän parasta ennen -päiväyksen saavuttaminen suinkaan tarkoita sitä, että tuote pitäisi heivata roskiin! Jotkut säilövät meikkejä, koska vanhentuneetkin tuotteet ovat kauniita ja tuovat mieleen muistoja. Rohkeimmat jopa käyttävät niitä, koska miksei – jos sitä kerran on jäljellä.

Toimituksen naiset kaivoivat laatikoidensa kätköistä esiin ”vuosikertameikkinsä”. Löytyykö myös sinulta tällaisia aarteita?

Jos vielä tulee tarvetta

”Anytimen silmämeikkikynä on vuodelta 1997. Tuolloin tumma luumu oli kova sana huulimeikissä, ja luulin tämän tuotteen olevan huultenrajauskynä. No, eipä ollut. Taisin kuitenkin käyttää sitä jonkun tovin huulimeikkikynänä, ja kun tuotetta ei juurikaan käytössä kulunut, se jäi meikkipussin pohjalle pyörimään. Jossain vaiheessa ajattelin, että se voisi olla aika sähäkkä valinta silmienrajaukseen. Rohkeutta ei kuitenkaan koskaan löytynyt, ja myöhemmin rajaukseen tuli käyttöön käytännöllisemmät tuotteet. En kuitenkaan raaski heittää tätä pois. Jos joskus tulee vielä tarvetta.

”Luulin tämän tuotteen olevan huultenrajauskynä. No, eipä ollut.”

Lumenen valkoinen luomiväri on jostain 2000-luvun alkupuolelta. Käytin tätä vanhojentanssimeikissäni vuonna 2002. Meikistä tuli aivan kamala, voimakasta valkoista silmän sisänurkassa, napakkaa kirkkaansinistä ulkonurkassa. Näytin siltä, että katson kieroon. Toivottavasti tanssiparini on myös hukannut yhteiskuvamme.

Sain huulipunan äidiltäni joskus muutamia vuosia sitten, koska sillä ei ollut hänelle käyttöä. Hankintavuosi tuntematon. Nyt huomasin, että puna on jonkinlaisen kasvuston peitossa. Tästä voisin jo luopua!”

Muistoja hyviltä ajoilta

”Appelsiininkukkaa, nahkaa ja jasmiinia. This is so  f…. me! Paras tuoksu ikinä! Ostin Pradan Infusion de Fleur d’Oranges -kausituoksun Geneven lentokentältä maaliskuussa 2009, kun palasin hoitovapaalta takaisin töihin. Tuoksu oli myynnissä vain neljä kuukautta. Käytin sitä hyvin harkiten, ja vain silloin kun halusin olla erityisen upea. Pohjalla on vielä vähän väljähtynyttä tuoksua, jota nuuhkin silloin kun haluan muistella hyviä aikoja.”

Ei käyttämätöntä voi heittää roskiin

”Clarins Joli Rouge -huulipuna on arviolta vuosimallia 2012. Tykkäsin hennosta sävystä ja kosteuttavasta koostumuksesta, minkä näkee siitä, että väri on poikkeuksellisesti käytetty hylsyä myöten. En ole raaskinut luopua, vielähän tuolta saa kaivamalla jotakin irti.

Elizabeth Ardenin Grand Entrance -maskara on hutiostos parin vuoden takaa. Kuvittelin väriä mustaksi, mutta olikin ruskea, eikä siitä ollut ripsissä sanottavaa hyötyä. Mutta enhän voi heittää lähes käyttämätöntä ripsiväriä roskiin. Tarvitsisiko joku?

”Vielähän tuolta saa kaivamalla jotakin irti.”

Vuosikerta-aarteeni on ehkä 15 vuotta vanha Lumenen Arctic Defenition -kulmaväri, jossa on juuri passeli harmaanruskea sävy. Kuivat kynäthän eivät vanhene koskaan!”

Se on Dior!

”Haavelaukkuni on klassikkomalli Lady Dior, joten mikäpäs sen ihanampaa kuin omistaa Lady Dior -meikkipaletti! Tuote on liki kahdeksan vuotta vanha, mutta en aio luopua siitä, koska hei, se on Lady Dior! Meikkiä sen sisällä en ole kylläkään enää uskaltanut käyttää useaan vuoteen, ties mitä pöpöjä ne sisältävät.

Make Up Storen pehmeä tikkaritaikasauva sisältää glitteriä, joka vapautuu iholle hennosti taputellessa. Tuote on niin hauskan näköinen, että sitä on tullut säilytettyä melkein kymmenen vuotta. Yllättävän riittoisakin se on, koska sieltä tulee glitteriä edelleen. Mutta aika harvoin glitterille tulee toisaalta tarvettakaan.

”Ties mitä pöpöjä ne sisältävät.”

Hankin Diorin aurinkomeikkipaletin noin kahdeksan vuotta sitten kesää varten, koska ajattelin sen korostavan kaunista rusketustani. Se taisi olla aika optimistista, sillä Suomen säissä rusketus on jäänyt hyvin vähälle. Mutta luopuakaan en malta.”

Meikkivoiteita joka lähtöön

”Meikkivoiteista jää aina loppu käyttämättä, koska niiden sävyä ja koostumusta pitää vaihdella vuodenaikojen, rusketuksen ja ihon kulloisenkin kunnon mukaan. Ja joskus mieli vaatii mattaa, joskus taas hehkua.

Toisinaan innostun jostakin erikoisuudesta tai uutuudesta, jota jaksan käyttää ehkä pari viikkoa. Mutta en viitsi heittää tuotteita poiskaan, sillä aina voi koittaa päivä, jolloin tuntee taas tarvetta pigmenttiläiskien erikoishoidolle.”

Priimaa tavaraa

”Parasta ennen -päiväyksessä lukee 2007, mutta nämä Lumenen luomivärit toimivat edelleen kuin unelma. 2000-luvun alussa säilyvyysajatkin näyttävät olleen pidempiä, peräti 60 kuukautta eli viisi vuotta.

Noh, ne sävyt sitten... Ehkä siihen on syynsä, että värejä on vielä jäljellä. Vihreää tarvitsee harvemmin, ja tumma violetti näyttää mustelmalta. Vaaleasta sävystä sen sijaan näkyy jo pohja.”

Hyvä luomiväri kestää kaksi vuosikymmentä

”Tämä kaunotar on ostettu 2000-luvun alkupuolella Ruotsin-risteilyltä. Pianonsoiton opettajani kannusti satsaamaan laatuun, ja niin tein. Diorin 5 Couleurs on kulkenut tiiviisti meikkipussissani siitä lähtien.

En juuri käytä arkena luomiväriä, mutta juhlissa ja edustustilaisuuksissa yritän vähän panostaa. Siksi luomiväriä on käytetty säästeliäästi, ja kaikkia sävyjä on edelleen jäljellä. Kuten rasiasta huomaa, olen erityisen mieltynyt kevyesti persikkaan taittavaan väriin paletin keskellä. Ruskeaa käytän varjostuksiin.

Tämä tuote kestää aikaa aivan loistavasti: luomiväri levittyy edelleen kiitettävästi ja pysyy pitkään. Seuraavan Diorini voisin ostaa 2020-luvulla.”

Mummovm53

7 naista esittelee vuosia vanhat meikkinsä, joihin raivaushaasteet eivät ole tepsineet: ”Tässähän on jotain kasvustoa”

Hyvää asiaa. Vanhaa ripsiväriä ei kannata käyttää. Siitä saa silmätulehduksen. Paljon ripsariä kuluttava nuuka kuluttaa yhden kerralla loppuun. Kaiken saa pois kun ohentaa silmätipoilla. Huulipunat kaivelen siveltimellä loppuun hylsyistä. Väärävärisetkin vikaostokset kuluvat talvisin koiran ulkoilutus lenkillä kun laittaa huulikiiltoa ensin vähän , sitten huulipunaa. Luoumivärit todellakin Säilyvät pilaantumattomina vuosikynneniä .🤔🐕
Lue kommentti